23 Mayıs 2017, Salı 13:57:09

Onur Air'den yaz sezonu öncesi flaş karar

Onur Havayolları, İstanbul’dan yaptığı Ercan uçuşlarını 19 Mayıs haftasında yaptığı uçuşların ardından sona erdirdi.
  • Adıyaman İstanbul yeni hat açılmasını istiyoruz
  • SA KOLAY GELSİN SİZ NEDEN ADIYAMAN'I DÜŞÜNMÜYORSUNUZ? YİNE DİYECEKSİNİZ Kİ TALEBİNİZİ İLGİLİ BİRİMLERE AKTARILACAKTIR.BUNU ZATEN HEP SÖYLÜYORSUNUZ YİNE SÖYLEYECEKSİNİZ AMA ARTIK SÖYLEMEYİN LÜTFEN.BENİM GAYEM DIŞARDAN DEĞİL KENDİ İLİMDEN UÇMAK. BUNDAN DAHA DOĞAL HAKKIMIZ OLAMAZ.İYİ GÜNLER DİLERİM.....
  • İstanbul'u iptal edip seferleri Ankara'dan koysun. Anadolujet ve Pegasus'un yanına iyi gider. Birbirine yakın saatlerde uçan iki firma ve yüksek fiyat.Milletin bahsettiği low-cost faydasını Esb-Ecn hattında hiç yaşayamadık.THY'nin Ankara'daki slot amborgosu hala aşılamıyor. Hem izin vermiyor hem kendi uçmuyor.İstanbul'daki uçakları dolduracak diye tüm Türkiye'yi Atatürk'e istifliyor.
  • trabzona seferler başlasın
  • En akkılı Ercan uçaçakta ne oluçak
  • Thy şu KKTC hatlarında doldurur bi A330-200 leri bence yolcu o kadar çokki!. yani izmire B777 yle uçuyorsun Kıbrısa neden sadece A321. Pist Cumhurbaşkanın A330 u kaldırıyorsa doldur A330- 200 ü yolla bitane boş koltuk kalmaz eminim.. Yani Onur Air sadece kıbrıs için BUSİNESS CLASS koyar sen koskoca THY Ekonomi koltuğundaki B ve E yi masa yap Perdeyide çek Business Class diye iki kat fiyata kakala. sen ek sefer koyucan dedin onuda koymadın THY.. IST-ECN biletleri kapış kapış. Pegasusta ATATÜRK-İZMİR GİBİ yakında Atatürkten Kıbrısa uçmassa şaşırmam. Thy şu Kıbrıs tutumunu bi bırak artık.
  • Game Over
  • ne cok meraklısınız şirket kapatmaya. bir sürü insan calışıyor onurair de. sen git kendini kapat
  • Tek türkhavaollları 2023
  • geçen bilet fiyatlarını bir bakayım dedim ancak onur air türkiyede değil abd de uçuyor sanki...kusura bakma ama o fiyatlarla ve hizmet kalitenizle uçmam sizinle ...

Türkiye’nin en köklü özel havayolu şirketlerinden biri olan Onur Air, yıllardır devam ettirdiği İstanbul-Ercan uçuşlarını noktalandırdı.

Bir dönem günde üç sefer yaptığı Ercan hattında, son dönemde artan rekabet nedeniyle uçuş sayısını önce günde bire, sonrasında ise haftada ikiye kadar düşüren Onur Havayolları, 20 Mayıs’ta Ercan’dan İstanbul’a yaptığı son seferle, uçuşlarını tarifeden çıkardı.
Operasyon yoğunluğunu Rusya, Avrupa ve iç hatlarda artırmak isteyen Onur Havayolları’nın, Ercan hattında artan rekabet ve karlılığın düşmesinden dolayı böyle bir karar aldığı kaydedildi.

Son yılların gözde tatil merkezlerinden biri olan KKTC’ye, THY’nin yanı sıra Atlasglobal ve Pegasus Havayolları da tarifeli seferler düzenliyor.

©AirportHaber.com ÖZEL

Onur Air'den yaz sezonu öncesi flaş karar

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

mehmet ~ 6 yıl önce
Adıyaman İstanbul yeni hat açılmasını istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BATUHAN ~ 5 yıl önce
KEŞKE OLSA BEEE
ADIYAMAN ~ 6 yıl önce
SA KOLAY GELSİN SİZ NEDEN ADIYAMAN'I DÜŞÜNMÜYORSUNUZ? YİNE DİYECEKSİNİZ Kİ TALEBİNİZİ İLGİLİ BİRİMLERE AKTARILACAKTIR.BUNU ZATEN HEP SÖYLÜYORSUNUZ YİNE SÖYLEYECEKSİNİZ AMA ARTIK SÖYLEMEYİN LÜTFEN.BENİM GAYEM DIŞARDAN DEĞİL KENDİ İLİMDEN UÇMAK. BUNDAN DAHA DOĞAL HAKKIMIZ OLAMAZ.İYİ GÜNLER DİLERİM.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB2ye bekleriz ~ 7 yıl önce
İstanbul'u iptal edip seferleri Ankara'dan koysun. Anadolujet ve Pegasus'un yanına iyi gider. Birbirine yakın saatlerde uçan iki firma ve yüksek fiyat.Milletin bahsettiği low-cost faydasını Esb-Ecn hattında hiç yaşayamadık.THY'nin Ankara'daki slot amborgosu hala aşılamıyor. Hem izin vermiyor hem kendi uçmuyor.İstanbul'daki uçakları dolduracak diye tüm Türkiye'yi Atatürk'e istifliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tzx ~ 7 yıl önce
trabzona seferler başlasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur ~ 7 yıl önce
En akkılı Ercan uçaçakta ne oluçak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ft ~ 7 yıl önce
Thy şu KKTC hatlarında doldurur bi A330-200 leri bence yolcu o kadar çokki!. yani izmire B777 yle uçuyorsun Kıbrısa neden sadece A321. Pist Cumhurbaşkanın A330 u kaldırıyorsa doldur A330- 200 ü yolla bitane boş koltuk kalmaz eminim.. Yani Onur Air sadece kıbrıs için BUSİNESS CLASS koyar sen koskoca THY Ekonomi koltuğundaki B ve E yi masa yap Perdeyide çek Business Class diye iki kat fiyata kakala. sen ek sefer koyucan dedin onuda koymadın THY.. IST-ECN biletleri kapış kapış. Pegasusta ATATÜRK-İZMİR GİBİ yakında Atatürkten Kıbrısa uçmassa şaşırmam. Thy şu Kıbrıs tutumunu bi bırak artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ft ~ 7 yıl önce
Sanırım havacılığa bayağı uzaksınız. Tip değişikliği veya pegasus da Atatürk ECN yapsın gibi düşünceler sadece düşüncede kalır. Bunlar kolay işler değildir. YAzarken bir uzmana danışıverin lütfen. Saygılar
baya uzaksınız ~ 7 yıl önce
pegasusun İST-ADB uçuşu izair dir.Bundan bile haberiniz yok sanırım. Dahi fikirleriniz size kalsın.
Fame Over ~ 7 yıl önce
Game Over

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kınalım ~ 7 yıl önce
hayırdır kınamı yakcan ?
kınalıya ~ 7 yıl önce
İsteyen uzansın şöyle yakıcaz tabi.. Kıbrıs kınası..
kapatamazsın ~ 7 yıl önce
ne cok meraklısınız şirket kapatmaya. bir sürü insan calışıyor onurair de. sen git kendini kapat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tek millet ~ 7 yıl önce
Tek türkhavaollları 2023

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpil ~ 7 yıl önce
Milletin hakkini gasp etmek TK öyle torpiller varki i gilizcenin i sini bilmeyip tek başına sınıf açılanlar var utanmadan birde göklere çıkarıyorsunuz.Biz bayrağımızı biliriz altında toplanmış gurupları değil.
havacı ~ 7 yıl önce
geçen bilet fiyatlarını bir bakayım dedim ancak onur air türkiyede değil abd de uçuyor sanki...kusura bakma ama o fiyatlarla ve hizmet kalitenizle uçmam sizinle ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000