01 Ağustos 2012, Çarşamba 09:35:22

ONUR AIR SATIŞINDA SON DAKİKA

Onur Air’in satışı konusunda yürütülen görüşmelerde son aşamaya gelindi...
  • Evet 34 Şuan filo da 12 adet 320 10 adet 321 6 adet 300-600 ve 4 adet 330 Uçmaktadır. Fakat Kolavia Airlines te uçan 2 adet 320 de (TC-KLA,TC-KLB) Onur Air üzerinden kiralıktır. Bu uçaklardan 3 adet 321 ve 2 adet de 300-600 Onur Air ın öz malıdır.
  • Çoktan batması gereken bir firma sadece isim hakkını satar bana göre.34 uçağın tamamı kiralık ve yaş ortalaması da 15 in üzerinde filo nun kiralık olmasına karşın.şimdi kim ne yapsın bu firmayı bu haliyle.kan değişimi şart ama iç hatlarda pasta da belirli zaten.belki daha yeni uçaklarla iç hatlara yönelebilir onur air ortaklıkla.
  • Her firma satilabilir. Kar eden de, zarar eden de. Eger firma halka acik degilse sonuc sadece alan/satani ilgilendirir
  • bidaa sayın şunu
  • yazdıklarını herhalde rüyada gördün mevsim yaz da olsa yine üzerini ört bir yerlerin açıkta kalmasın aman dikkat et. filonun ortalama yaşına iyice bir bak 6 uçak ilavesiyle ne yapabileceğini bir uzmana zor sonra low cost olmaya heveslen 275 milyon dolarlık vatandaş,
  • körfez falan sadeece şaşırtma alıclılar sadece irandan olur
  • Ben buradaki herkeze tek bir soru soracagim 1992'de ilk ucusunu yapan bir firma nasil olurda kuruldugu yildan beri hala 403€ maasla isci calistirir? Lutfen biri aciklasin ? Teknik alin terini kabin hakkini kokpit istedigini alamadigi surece bunu yolculara yansitmadigi surece kimse bisey beklemesin degisim adina. Boyle gelir boylede gider.
  • içinde olmadan konuşmayın lütfen. inşallah satın alan daha hayırlı olur çalışanlara. piyasanın en düşük maaşları alınıyor. umarım yeni alacak olanlarla hem personel maaş ve kalitesi hem de şirket imajı daha kaliteli bir hale gelir.
  • palavra,palavra,palavra palavra,palavra,palavra inanmam sana....diye bir şarkı vardı,hatırlayan var mı?
  • Bu hisseyi araplara satarlarsa bilinki ONUR AIR kesinlikle batacaktir cunku araplar sozunde durmaz ve sirketle ilgilenmez, hic biseyi takmazlar ne guvenlik ne eksikleri gidermek hic biseyi umursamazlar onlar sadece para kazanalim bu bize yeter diyecek elbet

 

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren Onur Air'e hisse satışı ve ortaklık konusunda danışmanlık yapan Finansinvest'in Yönetim Kurulu Üyesi Saruhan Doğan, sürece ilgi gösteren potansiyel alıcılarla aktif şekilde görüştüklerini söyledi.

Özel havayolu şirketi Onur Air'de hisse satış sürecine ilişkin Reuters'ın sorularını yanıtlayan Saruhan Doğan, "Alıcılarla aktif şekilde konuşuyoruz. Süreç oldukça ilerlemiş durumda. Son noktalara geldik" dedi.

Doğan, Onur Air'de hangi yatırımcılar ile görüşüldüğü ve şirketin ne kadarlık hissesinin satışı için görüşüldüğü konusunda bilgi vermedi.

Satış sürecine yakın bir başka kaynak da Onur Air'de hisse satışına ilişkin yetkilendirmenin 2-3 yıl önce yapıldığını hatırlatırken, Finansinvest'in potansiyel yatırımcılarla görüşmelerinin ardından tekliflerin şirket yönetimi tarafından değerlendirileceğini söyledi.

Filosunda toplam 34 adet uçak bulunan ve 8.015 adet koltuk kapasitesine sahip olan Onur Air, 1992 yılında kurulurken, 2003 yılından bu yana uluslararası uçuşların yanı sıra tarifeli iç hat uçuşları gerçekleştiriyor.

İnternet sitesinde yer alan bilgiye göre Onur Air, dış hatlarda 20 ülkede 80 noktaya, iç hatlarda ise 12 noktaya sefer düzenliyor.

Vatan

ONUR AIR SATIŞINDA SON DAKİKA

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Evet 34 ~ 12 yıl önce
Evet 34 Şuan filo da 12 adet 320 10 adet 321 6 adet 300-600 ve 4 adet 330 Uçmaktadır. Fakat Kolavia Airlines te uçan 2 adet 320 de (TC-KLA,TC-KLB) Onur Air üzerinden kiralıktır. Bu uçaklardan 3 adet 321 ve 2 adet de 300-600 Onur Air ın öz malıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
egr ~ 12 yıl önce
Çoktan batması gereken bir firma sadece isim hakkını satar bana göre.34 uçağın tamamı kiralık ve yaş ortalaması da 15 in üzerinde filo nun kiralık olmasına karşın.şimdi kim ne yapsın bu firmayı bu haliyle.kan değişimi şart ama iç hatlarda pasta da belirli zaten.belki daha yeni uçaklarla iç hatlara yönelebilir onur air ortaklıkla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ty1 ~ 12 yıl önce
Her firma satilabilir. Kar eden de, zarar eden de. Eger firma halka acik degilse sonuc sadece alan/satani ilgilendirir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
34 mü ~ 12 yıl önce
bidaa sayın şunu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onur air bizim olacak diyene ~ 12 yıl önce
yazdıklarını herhalde rüyada gördün mevsim yaz da olsa yine üzerini ört bir yerlerin açıkta kalmasın aman dikkat et. filonun ortalama yaşına iyice bir bak 6 uçak ilavesiyle ne yapabileceğini bir uzmana zor sonra low cost olmaya heveslen 275 milyon dolarlık vatandaş,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alıcı ~ 12 yıl önce
körfez falan sadeece şaşırtma alıclılar sadece irandan olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 12 yıl önce
Ben buradaki herkeze tek bir soru soracagim 1992'de ilk ucusunu yapan bir firma nasil olurda kuruldugu yildan beri hala 403€ maasla isci calistirir? Lutfen biri aciklasin ? Teknik alin terini kabin hakkini kokpit istedigini alamadigi surece bunu yolculara yansitmadigi surece kimse bisey beklemesin degisim adina. Boyle gelir boylede gider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
içinde olmadan konuşmayın lütfen. inşallah satın alan daha hayırlı olur çalışanlara. piyasanın en düşük maaşları alınıyor. umarım yeni alacak olanlarla hem personel maaş ve kalitesi hem de şirket imajı daha kaliteli bir hale gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 12 yıl önce
palavra,palavra,palavra palavra,palavra,palavra inanmam sana....diye bir şarkı vardı,hatırlayan var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARAP ~ 12 yıl önce
Bu hisseyi araplara satarlarsa bilinki ONUR AIR kesinlikle batacaktir cunku araplar sozunde durmaz ve sirketle ilgilenmez, hic biseyi takmazlar ne guvenlik ne eksikleri gidermek hic biseyi umursamazlar onlar sadece para kazanalim bu bize yeter diyecek elbet

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000