19 Temmuz 2008, Cumartesi 10:44:39

Onur Air üniformaları yeniledi

Onur Havayolları Haziran ayından itibaren yeni üniformalarını kullanmaya başladı. Üniformalarda Onur Air logosunda yer alan ve kurumsal renkleri olan mavi, kırmızı ve gri kullanıldı.
  • Ben havalimanında çalışmıyorum ama aırport haberi yakından takip ederim.Bıraksın Onur Aır elbise değiştirmeyide yetkililerini değiştirsin.YOlcunun bagajı yüklenmemiş yolcuyla muatap olan sadece taşeron firma yetkili nerede ?????yok kim bilir???
  • ARKA MERDIVENDE BEN CIKMISIM.HOS BI FOTO:)))
  • çok şık ve zevkli..onur air e yakışır
  • Atlas da bir yerlerden araklamıştı. Tıpkı reklamlarıda olduğu gibi.. Ama Onur'un formaları iyi
  • Havacılık eskisi gibi değil,artık insanların iyice suyunu çıkarıyorlar,güleryüz beklerken biraz da empati yapmakta fayda var derim...Ha ? Katanlar nerde yahu ? :)
  • Yorumunuz...ya kimse hiç bir şeyden memnun olmuyor nasıl insanlarır böyle biraz sevgi dolu olalım sizlerin hiçmi eleştirileceğiniz yönünüz yok ama ne kadar kolay ukala bakışları var demek yazık inan acıyorum bu tip insanlara
  • şık ama bunlar zaten bılındık bır forma atlas ın kıyafetı bunlar daha yaratıcı olabılırlerdı
  • Onur air hosteslerine laf atıyorsunuz ama milli taşıyıcımız dediğimiz TK'nın hosteslerine ne demeli, ya havalarından geçilmiyor ya da ukala bakışlarından!
  • Onur'un kabin memurları keşke bu fotoğraftaki gibi sürekli güler yüzlü olasalar...!

Onur Air’in yeni üniformalarının tasarımında başta Yönetim Kurulu Üyesi Yonca Bagana olmak üzere Genel Müdür Şahabettin Bolukçu, Genel Müdür Yardımcısı Nedim Gürbüz ve Kabin Hizmetleri Müdürü Tülay Bulut önderlik etti. 450 kabin görevlisinin üniformaları yenilenirken, yeni kıyafetler bayan personele 1 yelek, 1 ceket, 2 gömlek, 1 pantolon, 2 etek veya 2 pantolon, erkek personele ise, 1 yelek, 1 ceket, 2 gömlek ve 2 pantolon şeklinde dağıtıldı. Ayrıca her personele ikişer adet de fular ve kravat verildi.

Yeni üniformalarda bayan kabin amirlerinin yelekleri ile erkek kabin amirlerinin kravatları renkleri kırmızı olarak tasarlandı.

Onur Air artık daha şık

©AirportHaber.com

Onur Air üniformaları yeniledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

kaçkar ~ 16 yıl önce
Ben havalimanında çalışmıyorum ama aırport haberi yakından takip ederim.Bıraksın Onur Aır elbise değiştirmeyide yetkililerini değiştirsin.YOlcunun bagajı yüklenmemiş yolcuyla muatap olan sadece taşeron firma yetkili nerede ?????yok kim bilir???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SUPERVISOR ~ 16 yıl önce
ARKA MERDIVENDE BEN CIKMISIM.HOS BI FOTO:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kiraz80 ~ 16 yıl önce
çok şık ve zevkli..onur air e yakışır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haydar ~ 16 yıl önce
Atlas da bir yerlerden araklamıştı. Tıpkı reklamlarıda olduğu gibi.. Ama Onur'un formaları iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DELİDUMRUL ~ 16 yıl önce
Havacılık eskisi gibi değil,artık insanların iyice suyunu çıkarıyorlar,güleryüz beklerken biraz da empati yapmakta fayda var derim...Ha ? Katanlar nerde yahu ? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sercew ~ 16 yıl önce
Yorumunuz...ya kimse hiç bir şeyden memnun olmuyor nasıl insanlarır böyle biraz sevgi dolu olalım sizlerin hiçmi eleştirileceğiniz yönünüz yok ama ne kadar kolay ukala bakışları var demek yazık inan acıyorum bu tip insanlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
şık ama bunlar zaten bılındık bır forma atlas ın kıyafetı bunlar daha yaratıcı olabılırlerdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Galaxy ~ 16 yıl önce
Onur air hosteslerine laf atıyorsunuz ama milli taşıyıcımız dediğimiz TK'nın hosteslerine ne demeli, ya havalarından geçilmiyor ya da ukala bakışlarından!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Onur'un kabin memurları keşke bu fotoğraftaki gibi sürekli güler yüzlü olasalar...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000