09 Şubat 2012, Perşembe 15:30:30

ONUR AIR'DEN İKİNCİ BİLET HEDİYE

Onur Air, Sevgililer Günü'ne özel düzenleyeceği kampanyaya katılıp iki kişilik bilet alan herkese uygulayacağı özel indirimle ikinci bileti hediye ediyor.
  • Onur airin bunca tuhaf icraatından sonra tekrar kendini toparlaması ve kabul ettirmesi çok zor. Bu promosyonlar falan kurtaramaz. Hele facebook rezilliği zaten tarihe yazıldı.
31 Mart 2012 tarihine kadar olan tüm yurt içi ile Kıbrıs ve Odessa uçuşlarında geçerli kampanya biletlerinden tek kişi olarak satın almak isteyenler ise yüzde 50 indirim fırsatından yararlanacak.

Onur Air geçen yıl gerçekleştirdiği “Sevgililer Günü Kampanyası”nı gelen talepler üzerine bu yıl da düzenliyor. Onur Air kampanyaya katılan herkese ve sevdikleri bir kişiye % 50 indirim değerinde 6 haneli özel kod verecek. Kampanyadan indirim kodu kazanmak için katılımcıların Onur Air’in www.facebook.com/onurair adresindeki kurumsal Facebook sayfasında yer alan başvuru formuna iletişim bilgilerini ve birlikte seyahat etmek istedikleri kişinin adını ve soyadını yazması yeterli olacak.

Katılımcılar kendisinin ve kampanyada adını yazdığı kişinin uçak biletini bu kodlarla satın alırsa ikinci kişi bedava uçmuş olacak. Kampanyaya tek başına katılanlar veya kodları ayrı uçuşlarda kullanmak isteyenler ise % 50 indirim hakkı elde edecek. Kampanya katılım formu 13 Şubat 2012 günü aktif olacak ve 14 Şubat 2012 saat 16.00’a kadar açık kalacak.

Sevgililer Günü Kampanyası’na özel indirim kodları Onur Air’in 31 Mart 2012 tarihine kadar olan tüm yurt içi ile Kıbrıs ve Odessa uçuşlarında geçerli olacak.
ONUR AIR'DEN İKİNCİ BİLET HEDİYE

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Onur airin bunca tuhaf icraatından sonra tekrar kendini toparlaması ve kabul ettirmesi çok zor. Bu promosyonlar falan kurtaramaz. Hele facebook rezilliği zaten tarihe yazıldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000