18 Temmuz 2018, Çarşamba 11:11:56

Onur Air uçağı hidrolik arızası yaşadı

Onur Havayolları'nın Antalya-Köln seferini yapan uçağın flaplarında hidrolik arızası meydana geldi. Uçak, Köln Havalimanı’na normalden daha yüksek hızla iniş yapmak zorunda kaldı.
  • Ortada teknik sorun var hala kendilerine pay cıkarıp nemalanmak isteyen bir pilot ve kabin grubu:)) yok cok ucıs yok az istirahat, he ondan teknik arıza oluyor. Acaba uçakta öalışan Teknisyen arkadaş kaç saat dinlendi yorgunmuydu ? aldığı maaş kuşa mo döndü piyasada ?!? Bu işin temel taşı teknikle bu kadar oynarsan onlarınyok saymaya çalısırsan ozaman görürsün işte uçuş emniyetine direk kimin daha fazla etki ettiğini, ama şuda var teknik camia diğerleri gibi aglamayınher işden kendilerine pay çıkarmayı beceremiyorlar.
  • Erken uyarıları ve ikazları dikkate alın. Bakın yorumlar hoş değil. Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış.
  • Aynı uçaklar aynı arızalar değişen bir şey yok kazaya kadar ders almazlar bunlar ...Allah ekipleri korusun
  • Gecmis olsun arkadaslar. Allah beterinden korusun. Yonetinde ben bilirimden cikip calisanlara daha faydali olsa buda islerine yansir. 1 ucus daha yapar mantigi ile islerin yurumeyecegini anlasinlar.
  • Ihtari kabin ekibi almistir kesin.Bahane de hazir "Cocuklar boyle birsey yok, teknisyen arkadaslari rahat ettirseydiniz hata yapmazlardi,yapmayin boyle farkindalik yaratin."
  • Tum ekibe gecmis olsun emniyetli ucuslar kolay deil zor isler
  • Büyük geçmiş olsun.Müşterilerin ucuz,daha ucuz,çok ucuz beklentileri onları birgün canlarından edecek.Havayolları ne yapsın?Daha ucuza maletmek için daha çok havada kalıyor ve sonuçları tehlikeli oluyor.Sadece Onur Airin problemi değilki.Alman Condor,Türk-Alman Sunexpress,İngiliz-Alman Tuifly,Laudamotion,Ryanair ve daha birçokları aynı problemi yaşıyorlar.Nazar değmez inşallah.
  • Sagolun etitör arkadaşlar bizi manışetten reklam ettiz icin
  • düzensiz uçuş planı ve az dinlenme ile kötü seyler olmasın allah korusun
  • Arff müdahele etmiş de ne yapmış çok merak ettim. ne arff meraklısı çıktınız sizde yahu

Onur Havayolları'nın Antalya-Köln seferini yapan uçağın flaplarında hidrolik arızası meydana geldi. Uçak, Köln Havalimanı’na normalden daha yüksek hızla iniş yapmak zorunda kaldı.

Geçtiğimiz Pazartesi günü 217 yolcusu ve 7 mürettebatıyla Antalya’dan havalanan Onur Air’e ait TC-OBY kuyruk tescilli A321-200 tipi uçakta hidrolik arızası yaşandı. Sorun nedeniyle söz konusu uçağın normalden daha yüksek hızla Köln Havalimanı’na teker koyduğu öğrenildi. 8Q-805 sefer sayılı Onur Air uçağına ARFF ekipleri müdahalede bulundu.

Yaşanan olay sonrasında 217 yolcu merdivenlerle uçaktan idndirilerek cobuslerle terminale alındı. Uçak, 11 saatlik beklemenin ardından 8Q-806 sefer sayılı uçuşu gerçekleştirdi.

Onur Air uçağı hidrolik arızası yaşadı

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Neyin kafası ya ~ 6 yıl önce
Ortada teknik sorun var hala kendilerine pay cıkarıp nemalanmak isteyen bir pilot ve kabin grubu:)) yok cok ucıs yok az istirahat, he ondan teknik arıza oluyor. Acaba uçakta öalışan Teknisyen arkadaş kaç saat dinlendi yorgunmuydu ? aldığı maaş kuşa mo döndü piyasada ?!? Bu işin temel taşı teknikle bu kadar oynarsan onlarınyok saymaya çalısırsan ozaman görürsün işte uçuş emniyetine direk kimin daha fazla etki ettiğini, ama şuda var teknik camia diğerleri gibi aglamayınher işden kendilerine pay çıkarmayı beceremiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuş işletme dikkat ~ 6 yıl önce
Erken uyarıları ve ikazları dikkate alın. Bakın yorumlar hoş değil. Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Her sene aynı ~ 6 yıl önce
Aynı uçaklar aynı arızalar değişen bir şey yok kazaya kadar ders almazlar bunlar ...Allah ekipleri korusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aytenin yeri ~ 6 yıl önce
Gecmis olsun arkadaslar. Allah beterinden korusun. Yonetinde ben bilirimden cikip calisanlara daha faydali olsa buda islerine yansir. 1 ucus daha yapar mantigi ile islerin yurumeyecegini anlasinlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kusbeyin ~ 6 yıl önce
Ihtari kabin ekibi almistir kesin.Bahane de hazir "Cocuklar boyle birsey yok, teknisyen arkadaslari rahat ettirseydiniz hata yapmazlardi,yapmayin boyle farkindalik yaratin."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt ~ 6 yıl önce
Tum ekibe gecmis olsun emniyetli ucuslar kolay deil zor isler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cgn ~ 6 yıl önce
Büyük geçmiş olsun.Müşterilerin ucuz,daha ucuz,çok ucuz beklentileri onları birgün canlarından edecek.Havayolları ne yapsın?Daha ucuza maletmek için daha çok havada kalıyor ve sonuçları tehlikeli oluyor.Sadece Onur Airin problemi değilki.Alman Condor,Türk-Alman Sunexpress,İngiliz-Alman Tuifly,Laudamotion,Ryanair ve daha birçokları aynı problemi yaşıyorlar.Nazar değmez inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arifff ~ 6 yıl önce
Sagolun etitör arkadaşlar bizi manışetten reklam ettiz icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ölümüne uçuşlar ~ 6 yıl önce
düzensiz uçuş planı ve az dinlenme ile kötü seyler olmasın allah korusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalakalık ~ 6 yıl önce
Arff müdahele etmiş de ne yapmış çok merak ettim. ne arff meraklısı çıktınız sizde yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000