03 Mart 2012, Cumartesi 10:40:04

ONUR AIR'DE 'O' KOLTUĞUN SAHİBİ BELLİ OLDU...

Onur Havayolları’ndan olaylı şekilde ayrılan Başpilot Erkan Sayın’ın yerine Nazmi Yaşar Erboran atandı...
  • zor dostum zor
  • Norboran veya Mister No İkiside kullanılabilir.
  • bu gidiş iyi gidiş değil...
  • Daha ilk günden başladın yine yağlamaya,hayırdır?Bıkmadın mı artık?Vazgeç şundan da işini düzgün yap bu tür laflara gerek kalmasın..
  • erken kaptana yazık ettiler onur air gittikçe kaliteyi kaybediyor haklarında hayırlısı
  • Esas haber bu. Nazmi Erboran daha önce yürüttüğü Tip Şefliğini de devam ettirecekmiş. Oldu olacak İşletme müdürlüğünü de versinler 3'ü birarada olsun. Sonsuza dek mutlu yaşasınlar. Bu şirkette gerçekten adam kalmamış.
  • Kaptan pilotlara karşı hasetinden çatlıyanlar var.Saygı duyuyorum tüm pilotlara.Bu arada emekliliğine bir sene kalmış yeni atanan kaptanın.Başarılar ama daha dinamik,pratik birisini atayamamışmı işletmeden sorumlu Kaptan bey.Demekki atamayı yapanda birlikte çalışacağı kimse gibi kendi geleceğinide uzun görmüyor anladığım kadarıyla.Amaç günü kurtarmak gibi gözüküyor.Buda Onur havacılığın uzun vadeli planlamasının olmadığını,kurumsallığı ikinci planda tuttuğunu vebenzer tartışmaların süreceğini göstermez mi?
  • Peki ne diye hitap ediyorsun kaptana? Ünvan değilse ne peki? Pilotlara karşı bu aşağılık kompleksinin nedenini de açıklar mısn? Bu yorumları yayınlayan Airporthaber, seni de provokatörlüğünden dolayı kınıyorum.
  • Küçük bir kayığı olup balıkçılık yapana bile kaptan denir. Yani bu hava yolu kaptanlarının çok övündüğü bir şey değil. Doktorlara da herkes hocam der. Ne yani şimdi bu da mı ego. Bu pilotlara karşı bitmez tükenmez kinin sebebi ne adamlara kaptan denmesi neden onların egosu oluyor. Ne garip
  • Pilotlarin birbirine kaptan diyerek hitabi ve herkesten bunu beklemesi nedendir anlamadim. Bu meslek icin kaptanlik unvan degildir yani doktorluk vb gibi. Ama bir asamadir, bunu herkese dayatmak ise egodandir. Ellerinden bu unvan zannedilen ama olmayan sey ( unvan olmadigi icin kendilerinden alinabilir) alindiginda ise ortada hicbir sey kalmiyor ve yeller esiyor.
Son dönemde sürpriz atama ve istifalarla gündeme gelen Onur Hava Yolları’nda Başpilot Erkan Sayın’ın yerine atanan isim belli oldu.
 
Onur Hava Yolları’nda kokpitte viski skandalı sonrası görevinden ayrılmak zorunda kalan Erkan Sayın’ın yerine o koltuğa 1992 yılından beri Onur Havayolları'nda görev yapan Nazmi Yaşar Erboran oturdu.
 
Erboran’ın Airbus 320 tipinde kaptan pilotluk yaptığı öğrenildi.

Nazmi Kaptan Kimdir?

1948 Zonguldak doğumlu olan emekli deniz subayı Erboran evli ve bir çocuk babası. 1968 yılında mezun olarak pilotluk görevine başlayan Nazmi Kaptan, 1989 yılında emekli olup özel şirketlerde görev almaya başladı. Toros Havayolları ile başlayan macerasına Sultan Air ile devam etti. Kısa süreli olarak bu şirketlerde uçan deneyimli kaptanın yolu 1992 yılında Onur Air ile kesişti. 1999'da kısa süreliğine Gulf Air'da çalışan Nazmi Yaşar Erboran daha sonra tekrar Onur Air'e döndü.

1992 yılından beri Onur Havayolları'nda çalışan Nazmi Kaptan, uzun yıllar hizmet verdiği şirkette artık Başpilot olarak görev yapacak.

©AirportHaber Özel
ONUR AIR'DE 'O' KOLTUĞUN SAHİBİ BELLİ OLDU...

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
zor dostum zor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Norboran veya Mister No İkiside kullanılabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu gidiş iyi gidiş değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Daha ilk günden başladın yine yağlamaya,hayırdır?Bıkmadın mı artık?Vazgeç şundan da işini düzgün yap bu tür laflara gerek kalmasın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
erken kaptana yazık ettiler onur air gittikçe kaliteyi kaybediyor haklarında hayırlısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Esas haber bu. Nazmi Erboran daha önce yürüttüğü Tip Şefliğini de devam ettirecekmiş. Oldu olacak İşletme müdürlüğünü de versinler 3'ü birarada olsun. Sonsuza dek mutlu yaşasınlar. Bu şirkette gerçekten adam kalmamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kaptan pilotlara karşı hasetinden çatlıyanlar var.Saygı duyuyorum tüm pilotlara.Bu arada emekliliğine bir sene kalmış yeni atanan kaptanın.Başarılar ama daha dinamik,pratik birisini atayamamışmı işletmeden sorumlu Kaptan bey.Demekki atamayı yapanda birlikte çalışacağı kimse gibi kendi geleceğinide uzun görmüyor anladığım kadarıyla.Amaç günü kurtarmak gibi gözüküyor.Buda Onur havacılığın uzun vadeli planlamasının olmadığını,kurumsallığı ikinci planda tuttuğunu vebenzer tartışmaların süreceğini göstermez mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Peki ne diye hitap ediyorsun kaptana? Ünvan değilse ne peki? Pilotlara karşı bu aşağılık kompleksinin nedenini de açıklar mısn? Bu yorumları yayınlayan Airporthaber, seni de provokatörlüğünden dolayı kınıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Küçük bir kayığı olup balıkçılık yapana bile kaptan denir. Yani bu hava yolu kaptanlarının çok övündüğü bir şey değil. Doktorlara da herkes hocam der. Ne yani şimdi bu da mı ego. Bu pilotlara karşı bitmez tükenmez kinin sebebi ne adamlara kaptan denmesi neden onların egosu oluyor. Ne garip

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Pilotlarin birbirine kaptan diyerek hitabi ve herkesten bunu beklemesi nedendir anlamadim. Bu meslek icin kaptanlik unvan degildir yani doktorluk vb gibi. Ama bir asamadir, bunu herkese dayatmak ise egodandir. Ellerinden bu unvan zannedilen ama olmayan sey ( unvan olmadigi icin kendilerinden alinabilir) alindiginda ise ortada hicbir sey kalmiyor ve yeller esiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000