26 Ekim 2014, Pazar 11:36:15

ONUR AIR'DEN AVRUPA'YA ÇIKARMA

Türkiye'nin en köklü havayolu şirketlerinden biri olan Onur Air, bugün Avrupa'nın önemli merkezleri arasında alan 5 noktaya uçuş başlattı. Şirket yetkilileri, ilk uçuşlar öncesi yolcuları bizzat uğurladı.
  • Maaşlar gerçekten çok düşük Teoman Bey özellikle kabin ekibi lütfen
  • bir onurair calisani olarak herkese hayirli olmasini diliyorum..kazasiz belasiz rotarsiz bol kazanclar
  • Merhaba; Erzurum uçuşları unutulmamalı uzak olan uçuş seferleri 1 e düşürülmeli 1 uçuşu Erzurum a tekrar verilmelidir.Yeni uçuşların hayırlı olmasını dilerim.
  • Onurair in DUS ve FRA ya kisin girmesinin sebebi yaz programinda IST ten ve diger meydanlardan daha rahat slot alabilecek olmasidir.yaz sezonunda STR ve MUC da olacagini tahmin ediyorum. Hayirlisi olsun ve yolunacikolsun 8Q....
  • Mardin ne bekleriz Onur eir
  • Keske kis aylarinda baslamasaydi da yaza dogru girselerdi pazara. Hatlar kisin zarar edince insallah Cekilmezler. Rekabet iyidir. Musteriye yarar.
  • Berlinide istiyoruz
  • Tebrikler sevgili ONUR AİR Gercekten harika bir iş çıkarmışlar
  • Hayırlı uğurlu olsun
  • Zor dostum zor onur biter gider!!!

Türkiye'nin önde gelen havayolu şirketlerinden Onur Air, bugünden itibaren Atatürk Havalimanı'ndan Avrupa'nın 5 noktasına tarifeli uçak seferlerini başlattı.

Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun başta olmak üzere çok sayıda şirket yöneticisi, Avrupa'ya seyahat edecek yolcuları Atatürk Havalimanı'ndan bizzat uğurladı. Amsterdam, Paris, Viyana, Düsseldorf ve Frankfurt'a İstanbul'dan günlük seferler başlatan Onur Air'ın daha sonra, Elazığ, Urfa, Adana Trabzon, Kayseri, Antalya, İzmir ve Bodrum bağlantılı uçuşlarının olacağı öğrenildi.

Onur Air’ın aynı anda 5 Avrupa şehrine sefer başlatmasıyla ilgili konuşan şirket genel müdürü Teoman Tosun, “Onur Air’ın bu konudaki tecrübesi yadsınamaz. Atatürk Havalimanı’ndan Avrupa’nın 5 şehrine 17 şehrimizi bağlayarak tarifeli sefer düzenlemeye başladık. Bugüne kadar uçmadığımız noktalar değildi. Ancak tarifeli seferlerin eksikliğini hissediyorduk. Bu seferlerimizi de bugünden itibaren günlük olarak başlatmış olduk. Yolcu için farklı bir alternatif hizmet sunduk” dedi.

49, 59 ve 69 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçuşlara başladıklarını ifade eden Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun, “Buradaki düşüncemiz maliyet amaçlı değil. Öncelikli hedefimizi yolcuya hattı tanıtmak olarak belirledik. Şu anki fiyatlarımız promosyonel ilerleyen zamanda fiyatlarımız normal seviyede olacaktır. Uçuşlarımızı kış sezonunda başlattık. Bu sırada eksiklerimizi de görme imkanımız olacak ve yaz sezonuna daha sağlam bir şekilde girmiş olacağız” şeklinde konuştu.













©AirportHaber.com

ONUR AIR'DEN AVRUPA'YA ÇIKARMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

belin ~ 9 yıl önce
Maaşlar gerçekten çok düşük Teoman Bey özellikle kabin ekibi lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birisi ~ 9 yıl önce
bir onurair calisani olarak herkese hayirli olmasini diliyorum..kazasiz belasiz rotarsiz bol kazanclar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Merhaba; Erzurum uçuşları unutulmamalı uzak olan uçuş seferleri 1 e düşürülmeli 1 uçuşu Erzurum a tekrar verilmelidir.Yeni uçuşların hayırlı olmasını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Il ~ 9 yıl önce
Onurair in DUS ve FRA ya kisin girmesinin sebebi yaz programinda IST ten ve diger meydanlardan daha rahat slot alabilecek olmasidir.yaz sezonunda STR ve MUC da olacagini tahmin ediyorum. Hayirlisi olsun ve yolunacikolsun 8Q....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Mardin ne bekleriz Onur eir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayirli olsun ~ 9 yıl önce
Keske kis aylarinda baslamasaydi da yaza dogru girselerdi pazara. Hatlar kisin zarar edince insallah Cekilmezler. Rekabet iyidir. Musteriye yarar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kadir ~ 9 yıl önce
Berlinide istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ve thy den ~ 9 yıl önce
Tebrikler sevgili ONUR AİR Gercekten harika bir iş çıkarmışlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zor ~ 10 yıl önce
Zor dostum zor onur biter gider!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cet ~ 9 yıl önce
he canım he
purser ~ 9 yıl önce
Onur Seni bitirdiği için olmasın bu kuyruk acın?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000