05 Ekim 2018, Cuma 15:47:02

Onur Air'den pilotlara yönelik eğitim hamlesi

Onur Air, Airbus A320/321 filosu için Kasım 2018 ayı içerisinde ATO kapsamında tip eğitimi düzenleyecek.
  • Thy cildirmis gibi adam ariyorken onura girmek akil kari degil. 28000 tl maas almak varken 2800’e sukredersiniz onur air’da. Thy deneyin, olmazsa bekleyin bi daha deneyin derim ben
  • Değerli Ablalarım-Abilerim-Kardeşlerim. Çok değil birkaç yıl önce Bu forumda ve başka forumlarda Şirketlerin Tip eğitimi ve Sağ koltuktaki uçuş saatlerini para ile sattığı konuşuluyordu. Hatta yetmezmiş gibi: Yurt dışı bazlı Pilot istihdam şirketleri Güzel vatanımızın havayollarındaki sağ koltukları bir güzel satıyordu. Artık şükürler olsun ki bunlar geçmişte kalmaya başladı. Ülke olarak mali bakımdan çok zor günler geçiriyoruz, bu çok doğru. Ancak ATPL eğitim ücretlerini bile zor karşılarken Tip eğitimi için yüklü miktarda nakit bulmak kolay değil. Özetle: eğitimin sonuna yaklaşmış veya bitirmiş hepimiz: Tip eğitim ücretlerinin şirket tarafından karşılanacağı, tertemiz, barış dolu masmavi ve yemyeşil bir dünya hayal ediyoruz.
  • Onemli degil kaptan cocuklari . Para sistemi ortada dolasiyor. kaptan cocuklari simulatorde veya line chec de fail oldugu zaman . Kaptanlarin ucus isletmeye gidip yeni bir simulator veya yeniden line check istemesi isin en guzel tarafi.
  • 1650 tl ye uçmak isteyen başvursun
  • Bu zamanda döviz ile borçlanmayın , bankadan kredi çekmeyin.Kasımda enflasyon ÜFE-TÜFE makası açıldığı için çok yüksek gelebilir.Döviz ve faiz yükselişleri kaçınılmaz olabilir aman dikkat.
  • Kriterlerinde 35k euro yoksa bütün şartları sağlıyorum:)) Ancak hali hazırda type eğitimi alan arkadaşlarımızın eğitimi gerekçe olmadan 1 ay durduruldu. Sebep?? Bilinmiyor.. Başvurmadan önce muhakkak type eğitimi alan birisine erisip fikir almak isabet olur...
  • Ben pegasususta airbus eğitimi aldım. Pegasusun tip eğitim öğretmenlerinden başka bir öğretmen tanımıyorum. Hepsi çok tecrübeli ve bilgili..Hepsi gerçek eğitimci...THY ve diğer tüm şirketleri sollar...
  • Ryanair bile artık tip eğitimi için para almıyor, siz hangi yüzyılda yaşıyorsunuz kuzum?
  • Is ilani degil bu, yanlis anlamayin. Paranizi verip egitim alip sonra tipli issiz pilot oluyorsunuz. Elinizdeki tip egitimiyle diger sirketlere basvurdugunuzda neden bize vermedin parani diye almazlar ise, bunu da bilin. Parasini verecekseniz ise alma garantisi isteyin.
  • Ücret yok herhalde; Euro 3.75 mi yoksa 7.15 mi olacak!!!

Onur Air, Airbus A320/321 filosu için Kasım 2018 ayı içerisinde ATO kapsamında tip eğitimi düzenleyecek.

Onur Air’in tip eğitimine katılmak isteyen adayların aşağıda yer alan kriterleri sağlamaları ve başvurularını en geç 31 Ekim 2018 tarihine kadar yapmaları gerekiyor.

İstenilen Kriterler ve Dokümanlar:

- T.C. Vatandaşı olmak,
- Türk Sivil Havacılığı lisansına sahip olmak,
- 40 yaşını tamamlamamış olmak,
- En az lise mezunu olmak,
- Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak,
- Askerlik hizmetini tamamlamış olmak veya en az 2 yıl tecil ettiriyor olmak,
- 10 adet vesikalık fotoğraf,
- Geçerli IR ve Frozen ATPL lisansına sahip olmak,
(Geçerli ICAO English Language Proficiency minimum LEVEL 4 sertifikasına sahip olmak)
- Güncel sağlık sertifikasına sahip olmak, (Min. 6 ay geçerli )

İletişim Bilgileri:

Adres:  Atatürk Havalimanı B Kapısı Teknik Hangar Yanı, Onur Air Genel Müdürlük Binası, Uçuş İşletme Başkanlığı
YEŞİLKÖY, İSTANBUL
Tel: 0212 468 66 87/6758
E-mail: [email protected]

Onur Air'den pilotlara yönelik eğitim hamlesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (53)

Pilo lazim ~ 5 yıl önce
Thy cildirmis gibi adam ariyorken onura girmek akil kari degil. 28000 tl maas almak varken 2800’e sukredersiniz onur air’da. Thy deneyin, olmazsa bekleyin bi daha deneyin derim ben

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tip eğitimi ~ 5 yıl önce
Değerli Ablalarım-Abilerim-Kardeşlerim. Çok değil birkaç yıl önce Bu forumda ve başka forumlarda Şirketlerin Tip eğitimi ve Sağ koltuktaki uçuş saatlerini para ile sattığı konuşuluyordu. Hatta yetmezmiş gibi: Yurt dışı bazlı Pilot istihdam şirketleri Güzel vatanımızın havayollarındaki sağ koltukları bir güzel satıyordu. Artık şükürler olsun ki bunlar geçmişte kalmaya başladı. Ülke olarak mali bakımdan çok zor günler geçiriyoruz, bu çok doğru. Ancak ATPL eğitim ücretlerini bile zor karşılarken Tip eğitimi için yüklü miktarda nakit bulmak kolay değil. Özetle: eğitimin sonuna yaklaşmış veya bitirmiş hepimiz: Tip eğitim ücretlerinin şirket tarafından karşılanacağı, tertemiz, barış dolu masmavi ve yemyeşil bir dünya hayal ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
35,000Euro ~ 5 yıl önce
Onemli degil kaptan cocuklari . Para sistemi ortada dolasiyor. kaptan cocuklari simulatorde veya line chec de fail oldugu zaman . Kaptanlarin ucus isletmeye gidip yeni bir simulator veya yeniden line check istemesi isin en guzel tarafi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sakın sakın ~ 5 yıl önce
1650 tl ye uçmak isteyen başvursun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sakın ~ 5 yıl önce
Bu zamanda döviz ile borçlanmayın , bankadan kredi çekmeyin.Kasımda enflasyon ÜFE-TÜFE makası açıldığı için çok yüksek gelebilir.Döviz ve faiz yükselişleri kaçınılmaz olabilir aman dikkat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hmmm ~ 5 yıl önce
Kriterlerinde 35k euro yoksa bütün şartları sağlıyorum:)) Ancak hali hazırda type eğitimi alan arkadaşlarımızın eğitimi gerekçe olmadan 1 ay durduruldu. Sebep?? Bilinmiyor.. Başvurmadan önce muhakkak type eğitimi alan birisine erisip fikir almak isabet olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ilginc ~ 5 yıl önce
Benim oglum sorunsuz egitim aldi ve işe basladi.
cok ilginc ~ 5 yıl önce
Millet 40 sektor line ucusunu 6 ayda tamamlayamazken oglunun masallahi varmis..
FO ~ 5 yıl önce
Ben pegasususta airbus eğitimi aldım. Pegasusun tip eğitim öğretmenlerinden başka bir öğretmen tanımıyorum. Hepsi çok tecrübeli ve bilgili..Hepsi gerçek eğitimci...THY ve diğer tüm şirketleri sollar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 5 yıl önce
digerlerini tanimadigin icindir
ECAM ~ 5 yıl önce
Pegasus daha airbus alalı kaç yıl oldu ki milleti sollamaya başladı eğitimde? :) Onur Air varken Airbus eğitiminde kimse söz edemez.
... ~ 5 yıl önce
Ryanair bile artık tip eğitimi için para almıyor, siz hangi yüzyılda yaşıyorsunuz kuzum?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tc ~ 5 yıl önce
Ryan hala aliyor,fakat sadece €5000,Sonra ryanda yas limiti yok. Hem type -ratingi kendin odeyecekesen neden yas limiti var,sacmalik olmus.
Tavsiye ~ 5 yıl önce
Is ilani degil bu, yanlis anlamayin. Paranizi verip egitim alip sonra tipli issiz pilot oluyorsunuz. Elinizdeki tip egitimiyle diger sirketlere basvurdugunuzda neden bize vermedin parani diye almazlar ise, bunu da bilin. Parasini verecekseniz ise alma garantisi isteyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 5 yıl önce
Ücret yok herhalde; Euro 3.75 mi yoksa 7.15 mi olacak!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözleşme ~ 5 yıl önce
Reis istediği için TL ile olacakmış.
Euro ~ 5 yıl önce
10 TL olsa bile Onurair'in kuru 3.75 olmaya devam eder.
Euro degil ~ 5 yıl önce
OAU denen para birimi, onur air eurosu diye gecer, 3,70 zorlarsan eder, onu da vermezler zaten

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000