20 Mayıs 2008, Salı 09:29:08

ONUR AIR’E BÜYÜK ONUR

Türkiye’nin filo açısından en büyük özel havayolu şirketi olan Onur Air, sağladığı döviz girdisi dolayısıyla İTO tarafından takdir beraatıyla ödüllendirildi.
  • onur havayolalrı öncelikle uçaklarına baksın.eğer bakımı bilmiyorsa pegasus dan öğrensin.milletin canıyla oynuyor para kazancam diye
  • onur aırdaki kabin memurlarına gercekten uzuluorm hakkından cok deger emek caba sarfettıklerı halde hakettıklerını alamıyorlar gercekten komple bır degısım gerekmekte kabın hızmetler ve bastakıler olmak uzere calısanlarınızın kıymetını bılın btn tecrubelı elemanlarınızı kacırdınz
  • onur air i cok sevıyorum ve seveceyım de ama herseyden önce bazı seyleri calısanıyla paylasması.gerektıyıne ınanıyorum ve istiyorum.SAYGILAR.
  • onur aır bu takdır belgelerını alıcagına olk once calısananı deger vermeyı ogrensın yakın kabın memuru krızıne gırıcek cok kalıtesız bır sırket
  • kesinlikle Türkiye ye dovis girdisi açısından bu ödülü Onur Air layıkıyla hak ediyor ancak uçakları konusunda çok dikkatli olunması gerektiğine inanıyorum. Havada rumuzlu arkadaşımıza katılıorum. ayrıca HAVACI rumuzlu uçucu arkadaşıma söylemek istediğim o biraz saygıyı sizin sağlamanız gerekir yani kalite konusunda oldukça yetersizsiniz bunuda kabul etmek gerekiyor. ancak Onur Air i başarısından dolayı kutluyuorum..
  • ONUR AIR'İ BAŞARISINDAN DOLAYI KUTLUYORUM. FAKAT BU BAŞARIDAKİ EN BÜYÜK HAK SAHİBİ OLAN ÇALIŞANLARINA, KOKPİT VE KABİN EKİPLERİNE BİRAZ SAYGI GÖSTERMELERİNİ BEKLİYORUZ.
  • Onur Airın Özel hava yolu olarak başarısınu kutlarım. Bu arada son olarak Onur Air ile İstanbul'dan Trabzon'a olan 3/Mart/2008 tarihli uçuşumda oturduğum koltuk kırıktı. Öne arkaya beşik gibi sallanıyordu. Uçaklarını kotrol etmiyorlarmı uçuştan önce????
  • ONUR AİR MÜTEVAZİ VE CİDDİ DURUŞUYLA HAK EDİYOR
  • onurair e bir ödül verilmesi gerekiyordu 16 ncı yaşında kategorisi farketmez idi. Genel müdürü zaten ticaret odası sivil havacılık meclis başkanı. Bir kategori oluşturulupda hak edene ödül verilmedi yani. Cirosu birinci olmasa idi onurair in başka taraftan ödül verilirdi inanın.
  • Ülkemizde telif hakkı denen bir kavramın varlığına bir türlü alışamadık. 800 milyon dolar ciro yapan bir havayolu firmasının (ki; bu ülkenin halen uçan en eski ve en köklü firması) reklamlarında ve dergilerinde izin alınmadan kullanılan başkalarına ait uçak fotoğraflarına rastlamak çok acı. Yolcu olarak uçtuğum son Onur Air yolculuğumda Onair dergisinde üzerinde oynama yapılmış, fotoğrafçılarını tanıdığım bazı fotoğraflara rastladım. Arkadaşlara mail ile haber verdim. Ancak onlar da hem durumun hem de bu konuda firmalarımızın yaklaşımlarından haberdarlar. Yabancı havacılık forum sayfalarında Türkiyeli havayolu şirketlerinin (özel firmlarımızın bazıları)yabancı fotoğrafçılara ait fotoğrafları izinsiz kullanımları konu oluyor maalesef. Firmalarımıza sesleniyorum. Uçaklarınızın çekimlerine bütçe ayırmamış olmanız size ne kazandırıyor bilmiyorum ancak bu durum yabancı forum sayfalarında bizlere,ülkemize çok şey kaybettiriyor.

Türkiye’nin en büyük özel havayolu şirketi Onur Air, İstanbul Ticaret Odası tarafından ‘Takdir Beratı’na layık görüldü.

Türkiye’ye sağladığı döviz girdisi ve ekonomiye sağladığı katkıdan dolayı İTO tarafından  takdir beratı verilen Onur Air, geçen yıl en fazla döviz girdisi sağlayan özel havayolu şirketi olmuştu. Şirket, 2007 yılında 800 milyon dolar ciro elde etmişti.

Onur Air Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu, “ Ülkemize kazandırdığımız dövizden dolayı böyle bir ödül verilmesi bizi onurlandırdı. Önümüzdeki yıl bozdurduğumuz dövizlerle gireceğiz ve yine birinci olacağız” dedi.

ONUR AIR’E BÜYÜK ONUR

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

yolcu ~ 16 yıl önce
onur havayolalrı öncelikle uçaklarına baksın.eğer bakımı bilmiyorsa pegasus dan öğrensin.milletin canıyla oynuyor para kazancam diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 16 yıl önce
onur aırdaki kabin memurlarına gercekten uzuluorm hakkından cok deger emek caba sarfettıklerı halde hakettıklerını alamıyorlar gercekten komple bır degısım gerekmekte kabın hızmetler ve bastakıler olmak uzere calısanlarınızın kıymetını bılın btn tecrubelı elemanlarınızı kacırdınz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
calısan ~ 16 yıl önce
onur air i cok sevıyorum ve seveceyım de ama herseyden önce bazı seyleri calısanıyla paylasması.gerektıyıne ınanıyorum ve istiyorum.SAYGILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 16 yıl önce
onur aır bu takdır belgelerını alıcagına olk once calısananı deger vermeyı ogrensın yakın kabın memuru krızıne gırıcek cok kalıtesız bır sırket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OPS... ~ 16 yıl önce
kesinlikle Türkiye ye dovis girdisi açısından bu ödülü Onur Air layıkıyla hak ediyor ancak uçakları konusunda çok dikkatli olunması gerektiğine inanıyorum. Havada rumuzlu arkadaşımıza katılıorum. ayrıca HAVACI rumuzlu uçucu arkadaşıma söylemek istediğim o biraz saygıyı sizin sağlamanız gerekir yani kalite konusunda oldukça yetersizsiniz bunuda kabul etmek gerekiyor. ancak Onur Air i başarısından dolayı kutluyuorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVACI ~ 16 yıl önce
ONUR AIR'İ BAŞARISINDAN DOLAYI KUTLUYORUM. FAKAT BU BAŞARIDAKİ EN BÜYÜK HAK SAHİBİ OLAN ÇALIŞANLARINA, KOKPİT VE KABİN EKİPLERİNE BİRAZ SAYGI GÖSTERMELERİNİ BEKLİYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ersin ~ 16 yıl önce
Onur Airın Özel hava yolu olarak başarısınu kutlarım. Bu arada son olarak Onur Air ile İstanbul'dan Trabzon'a olan 3/Mart/2008 tarihli uçuşumda oturduğum koltuk kırıktı. Öne arkaya beşik gibi sallanıyordu. Uçaklarını kotrol etmiyorlarmı uçuştan önce????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVADA ~ 16 yıl önce
ONUR AİR MÜTEVAZİ VE CİDDİ DURUŞUYLA HAK EDİYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trolley şoförü kapıcı tuvaletci ~ 16 yıl önce
onurair e bir ödül verilmesi gerekiyordu 16 ncı yaşında kategorisi farketmez idi. Genel müdürü zaten ticaret odası sivil havacılık meclis başkanı. Bir kategori oluşturulupda hak edene ödül verilmedi yani. Cirosu birinci olmasa idi onurair in başka taraftan ödül verilirdi inanın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 16 yıl önce
Ülkemizde telif hakkı denen bir kavramın varlığına bir türlü alışamadık. 800 milyon dolar ciro yapan bir havayolu firmasının (ki; bu ülkenin halen uçan en eski ve en köklü firması) reklamlarında ve dergilerinde izin alınmadan kullanılan başkalarına ait uçak fotoğraflarına rastlamak çok acı. Yolcu olarak uçtuğum son Onur Air yolculuğumda Onair dergisinde üzerinde oynama yapılmış, fotoğrafçılarını tanıdığım bazı fotoğraflara rastladım. Arkadaşlara mail ile haber verdim. Ancak onlar da hem durumun hem de bu konuda firmalarımızın yaklaşımlarından haberdarlar. Yabancı havacılık forum sayfalarında Türkiyeli havayolu şirketlerinin (özel firmlarımızın bazıları)yabancı fotoğrafçılara ait fotoğrafları izinsiz kullanımları konu oluyor maalesef. Firmalarımıza sesleniyorum. Uçaklarınızın çekimlerine bütçe ayırmamış olmanız size ne kazandırıyor bilmiyorum ancak bu durum yabancı forum sayfalarında bizlere,ülkemize çok şey kaybettiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000