13 Ocak 2012, Cuma 10:30:41

ONUR AIR’DE FİLO OPERASYONU

Onur Havayolları’nda genel müdür değişikliği sonrası şirketin patronu Cankut Bagana’dan ilk icraat geldi...
  • Bagana'nın 1 numaralı adamı KARABULAK..
  • Sayin BAGANA zamaninda Sirketin Basinda olsayidiniz DUSSELDORF Hattindan cekilmezdiniz...??? Size Cok guzel teklifte Bulunmustum Zamaninda. Dusseldorf Hattinizda % 50 %50 ama birilerin isi bozulacagindan 10 miliyon $ teminatlan bizimlen calismanizi istemediler...??? Sizde olayi hatirlarsiniz. Yorumumu ismimlen yapiyorum... OSMAN DURMUS
  • Yoruma gerek yok. Anliyanlar zaten anladi.
  • batmaya mahkum diyen arkadaşa at gözlüğünü çıkartıp onurn şu anda yaptığı arabistan operasyonundan kazandığı ücretleri araştırmasını tavsiye ederim karamsarlığını atar üzerinden öğrenince
  • Onur kesinlikle kimlik değiştirme vizyonuna sahip olmalıdır. Hala İstanbul havayollarını yönetiyoruz zannediyorlar. Onlar tarihte kaldı. Biraz güncellenirseniz piyasa da tekrar adınız duyulur. Aksi takdirde durumunuz pek iyi gözükmüyor.
  • Sayin CANKUT BAGANA Gec kaldiniz...???
  • Bu daha önce gidecek denen hatta "baş pilotun 4 uçağım gitti dediği" uçaklar mıdır yoksa ona ilave 4 uçak daha mı gidiyor.
  • yıllarca çalıştırdığın aha sonrada onların önünü kesme bu insanların emeğiyle buralara grldim bu insanların beddualarıylada gidersin...insanları işten çıkartıp kötüleme d
  • Onur ne yaparsa yapsın piyasada ki kötü olan imajını düzeltemez. Zihniyet çok eski.
  • Bu karar 3-4 ay önce alınan bi karar, yeni birşey değil.
Şahabettin Bolukçu’nun görevden ayrılması sonrası genel müdürlük koltuğuna oturan Onur Havayolları’nın sahibi Cankut Bagana ilk radikal icraatını yaptı.

Filosunda 33 uçak bulunan Onur Havayolları, 4 adet Airbus 321 tipi uçağı filosundan çıkarma kararı aldı. Uçakların filodan çıkarılma gerekçesi ise yüksek maliyetleri...
 
İddiaya göre Cankut Bagana, piyasaya göre oldukça yüksek fiyattan kiralanan uçakların şirkete getirdiği ekstra külfetten kurtulmak için bir süre önce düğmeye bastı.
İlk etapta TC-OAF kuyruk tescilli Airbus 321 tipi uçak filodan çıkarıldı. ILFC’den kiralanan uçak geçtiğimiz günlerde geri gönderildi.
 
Filoda bulunan 3 adet Airbus 321 tipi uçağın daha geri gönderilmesi kararı alındı. Çok yakında üç uçağın daha filodan çıkarılarak ILFC’ye teslim edileceği öğrenildi.
Yüksek kira bedeliyle kiralanan uçakların ne kadara kiralandığı konusunda bilgi edinilemezken piyasa fiyatlarının üzerinde kiralanan uçakların şirketin patronu Cankut Bagana’yı oldukça rahatsız ettiği öne sürüldü.
 
Bu arada filosundan 4 uçağı çıkarma kararı alan Onur Havayolları, daha uygun koşullarda 5 adet Airbus 321 tipi uçak kiralamak için de harekete geçti. Onur Havayolları’nın yakın dönemde 5 adet Airbus 321 tipi uçağı daha filosuna katarak 34 uçaklık filoya ulaşması planlanıyor.
 
Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Onur Havayolları Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu, beklenmedik şekilde görevinden ayrılmıştı.

Bolukçu’nun ayrılmasına neden olan olayın perde arkasını Airporthaber işte böyle duyurmuştu: TIKLAYINIZ...

©AirportHaber Özel

ONUR AIR’DE FİLO OPERASYONU

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bagana'nın 1 numaralı adamı KARABULAK..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sayin BAGANA zamaninda Sirketin Basinda olsayidiniz DUSSELDORF Hattindan cekilmezdiniz...??? Size Cok guzel teklifte Bulunmustum Zamaninda. Dusseldorf Hattinizda % 50 %50 ama birilerin isi bozulacagindan 10 miliyon $ teminatlan bizimlen calismanizi istemediler...??? Sizde olayi hatirlarsiniz. Yorumumu ismimlen yapiyorum... OSMAN DURMUS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yoruma gerek yok. Anliyanlar zaten anladi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
batmaya mahkum diyen arkadaşa at gözlüğünü çıkartıp onurn şu anda yaptığı arabistan operasyonundan kazandığı ücretleri araştırmasını tavsiye ederim karamsarlığını atar üzerinden öğrenince

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Onur kesinlikle kimlik değiştirme vizyonuna sahip olmalıdır. Hala İstanbul havayollarını yönetiyoruz zannediyorlar. Onlar tarihte kaldı. Biraz güncellenirseniz piyasa da tekrar adınız duyulur. Aksi takdirde durumunuz pek iyi gözükmüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sayin CANKUT BAGANA Gec kaldiniz...???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu daha önce gidecek denen hatta "baş pilotun 4 uçağım gitti dediği" uçaklar mıdır yoksa ona ilave 4 uçak daha mı gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yıllarca çalıştırdığın aha sonrada onların önünü kesme bu insanların emeğiyle buralara grldim bu insanların beddualarıylada gidersin...insanları işten çıkartıp kötüleme d

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Onur ne yaparsa yapsın piyasada ki kötü olan imajını düzeltemez. Zihniyet çok eski.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu karar 3-4 ay önce alınan bi karar, yeni birşey değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000