18 Mayıs 2009, Pazartesi 17:42:20

ONUR AIR YENİ UÇAĞINI GETİRDİ

Onur Air, Amerika'dan kiraladığı A320 tipi uçak ile filosunu 24'e çıkardı.
  • sizinle nasıl tanışabilirim sözleriniz çok doğru size gönülden katılıyorum
  • ılk once hayırlı olsun dıyorum.sırketıme ve turkıye havacılık camıasına.ancak belırtmek ıstedıgım sey sudurkı.sektorde bırıncı olmak ıcın herzaman rekabet olacaktır bu kacınılmazdır,lakın boyle bırbırımızı kucumsemek ve camur atmakla olacak ısler ne bız havacılara yakısır nede medenı ınsanlara.bu yuzden bu camıa yıllardır bır adım oteye gıdemıyor.cozum ureten degıl sorun cıkaran oldunuz.alanda karsılasıp yuz yuze ıyı ucuslar derken burdan ahkam kesıyıorsunuz bırbırınıze.madem herkez horoz olup otmek ıstıyor bırakın baska sırketlerın sayfalarını herkez gıtsın kendı cıftlıgınde otsun.baska larına camur atmaktan kendınıze bakıp ne halde oldugunuzu unutmaya basladınız.bunu fırsat bılenlerde sırtınızdan keselerını dolduruyor.uyanın!!!!
  • Değerli arkadaşlarım bugün Onur Air in AYT IST seferi yapan 021 sayılı MD 83 üne sağ motorda kalkıştan sonra taaakat düşmesine bağlı olarak bir tehlike atlattık bu MD ler artık ömrünü doldurmuştur 165 ytl ye en arkanın iki ön sırasında seyahat etmek zorunda kaldım Onur Air e hiç binmem ama mecbur kaldım aynı fiyata Atlas kız gbi 321 koymuşt sefere şu MD lei postalasın artık ONur MD mi kaldı yaw??
  • ayrıca uçak başı 5 değil 3 ekip uçuyor bilmeyenlere bilgi....
  • onur havayollarına 12 yılını vermiş bir çalışanım,o yüzden pembe mi mor mu olduğunu bırakın da ben bileyim ve aynı çatı altında çalışan tüm arkadaşlarım!tabi ki yeni uçağımız hepimiz için hayırlı olsun ancak yorumlarım beğenilmek zorunda değil tabi ki,o yüzden bilip bilmeden yorumlarım malzeme yapılmasın lütfen,yaşayan bilir untmayın,misafir olanlar değil...
  • sen ya ohy den nemalanan bi personel yada pegasus tan kovulmuş yaşlı kurt bi pilotsun... ama şunu bilki pegasus un onur air herzaman bir adım önünde olacağı gerçek...onun için topla lalelerini istikamet florya canım..hadi :D
  • hemen hemen her ay iş için brüksel e gidiyorum.. Ve her dönüş yolculuğum sırasında park halinde duran bir onurair uçağı görüyorum.. Hemen hemen bir yıldır bu uçak burada bekliyor. Bunun sebebini bilen arkadaş var mı acaba ?
  • Hoşgeldin TC-OBD.Onur Air'e hayırlı,uğurlu olsun.Kazasız,belasız uçuşlar...
  • Aslinda amacimiz tebrik etmek ama Karayolu falan diye yazanlar bence sunuda bilmeli ki 25 taneyi arka arkaya koyduklarinda Istanbuldan Antalyaya yol olur biz yine tunelden gider gibi biner gideriz .Onur Aire guvenimiz sonsuz .
  • valla pembemi mormu bilmem ama su an onur da 320 filosu ucak bası 5 ekiple ucuyo sanırım yeter

Onur Havayolları, iç hat ve Avrupa seferlerinde kullanmak üzere yeni bir uçak daha filosuna dahil etti.

Uçağın TC-OBD kuyruk tesciliyle göklerdeki yerini alacağı öğrenildi.

Amerika'dan kiralanan uçağın Airbus 320-200 tipi ve 180 koltuk kapasiteli olduğu belirtildi.

Filodaki tek A320 tipi yolcu uçağı olma özelliğini taşıyan demirkuşla birlikte Onur Air'in filo sayısı 24'e yükseldi.

Onur Air

Onur Air

ONUR AIR YENİ UÇAĞINI GETİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 15 yıl önce
sizinle nasıl tanışabilirim sözleriniz çok doğru size gönülden katılıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ılk once hayırlı olsun dıyorum.sırketıme ve turkıye havacılık camıasına.ancak belırtmek ıstedıgım sey sudurkı.sektorde bırıncı olmak ıcın herzaman rekabet olacaktır bu kacınılmazdır,lakın boyle bırbırımızı kucumsemek ve camur atmakla olacak ısler ne bız havacılara yakısır nede medenı ınsanlara.bu yuzden bu camıa yıllardır bır adım oteye gıdemıyor.cozum ureten degıl sorun cıkaran oldunuz.alanda karsılasıp yuz yuze ıyı ucuslar derken burdan ahkam kesıyıorsunuz bırbırınıze.madem herkez horoz olup otmek ıstıyor bırakın baska sırketlerın sayfalarını herkez gıtsın kendı cıftlıgınde otsun.baska larına camur atmaktan kendınıze bakıp ne halde oldugunuzu unutmaya basladınız.bunu fırsat bılenlerde sırtınızdan keselerını dolduruyor.uyanın!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Değerli arkadaşlarım bugün Onur Air in AYT IST seferi yapan 021 sayılı MD 83 üne sağ motorda kalkıştan sonra taaakat düşmesine bağlı olarak bir tehlike atlattık bu MD ler artık ömrünü doldurmuştur 165 ytl ye en arkanın iki ön sırasında seyahat etmek zorunda kaldım Onur Air e hiç binmem ama mecbur kaldım aynı fiyata Atlas kız gbi 321 koymuşt sefere şu MD lei postalasın artık ONur MD mi kaldı yaw??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ayrıca uçak başı 5 değil 3 ekip uçuyor bilmeyenlere bilgi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
onur havayollarına 12 yılını vermiş bir çalışanım,o yüzden pembe mi mor mu olduğunu bırakın da ben bileyim ve aynı çatı altında çalışan tüm arkadaşlarım!tabi ki yeni uçağımız hepimiz için hayırlı olsun ancak yorumlarım beğenilmek zorunda değil tabi ki,o yüzden bilip bilmeden yorumlarım malzeme yapılmasın lütfen,yaşayan bilir untmayın,misafir olanlar değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sen ya ohy den nemalanan bi personel yada pegasus tan kovulmuş yaşlı kurt bi pilotsun... ama şunu bilki pegasus un onur air herzaman bir adım önünde olacağı gerçek...onun için topla lalelerini istikamet florya canım..hadi :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hemen hemen her ay iş için brüksel e gidiyorum.. Ve her dönüş yolculuğum sırasında park halinde duran bir onurair uçağı görüyorum.. Hemen hemen bir yıldır bu uçak burada bekliyor. Bunun sebebini bilen arkadaş var mı acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hoşgeldin TC-OBD.Onur Air'e hayırlı,uğurlu olsun.Kazasız,belasız uçuşlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aslinda amacimiz tebrik etmek ama Karayolu falan diye yazanlar bence sunuda bilmeli ki 25 taneyi arka arkaya koyduklarinda Istanbuldan Antalyaya yol olur biz yine tunelden gider gibi biner gideriz .Onur Aire guvenimiz sonsuz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
valla pembemi mormu bilmem ama su an onur da 320 filosu ucak bası 5 ekiple ucuyo sanırım yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000