29 Aralık 2009, Salı 18:04:49

ONUR AIR'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün denetimleri sırasında eksik evrak tespit edilmesinden ötürü uçuşları durdurulan dört uçakla ilgili ceza kaldırıldı.
  • Evrak eksikliğinden (doküman değil) ki o da geçici olarak sağlanamama durumu, olumsuz sonuç doğmaz. Yapıcı eleştiri yapılırsa olumlu tepki alır.
  • havacılıkta eksiklik olmaz. olursa sonucu sıkıntı olur. elma ile armutu karıştırmamak gerek. A/W, checklist, MEL vb.. bunları pilot, eğitim, ekipman ile karşılaştırma gibi bir açıklama yok ve bunu söylemek ayıp değil. Bu platformda ayıp eden, kendine saygısı olmayan çok kişi var. Yapıcı eleştirilere saldırmayın bari.
  • Uçağı evrak değil, ekip uçurur. Evrak eksikliğini bakım, eğitim , ekipman, personel vs bir eksiklikmiş gibi göstermek ayıptır..
  • bulguların yanlış anlaşılması yüzünden olayların gerçekleştiğinden haberiniz varmı.ortada yanlış bişey yok sonuçta.
  • peki öyle ya da böyle bu denetleme yapılmasaydı bu uçaklar uçuşa devam edecek miydi ? Evet edecekti. Önce kendini denetleyeceksin. Ya olumsuz birşey olsaydı ?
  • işini bilemeyen denetlemecilerin yaptığı yanlış yüzünden böyle haberler çıkıyor. yazık ülkemizin denetçilerine.
  • EKsik evrak vb nedenler ile cezalandırılan birçok özel havayolu şirketi oluyor. Sadece sorgulamak istediğim, özel havayollarına yapılan bu uygulamalar bayrak taşıyıcılar için de aynı şekilde mi gerçekleşiyor ? Türkiye'de özel havayolu şirketlerinin yapılanmasına her zaman destek olmak gereklidir. Neden mi? elbette Türk Sivil Havacılığı'nın gelişimi için. Ben tüm zorlu şartlara rağmen uzun yıllardır başarı ile ayakta kalan ve özellikle teknik konularda çok başarılı bulduğum ONUR AIR'i kutlamak isterim
  • kimler geldi kimler geçti ama onur air hala dim dik ayakta. yolu açık olsun.

Onur Air’den Airporthaber’e yapılan açıklamaya göre, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün istediği evraklar tanzim edilerek Ankara’ya gönderildi. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün yaptığı incelemelerden sonra uçakların uçuşuna yeniden izin verildi.

ONUR AIR'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
Evrak eksikliğinden (doküman değil) ki o da geçici olarak sağlanamama durumu, olumsuz sonuç doğmaz. Yapıcı eleştiri yapılırsa olumlu tepki alır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
havacılıkta eksiklik olmaz. olursa sonucu sıkıntı olur. elma ile armutu karıştırmamak gerek. A/W, checklist, MEL vb.. bunları pilot, eğitim, ekipman ile karşılaştırma gibi bir açıklama yok ve bunu söylemek ayıp değil. Bu platformda ayıp eden, kendine saygısı olmayan çok kişi var. Yapıcı eleştirilere saldırmayın bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Uçağı evrak değil, ekip uçurur. Evrak eksikliğini bakım, eğitim , ekipman, personel vs bir eksiklikmiş gibi göstermek ayıptır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bulguların yanlış anlaşılması yüzünden olayların gerçekleştiğinden haberiniz varmı.ortada yanlış bişey yok sonuçta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
peki öyle ya da böyle bu denetleme yapılmasaydı bu uçaklar uçuşa devam edecek miydi ? Evet edecekti. Önce kendini denetleyeceksin. Ya olumsuz birşey olsaydı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
işini bilemeyen denetlemecilerin yaptığı yanlış yüzünden böyle haberler çıkıyor. yazık ülkemizin denetçilerine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
EKsik evrak vb nedenler ile cezalandırılan birçok özel havayolu şirketi oluyor. Sadece sorgulamak istediğim, özel havayollarına yapılan bu uygulamalar bayrak taşıyıcılar için de aynı şekilde mi gerçekleşiyor ? Türkiye'de özel havayolu şirketlerinin yapılanmasına her zaman destek olmak gereklidir. Neden mi? elbette Türk Sivil Havacılığı'nın gelişimi için. Ben tüm zorlu şartlara rağmen uzun yıllardır başarı ile ayakta kalan ve özellikle teknik konularda çok başarılı bulduğum ONUR AIR'i kutlamak isterim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kimler geldi kimler geçti ama onur air hala dim dik ayakta. yolu açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000