08 Şubat 2010, Pazartesi 12:01:11

ONUR AIR'DEN SÜRPRİZ AÇIKLAMA

AirportHaber ve Airport TV’nin ısrarlı yayınları üzerine Onur Havayolları’ndan sürpriz bir açıklama geldi. İşte sadece Airporthaber’e yapılan açıklamanın ayrıntıları...
  • 200 saatlik uçuşla hiç bir yere girilemez diyenler. Bir kere de Sun Express'i deneyin bakalım. DLR testini geçebilecek kadar yetenekli olan Sindel ve Ayjet mezunları çoktan son model B737-800'lerin sağ koltuğunda yerlerini aldılar. İnanmayan açsın Ayjet'in sitesini baksın.
  • Şahabettin BOLULCU yolcuya şirin gözükücem diye entrikalı kampanyalar yapacağına önce Türk Pilotlarına da Yabancı Pilotlara yaptığı gibi SAĞLIK SİGORTASI yapsın.
  • Tipli pilotlar dururken tipsizi almak mantıklı olmasa gerek. Kaldı ki girenlerde bu uçakları güvenle uçurabilecek arkadaşlar. Hepsine başarılar Ama bunun dışında ucuz iş gücü için yabancı pilot oyunlarını oynamak ta Onur a hiç yakışmıyor. Gerek askeriyeden gerek sivilden gelen pilotlarımız dururken
  • :))) Sağına soluna bak örneklerini görürsün :))) Elin mahkum boyun eğiceksin !!!! Hadi sana geçmiş olsun !
  • 2oo saatle zor be canım...asker pilotlarımız bunada engel olurlar sen hiç merak etme....
  • Bu iş baba dan oğul a geçer, padişahlık gibidir. Türkiye de böyle, aralarına kimseyi almazlar, kendi, hiç bir şey olamayan çocuklarını, yeterliliğine bakmadan pilot yaparlar. Siz ağzınızla kuş tutsanız nafile..
  • biz de ilan verdi diye başvurudk saf saf bekliyoruz...ama adamlar seçmiş bile adamlarını...hani başvuran herkes çağrılsa da aralarından en iyisi seçilse olmaz mıydı? şaka gibi..bi de en iylerini seçtik diyoo....başvuran onlarca kişi var kimi çağırdıalr mülakata..var mı ben mülakata gittim diyen??ayıp patron..ayıp Bolukçu müdür...bari açıklama yapma...aldıysan da herkesten gilzi kendi adamlarını sus bari de kimse duymasın rezil olma!!!
  • istesenizde istemesinizde 200 saatlik gençler yerlerini alıcaklar. Bu işe gönül vermiş kaptan abileri onlarıda eğitecek . Bu kadar
  • ucus isletme koltuklarini isgal eden kaptanlarimiz bu yabanci pilot(milliyetcilik) ve patron zihniyeti kavramlarini ne kadar cabuk benimsemisler demek ki daha once hizmet verdiklari kurumlardan hicbirsey kapamamislar yazik bu ulke insanin onlar icin vermis olduklari vergilere ,,,
  • Mevzuata uygunsa , serbest ekonomik ortamda her hava yolu istediği kişiyi çalıştırır. Sonuçta ben ekranlara çıkıp da radar altimetre hakkında kem küm eden hocaların hocalarını da gördüm. İyi ve bilgili olanlar uçsun.

Onur Havayolları Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu, Airporthaber ve Airport TV’nin, Türkiye’deki uçuş okullarından mezun olan pilot adaylarının sektörde iş bulamadığını vurgulamasının ardından bir açıklama yaptı. Bolukçu, uçuş okullarından mezun olan pilot adaylarına karşı ard niyetli olmadıklarını ifade ederek, “uçuş emniyetini ön planda tutuyoruz. Bize müracaat eden uçuş okulu mezunu pilot adaylarına yaptığımız mülakatlar sonucunda kriterlerimize uygun olanları almaya çalışıyoruz” dedi.

Şahabettin Bolukçu, uçuş okullarından mezun olan 8 pilot adayını kadrolarına aldıklarını ve bu adaylara tip eğitimi verdiklerini de açıkladı. Bolukçu, “Bizim için uçuş emniyeti ön plandadır. Eğitimler önemlidir. Sizin televizyonunuzda da izledim ingilizce bilmeyen, sağlık sorunu olan öğrenciler uçuş okullarından mezun edildiği söylendi. Bu tip öğrencileri kadroya alıp uçuş emniyetini tehlikeye sokamayız” şeklinde konuştu.

ONUR AIR'DEN SÜRPRİZ AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 14 yıl önce
200 saatlik uçuşla hiç bir yere girilemez diyenler. Bir kere de Sun Express'i deneyin bakalım. DLR testini geçebilecek kadar yetenekli olan Sindel ve Ayjet mezunları çoktan son model B737-800'lerin sağ koltuğunda yerlerini aldılar. İnanmayan açsın Ayjet'in sitesini baksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şahabettin BOLULCU yolcuya şirin gözükücem diye entrikalı kampanyalar yapacağına önce Türk Pilotlarına da Yabancı Pilotlara yaptığı gibi SAĞLIK SİGORTASI yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tipli pilotlar dururken tipsizi almak mantıklı olmasa gerek. Kaldı ki girenlerde bu uçakları güvenle uçurabilecek arkadaşlar. Hepsine başarılar Ama bunun dışında ucuz iş gücü için yabancı pilot oyunlarını oynamak ta Onur a hiç yakışmıyor. Gerek askeriyeden gerek sivilden gelen pilotlarımız dururken

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
:))) Sağına soluna bak örneklerini görürsün :))) Elin mahkum boyun eğiceksin !!!! Hadi sana geçmiş olsun !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
2oo saatle zor be canım...asker pilotlarımız bunada engel olurlar sen hiç merak etme....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu iş baba dan oğul a geçer, padişahlık gibidir. Türkiye de böyle, aralarına kimseyi almazlar, kendi, hiç bir şey olamayan çocuklarını, yeterliliğine bakmadan pilot yaparlar. Siz ağzınızla kuş tutsanız nafile..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
biz de ilan verdi diye başvurudk saf saf bekliyoruz...ama adamlar seçmiş bile adamlarını...hani başvuran herkes çağrılsa da aralarından en iyisi seçilse olmaz mıydı? şaka gibi..bi de en iylerini seçtik diyoo....başvuran onlarca kişi var kimi çağırdıalr mülakata..var mı ben mülakata gittim diyen??ayıp patron..ayıp Bolukçu müdür...bari açıklama yapma...aldıysan da herkesten gilzi kendi adamlarını sus bari de kimse duymasın rezil olma!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
istesenizde istemesinizde 200 saatlik gençler yerlerini alıcaklar. Bu işe gönül vermiş kaptan abileri onlarıda eğitecek . Bu kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ucus isletme koltuklarini isgal eden kaptanlarimiz bu yabanci pilot(milliyetcilik) ve patron zihniyeti kavramlarini ne kadar cabuk benimsemisler demek ki daha once hizmet verdiklari kurumlardan hicbirsey kapamamislar yazik bu ulke insanin onlar icin vermis olduklari vergilere ,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Mevzuata uygunsa , serbest ekonomik ortamda her hava yolu istediği kişiyi çalıştırır. Sonuçta ben ekranlara çıkıp da radar altimetre hakkında kem küm eden hocaların hocalarını da gördüm. İyi ve bilgili olanlar uçsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000