25 Aralık 2009, Cuma 14:42:43

Onur Air'de pilot arayışları başladı

Türkiye’nin en büyük filosuna sahip özel havayolu şirketi Onur Air, MD tipi uçakları filosundan çıkarırken yeni uçaklar için pilot arayışına başladı.
  • ve suanda basından takıp edıldıgıne gore elındekı md ucakların yerıne a320-21 lerle degıstırecek. bu nedemek kısa bı hesap yapalım en az suan elınde mevcut ekıbı kadar ekıbe ıhtıyacı var. ama ınsanların bu sırkete cagırabılmesı ıcın suanda maaslara oldukca ıı bır zam yakması gereklı bence. suanda dedıgım gıbı pıyada mın ucretı max ıs karsılıgında veren sırket konumunda. ınsanlar emegının karsılıgını ıstıyor fazlasını degıl bırazda deger kıymet. yılda mılyonlarca dolar kar acıklayan bır sırketın bırazda ekıplerını dusunmesı gereklı ve zam yapması gereklı . yoksa bu maaşla calıştıracak adam bulamazgıbıme gelıyor
  • ıstersenız gerceklerden bıraz kez daha bahsedelım. bazı seylerıde ınkar etmeden. evet onur aır turkıyenın en koklu en basaralı havayollarından bıtanesıdır. maasını ayın 1 de hatta ayın 1 hafta sonu geldıgı zamanlarda onceden cuma gununden yatıran bır sırkettır. bu sırketın koklulugunu ve buyuklugunu gosterır bence. ama onu da yatırmak zorunda sonucta ınsanlarda ıslerını yapıyorlar. onur air genel polıtıkası su dur mın maas max ıs polıtıkasıyla ısler yuruyor.
  • yorumlar zülf-ü yare mi dokunuyor yoksa???
  • niye bu habere yapılan yorumlar yayınlanmıyor sayın yetkililer

Onur Havayolları, McDonnell Douglas 83 (MD) tipi 4 uçağını filosundan çıkardı. Bu tipteki uçakların Türkiye’deki tek kullanıcısı olan Onur Havayolları, filosunu Airbus 320 ve 321 tipi uçaklarla güçlendirecek.

Uçaklar önümüzdeki aydan itibaren filoya katılacak. Ancak henüz uçaklar filoya katılmasa da Onur Havayolları, pilot ihtiyacını gözeterek kaptan ve ikinci pilot arayışlarına başladı.

Onur Havayolları, Airbus320 ve 321 sertifikası bulunan pilotları tercih edecek. Ancak, tip eğitimi verilmek üzere de pilot alımı yapacak. 

Başvurular 31 Ocak 2010 tarihine kadar sürecek. Adaylar, Esra Mutlutürk’e ait [email protected] adresinden başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Onur Air'de pilot arayışları başladı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
ve suanda basından takıp edıldıgıne gore elındekı md ucakların yerıne a320-21 lerle degıstırecek. bu nedemek kısa bı hesap yapalım en az suan elınde mevcut ekıbı kadar ekıbe ıhtıyacı var. ama ınsanların bu sırkete cagırabılmesı ıcın suanda maaslara oldukca ıı bır zam yakması gereklı bence. suanda dedıgım gıbı pıyada mın ucretı max ıs karsılıgında veren sırket konumunda. ınsanlar emegının karsılıgını ıstıyor fazlasını degıl bırazda deger kıymet. yılda mılyonlarca dolar kar acıklayan bır sırketın bırazda ekıplerını dusunmesı gereklı ve zam yapması gereklı . yoksa bu maaşla calıştıracak adam bulamazgıbıme gelıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ıstersenız gerceklerden bıraz kez daha bahsedelım. bazı seylerıde ınkar etmeden. evet onur aır turkıyenın en koklu en basaralı havayollarından bıtanesıdır. maasını ayın 1 de hatta ayın 1 hafta sonu geldıgı zamanlarda onceden cuma gununden yatıran bır sırkettır. bu sırketın koklulugunu ve buyuklugunu gosterır bence. ama onu da yatırmak zorunda sonucta ınsanlarda ıslerını yapıyorlar. onur air genel polıtıkası su dur mın maas max ıs polıtıkasıyla ısler yuruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yorumlar zülf-ü yare mi dokunuyor yoksa???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
niye bu habere yapılan yorumlar yayınlanmıyor sayın yetkililer

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000