25 Ekim 2011, Salı 14:14:28

ONUR AIR'DEN ANLAMLI HAREKET

Onur Air, Van'da yaşanan deprem felaketi nedeniyle 250.000 liralık yardım hareketi başlattı.
  • Onurum helal olsun bu millet uçmayı senle öğrendi insanlığı da senden öğrenecek cebinden 5 tl bile yardım etmeyen face sayfasına iki resim koymakla vatan kurtardığını sanan onda da çorbada benim de tuzum olsun diyemeyen insanlara rağmen bu onurlu davranışını tebrik ediyorum...
  • bu iş bana şahabettin in haltı gibi geliyor.hep onun aklına gelir bu gibi ucuz numaralar.zaten inşaat çavuşundan gn müdür ancak böyle olur.yine yüzüne gözüne bulaştırdın be onur.
  • Böyle bir elim olayda 0.5 TL bağışta bulunacağız diye insanları Facebook sayfalarını beğenerek promosyon peşinde ufak hesaplar yapan kimse bana yardım yapıyorum diye yutturamaz. Sinsi ufak hesaplar bunlar. GÖnül isterdi ki 250.000 TL yatıracağız diye kampanya yapacağına 25.000 TL kendileri direk bağışda değil, çadır ve battaniye gönderselerdi...
  • Bu olumsuz yorumları yapanlar siz ne bağışladınız? Onur Air bir elin nesi iki elin sesi var demiş ve kendisi 110.000 Tl bağışlayarak başlamış. Siteyi beğenip daha sonra çıksanız da yardım da 250.000 TL ye çıksa ne kaybederdiniz?
  • Hadi milletten özür dileyin. Biz bu işi beceremedik diyerek çekin elinizi ayağınızı anlamadığınız işlerden.
  • Neden bunun THY ile karsilatiriyorsun .. THY nin yaptigi yardimdan haberin varmi? Kesin yoktur .. böyle bos bos yorum da nedir ?? Millet yardim etme gayretinde .. ya sen.. ?? gölge etme yeter.. begenmiyorsan -- daha iyisini yap.. senin kapasiten bunada yetmez ama olsun ... EGITIM SART
  • Sonunda rezalete daha fazla dayanamayıp Facebook'u da kapattı Onur'lu arkadaşlar. Bence Facebook sayfanızı tekrar açıp millettten bir özür dileyin. Söz veriyoruz bir daha felaketten rant sağlamayacağız diyin olup bitsin.
  • Bu yardımı keşke uçaklarına harcasaydı da yurtdışında adımızı lekelemeseydi..
  • Onur Air ben sana 5 lira vereyim sen beni beğen :))
  • aliatıf1 duysa bunu valla yandı onurair. rant sağlamak böyle bir durumdan çok kötü bir reklam oldu onurairim. neyse yinede yapmış olduğunuz yardım için teşekkür ederiz.
Onur Air, Facebook'ta başlattığı kampanya ile her takipçisi için, depremzede ve şehit ailelerine 0,5 TL yardım yapacak...

Onur Air'in Facebook sayfasından yaptığı açıklamada;


Onur Air, takipçileriyle el ele Van depremzedeleri ve şehitlerimizin ailelerine yardım ediyor

Dev bir aile olmamızı sağlayan 220.000 kişilik Facebook grubumuz adına hem Van’da yaşanan depremin felaketzedelerine hem de aziz şehitlerimizin bize emanet bıraktığı ailelerine olmak üzere her bir takipçimiz adına Onur Air olarak 0.5 TL’lik bedelle toplam 110.000 TL’lik (55.000 TL Kızılay’a, 55.000 TL Mehmetçik Vakfı’na) yardımı bugün yapıyoruz.

Amacımız, şehit ailelerimiz ve depremzedelere yardım etmek isteyen sosyal medyanın duyarlı üyelerinin hassasiyetlerine aracılık etmek ve çok çabuk unutulan acılara dikkat çekmek.

Şu andan itibaren kampanyamızı güçlendirmek adına www.facebook.com/onurair adresindeki kurumsal Facebook sayfamıza katacağınız her yeni takipçimiz için 0.5 TL’lik bir bağış daha yapacağız.

Bugün yardım elini uzatma günü. Sizler, bu hassasiyete katılarak sadece duyarlılığını gösterecek kişileri bulun, biz de onlar adına bağışta bulunalım.

Hedefimiz 250.000 TL bağış

Bu paranın yarısı Van depremzedeleri için Kızılay’a diğer yarısı ise şehit ailelerimize ulaştırılmak üzere Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacaktır. İlk etapta yatırılacak 110.000 TL’lik ve sonrasındaki katılımla elbirliğiyle katlanarak artıracağımız toplam bağışlarımızın makbuzları da sayfamızdan yayınlanacaktır.
ONUR AIR'DEN ANLAMLI HAREKET

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 12 yıl önce
Onurum helal olsun bu millet uçmayı senle öğrendi insanlığı da senden öğrenecek cebinden 5 tl bile yardım etmeyen face sayfasına iki resim koymakla vatan kurtardığını sanan onda da çorbada benim de tuzum olsun diyemeyen insanlara rağmen bu onurlu davranışını tebrik ediyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu iş bana şahabettin in haltı gibi geliyor.hep onun aklına gelir bu gibi ucuz numaralar.zaten inşaat çavuşundan gn müdür ancak böyle olur.yine yüzüne gözüne bulaştırdın be onur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Böyle bir elim olayda 0.5 TL bağışta bulunacağız diye insanları Facebook sayfalarını beğenerek promosyon peşinde ufak hesaplar yapan kimse bana yardım yapıyorum diye yutturamaz. Sinsi ufak hesaplar bunlar. GÖnül isterdi ki 250.000 TL yatıracağız diye kampanya yapacağına 25.000 TL kendileri direk bağışda değil, çadır ve battaniye gönderselerdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu olumsuz yorumları yapanlar siz ne bağışladınız? Onur Air bir elin nesi iki elin sesi var demiş ve kendisi 110.000 Tl bağışlayarak başlamış. Siteyi beğenip daha sonra çıksanız da yardım da 250.000 TL ye çıksa ne kaybederdiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hadi milletten özür dileyin. Biz bu işi beceremedik diyerek çekin elinizi ayağınızı anlamadığınız işlerden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Neden bunun THY ile karsilatiriyorsun .. THY nin yaptigi yardimdan haberin varmi? Kesin yoktur .. böyle bos bos yorum da nedir ?? Millet yardim etme gayretinde .. ya sen.. ?? gölge etme yeter.. begenmiyorsan -- daha iyisini yap.. senin kapasiten bunada yetmez ama olsun ... EGITIM SART

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sonunda rezalete daha fazla dayanamayıp Facebook'u da kapattı Onur'lu arkadaşlar. Bence Facebook sayfanızı tekrar açıp millettten bir özür dileyin. Söz veriyoruz bir daha felaketten rant sağlamayacağız diyin olup bitsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu yardımı keşke uçaklarına harcasaydı da yurtdışında adımızı lekelemeseydi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Onur Air ben sana 5 lira vereyim sen beni beğen :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
aliatıf1 duysa bunu valla yandı onurair. rant sağlamak böyle bir durumdan çok kötü bir reklam oldu onurairim. neyse yinede yapmış olduğunuz yardım için teşekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000