08 Temmuz 2014, Salı 10:28:23

ONUR AIR YENİLENEN YÜZÜYLE MÜŞTERİLERİNİ BEKLİYOR

Türkiye’nin köklü havayolu şirketlerinden Onur Air, müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla arayüzünü yeniledi.
  • 14 SENE ÇALIŞTIM.DEĞİŞMESİ GEREKEN O KADAR YÜZ VAR Kİ,UÇUCU EKİP DÜŞMANI,KANKİLERİNE ÖZEL PROGRAM YAPAN,EKİP PLANLADIĞINI İDDİA ETME DEPARTMANINDAN,KHM YE,KÜLHANBEY İNSAN KAYNAKLARI DEPARTMANINA KADAR...
  • ORDAKİLERE ALLAH YARDIM ETSİN...
  • Onur Air ercan havalimanı hizmetleri berbat ötesi. Aman tercih ederken dikkat edin.
  • Herkes neler istiyor bir bilsen...
  • Bi de uçakları yenilese şahane olacak
  • Aman ne büyük bir yenilik taktir ettim. Koktuk aralığını arttır ey onur air. Rahat uçur, konfor ver memnun bırak. Bize ne senin arayüzünden.
  • Habersiz Kuşadası servislerinin bugün kaldırıldığını da yazsanıza. En azından SMS bile atmıyorlar. Yıllardır bu servisi kullanan ve bu yüzden Onurair'i seçenlerin gecenin bir vakti veya sabahın köründe uçuşa az zaman kala veya inince servisin olmadığını öğrendiğinde düştüğü durum haber değil mi? Bilseler aynı yönde servisi olan Atlasjet'ten almazlar mıydı? Diğer hatlardaki otobüs servislerini de aniden kaldırırsa kimse şaşırmasın, ona göre bilet alsın.
  • ben kocaelinden sesleniyorum sayın : onur air yetkilileri neden kocaeli cengiz topel havaalanına gelimiyorsunuz neden? valla şimdi dhminin uçuş istatistik verilerine baktım kocaeli cengiz topel havaalanı toplam yolcusu 10.377 2014,213 yolcu sayısı yüzde 73 oy oranıyla cengiz topel yolcu sayısı sayın onur air yetkiileri ben kocaelinden size sesleniyorun onur air yetkilileri gelin kocaeli cengiz topel haavaalanına düzeli olarak uçuşlar yapın diyorum size
  • Neden diger Hava yollarında oldugu gibi Adanada satış pazarlamada bir elamanı yok ohy nin , merak ederim.
  • 10 yıl gerıden takıp etsede yenılenme var

Onur Havayolları, şirketin resmi arayüzü olan ve müşterilerinin sıkça ziyaret ettiği internet sitesini yeniledi.

Zenginleştirilmiş içeriğiyle internet kullanıcılarının hizmetine sunulan yeni internet sitesi sade, hızlı ve kolay erişilebilirliğiyle dikkat çekiyor.

Onur Air’den konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Yenilenen arayüzümüz sayesinde uçak bileti satın almak keyfe dönüşüyor. Yalnızca 4 adımda uçak biletinizi satın alabilir, ardından online check-in işleminizi gerçekleştirerek havalimanında ek bir işleme gerek kalmadan doğrudan uçuş için boarding kapısına gidebilirsiniz” denildi.

Onur Air aynı zamanda cep telefonu kullanıcılarının mobil sitesini de yenilediğini duyurdu.

İŞTE ONUR AIR'IN YENİLENEN İNTERNET SİTESİ

ONUR AIR YENİLENEN YÜZÜYLE MÜŞTERİLERİNİ BEKLİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

ESKİ ONURLU ~ 10 yıl önce
14 SENE ÇALIŞTIM.DEĞİŞMESİ GEREKEN O KADAR YÜZ VAR Kİ,UÇUCU EKİP DÜŞMANI,KANKİLERİNE ÖZEL PROGRAM YAPAN,EKİP PLANLADIĞINI İDDİA ETME DEPARTMANINDAN,KHM YE,KÜLHANBEY İNSAN KAYNAKLARI DEPARTMANINA KADAR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ağzına sağlık ~ 10 yıl önce
aynen katılıyorum.hele o planlamacıların hepsinin hemen değişmesi lazım.
ZOR ~ 10 yıl önce
ORDAKİLERE ALLAH YARDIM ETSİN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KKTC ~ 10 yıl önce
Onur Air ercan havalimanı hizmetleri berbat ötesi. Aman tercih ederken dikkat edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kocali my ~ 10 yıl önce
Herkes neler istiyor bir bilsen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bi de uçakları yenilese şahane olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aman ~ 10 yıl önce
Aman ne büyük bir yenilik taktir ettim. Koktuk aralığını arttır ey onur air. Rahat uçur, konfor ver memnun bırak. Bize ne senin arayüzünden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Habersiz Kuşadası servislerinin bugün kaldırıldığını da yazsanıza. En azından SMS bile atmıyorlar. Yıllardır bu servisi kullanan ve bu yüzden Onurair'i seçenlerin gecenin bir vakti veya sabahın köründe uçuşa az zaman kala veya inince servisin olmadığını öğrendiğinde düştüğü durum haber değil mi? Bilseler aynı yönde servisi olan Atlasjet'ten almazlar mıydı? Diğer hatlardaki otobüs servislerini de aniden kaldırırsa kimse şaşırmasın, ona göre bilet alsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
koceli my ~ 10 yıl önce
ben kocaelinden sesleniyorum sayın : onur air yetkilileri neden kocaeli cengiz topel havaalanına gelimiyorsunuz neden? valla şimdi dhminin uçuş istatistik verilerine baktım kocaeli cengiz topel havaalanı toplam yolcusu 10.377 2014,213 yolcu sayısı yüzde 73 oy oranıyla cengiz topel yolcu sayısı sayın onur air yetkiileri ben kocaelinden size sesleniyorun onur air yetkilileri gelin kocaeli cengiz topel haavaalanına düzeli olarak uçuşlar yapın diyorum size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kocaeli you ~ 10 yıl önce
siz önce anadolujet uçuşlarına sahip çıkın da..her uçuş en fazla 50 kişiyle yapılıyor.
Adana ~ 10 yıl önce
Neden diger Hava yollarında oldugu gibi Adanada satış pazarlamada bir elamanı yok ohy nin , merak ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin ~ 10 yıl önce
10 yıl gerıden takıp etsede yenılenme var

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000