03 Ağustos 2010, Salı 22:59:37

Onur Air üç farklı noktadan Kıbrıs'a uçacak

Onur Air CEO'su Şehabettin Bolukçu, Kuzey Kıbrıs uçuşlarına yeniden başlayacaklarını açıkladı. İşte ayrıntılar...
  • Doğru acenta yorumu doğrudur. Pegasusu görün ve ona göre acenta seçin. Son pişmanlık fayda etmez
  • Aman Onur air KKTC de acente seçerken dikkat edin. Yoksa sizde Pegasusun durumuna düşersiniz. Bildiğiniz üzere Pegasusu bu adada batıran bilet satış acentasıdır. İşi gücü medyada boy göstermek olan acenta çalışanları ne yazık ki telefonlara bile bakmıyor.
  • Sen istasyonunu yönetemezsen, acentanı doğru seçemezsen yolcu doğru seçimi yapar.. Hayırlı olsun Onur AIR.
  • Kıbrıs hattının kaymağını AtlasJet ve THY yiyiyor. Pegasusu Kıbrıstaki acentası bitirdi. Şikayetlerden dolayı kimse bilet bile almaya bile gitmiyor. Acentadan dolayı da pegasus ancak kalan yolcuyu taşıyor. Dolayısı ile Onurda pastadan payını rahatça kapar.
  • KTHY'nin boşalttığı ve şu an hiç uçuşun olmadığı Gaziantep-Ercan parkuruna da planlamalarınıza dahil ederseniz, sayıca çok fazla olan Gaziantep-Kıbrıs yolcularını Adana ve Hatay'a gitmekten kurtarırsınız..
  • GÜZEL BİR DÜŞÜNCE ONUR AİR 'E GAZİANTEP KIBRIS PARKURU ÇOK YAKIŞIR. ÇÜNKÜ ŞU DURUMDA HİÇ UÇUŞ YOK.
  • a330 ları katmaya katıyorlarda nedende biz md den başka uçak görmüyoruz
  • Bu dağınık pazarda rant mücadelesine 3ncü firmada dahil oldu.. 3 diyorum çünkü tk ve aj uctuğu yerler diğer şirketlere göre sabit... şuanda %50pazarı atlas götürüyor ve arkasında dolmuş seferleriyle pgs götürüyor(yalan değil ercanda böyle bilinir pgs) SunEx'te bu pazara girseydi belki şuanda atlas ve sunex ağırlıklı bir pazar olacaktı.. hayırlı olsun onurair..
  • cok iyi olur.KTHY batti, Atlas full ve fiyatlari daha yuksek.THY pek Kibrisa onem vermiyor ve pahali.Pegasus berbat ve cok puan kaybetti.Boslugu Our doldurabilir.Biraz da ucuslarini artirirsa Andolu Jet
  • öğrencilerden bahsetmesi gerçektende iyi ve güzel olmuş kıbrıs dışarıdan bakıldığı gibi sadece tatil ve kumar oynanan bir yer olmadığını unutmamak lazımki 6 tane üniversite mevcut ve gidenlerin önemli bir kısmını öğrenciler oluşturuyor
Bolukçu, "Çok kısa süre içerisinde Kıbrıs'a yeniden uçmaya başlayacağız" dedi.

Onur Air CEO'su Şehabettin Bolukçu, şirketin her ay düzenli yayınlanan dergisi On Air'de yer alan sunuş yazısında Kıbrıs seferlerine yakında başlayacaklarını söyledi.

Boyut Yayın Grubu tesislerinde basılan On Air Dergisi'nde yayınlanan Şehabettin Bolukçu'nun yazısı şöyle:

"Onur Havayolları, 1992 yılında ilk uçuşunu Kıbrıs Lefkoşa Ercan Havaalanı'na yapmıştı. Aradan geçen süre içerisinde çok istememize rağmen Kıbrıs'a seferler düzenleyemediğimiz dönemler yaşadık. Uzun zamandır detaylı planlamasını gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan sonra açıklamak isterim ki çok kısa süre içerisinde Kıbrıs'a yeniden uçmaya başlayacağız.

Bu uçuşların başlamasıyla süphesiz Kıbrıs turizmine büyük katkı sağlanacak. Bu durum bizim için ticari olmaktan öte manevi anlamda da önem taşıyor. Kıbrıs için güzel şeyler yapabiliyor olmak, ticari beklentilerin ötesinde şirketimizin tüm çalışanlarına büyük mutluluk veriyor.

Türkiye'den gidip Kıbrıs'ta okuyan onbinlerce öğrenci var. Türkiye sınırlarından biraz olsun uzaklaşıp değişik bir atmosfer arayan milyonlarca yolcumuz var. Ilıman Akdeniz iklimiyle yılın 12 ayı gidilip mutlu olunacak bir coğrafyaya sahip Kıbrıs'a uzun projeksiyonlu bir çalışma başlatmak istiyoruz.

Ülkemizin her tarafından büyük potansiyeli olan Kıbrıs'a sadece İstanbul'dan değil aynı zamanda İzmir ve Adana'dan da seferler düzenleyebilmek için gerekli girişimleri başlattık. Kendi içimizdeki planlamalar da olanca hızıyla sürüyor. Ümidimiz bu ay içinde Lefkoşa Ercan seferine kalıcı olarak başlamak.

İlk günden itibaren siz değerli yolcularımızın seyahatlerinde Kıbrıs'ı alternatif olarak düşüneceğinize eminiz. Bu düşüncenizin gerçekleşmesi için en uygun ve ulaşılabilir bilet fiyatlarını sizler için üreteceğiz.

Bu arada geçtiğimiz ayın son günlerinde, çift koridorlu, 356 koltuk kapasiteli üçüncü Airbus 330'umuz da filomuza katıldı. Böylece uçak sayımız 30'a, koltuk kapasitemiz ise 7 bin 18'e çıktı."
Onur Air üç farklı noktadan Kıbrıs'a uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 14 yıl önce
Doğru acenta yorumu doğrudur. Pegasusu görün ve ona göre acenta seçin. Son pişmanlık fayda etmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aman Onur air KKTC de acente seçerken dikkat edin. Yoksa sizde Pegasusun durumuna düşersiniz. Bildiğiniz üzere Pegasusu bu adada batıran bilet satış acentasıdır. İşi gücü medyada boy göstermek olan acenta çalışanları ne yazık ki telefonlara bile bakmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sen istasyonunu yönetemezsen, acentanı doğru seçemezsen yolcu doğru seçimi yapar.. Hayırlı olsun Onur AIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kıbrıs hattının kaymağını AtlasJet ve THY yiyiyor. Pegasusu Kıbrıstaki acentası bitirdi. Şikayetlerden dolayı kimse bilet bile almaya bile gitmiyor. Acentadan dolayı da pegasus ancak kalan yolcuyu taşıyor. Dolayısı ile Onurda pastadan payını rahatça kapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KTHY'nin boşalttığı ve şu an hiç uçuşun olmadığı Gaziantep-Ercan parkuruna da planlamalarınıza dahil ederseniz, sayıca çok fazla olan Gaziantep-Kıbrıs yolcularını Adana ve Hatay'a gitmekten kurtarırsınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
GÜZEL BİR DÜŞÜNCE ONUR AİR 'E GAZİANTEP KIBRIS PARKURU ÇOK YAKIŞIR. ÇÜNKÜ ŞU DURUMDA HİÇ UÇUŞ YOK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
a330 ları katmaya katıyorlarda nedende biz md den başka uçak görmüyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu dağınık pazarda rant mücadelesine 3ncü firmada dahil oldu.. 3 diyorum çünkü tk ve aj uctuğu yerler diğer şirketlere göre sabit... şuanda %50pazarı atlas götürüyor ve arkasında dolmuş seferleriyle pgs götürüyor(yalan değil ercanda böyle bilinir pgs) SunEx'te bu pazara girseydi belki şuanda atlas ve sunex ağırlıklı bir pazar olacaktı.. hayırlı olsun onurair..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
cok iyi olur.KTHY batti, Atlas full ve fiyatlari daha yuksek.THY pek Kibrisa onem vermiyor ve pahali.Pegasus berbat ve cok puan kaybetti.Boslugu Our doldurabilir.Biraz da ucuslarini artirirsa Andolu Jet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
öğrencilerden bahsetmesi gerçektende iyi ve güzel olmuş kıbrıs dışarıdan bakıldığı gibi sadece tatil ve kumar oynanan bir yer olmadığını unutmamak lazımki 6 tane üniversite mevcut ve gidenlerin önemli bir kısmını öğrenciler oluşturuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000