07 Nisan 2013, Pazar 10:04:18

ONUR AIR ŞANLIURFA'YI UÇURACAK...

Onur Air 17. uçuş noktası Şanlıurfa’ya olan seferlerine başladı.
  • Ankaraya da seferlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz. kurtarın bizi thy tekelinden.
  • Şanlıurfa Uçuşlarının Cem Göncüye Hayırlı Ve Uğurlu Olmasını Yüce Allahtan Niyaz Ederiz.Başarılarınızın Devamını Dileriz.
  • en son ali beyin yazısında ve her türlü kulisde ,herkesin kendi koltugundan kalkmadıgı ,yeni gelecek patronla sıcak ilişkile kurmaya calıstıgıibu mevcut yönetim kalırsa çok fazla istifaların olacağı söyleniyordu..herkes hala yerinde duruyor..bi tek performans müdürü ile başpilot değişti... teoman tosun ,gelecek yeni yönetim kurulacak deniyordu..bi değişim olmayacak herhalde
  • Bu fotodakileri tanıyan varmı yaa.kim bunlar ALLAH aşkına
  • eee ne olmus eski wizz air ucagi ise ? Dam ustunde saksagan vur beline kazmayi
  • Şurfa ithalat ihracat ve tarımın çok yoğun yapıldığı bir şehrimiz. İnanç turizmini de düşünecek olursan, ş.urfanın yolcu potansiyeli hayli fazla. Seferlerin artması ş.urfalıların ve airline şirketlerinin kazancı olacaktır.
  • eski wizzAir uçağı,,,

5 Nisan Cuma saat 21:40’ta 078 sefer sayısıyla A320 tipi uçakla Atatürk Havalimanı’ndan kalkan uçuş yüzde yüz doluluk oranıyla yapıldı.

Onur’in İstanbul-Şanlıurfa seferine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mehmet Akyürek, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı Eyüp Sabri Ertekin, Onur Air Tarifeli Hatlar Müdürü Nasuh Çetin ve çok sayıda gazeteci katıldı. Sefer sırasında uçakta pasta kesimi de yapıldı.

Haftanın her günü yapılacak seferler Atatürk Havalimanı’ndan saat 21:40’ta, Şanlıurfa’dan ise 07:05’te gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa seferlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, ‘Onur Air’i tebrik ederim. Hayırlı olmasını diliyorum. Bir şehrin gelişmesinin içinde mutlaka ulaşım da vardır. İnsanların gidip görmesi ve şehirlere ulaşması son derece önemlidir. Hayırlı kazançlar, yolculara da iyi yolculuklar diliyorum’ dedi.

ONUR AIR ŞANLIURFA'YI UÇURACAK...

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Onur Air ~ 11 yıl önce
Ankaraya da seferlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz. kurtarın bizi thy tekelinden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fatıh saygıner ~ 11 yıl önce
Şanlıurfa Uçuşlarının Cem Göncüye Hayırlı Ve Uğurlu Olmasını Yüce Allahtan Niyaz Ederiz.Başarılarınızın Devamını Dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalaka seni ~ 11 yıl önce
vatandaşa değilde cem göncüyemi hayırlı olsun.
yönetim ne durumda ~ 11 yıl önce
en son ali beyin yazısında ve her türlü kulisde ,herkesin kendi koltugundan kalkmadıgı ,yeni gelecek patronla sıcak ilişkile kurmaya calıstıgıibu mevcut yönetim kalırsa çok fazla istifaların olacağı söyleniyordu..herkes hala yerinde duruyor..bi tek performans müdürü ile başpilot değişti... teoman tosun ,gelecek yeni yönetim kurulacak deniyordu..bi değişim olmayacak herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cabin ~ 11 yıl önce
kabinde istifalar sürüyor, 350 kabin ekibi kaldı, üst yönetim değil alt kadroda istifa eden edene slogan 7 de 6
:?? ~ 11 yıl önce
Bu fotodakileri tanıyan varmı yaa.kim bunlar ALLAH aşkına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
urfalı ~ 11 yıl önce
vali,bld bşk ve sanırım ticaret odası bşk.
wizz gelir ~ 11 yıl önce
eee ne olmus eski wizz air ucagi ise ? Dam ustunde saksagan vur beline kazmayi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aviator_07 ~ 11 yıl önce
Şurfa ithalat ihracat ve tarımın çok yoğun yapıldığı bir şehrimiz. İnanç turizmini de düşünecek olursan, ş.urfanın yolcu potansiyeli hayli fazla. Seferlerin artması ş.urfalıların ve airline şirketlerinin kazancı olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emirates777 ~ 11 yıl önce
eski wizzAir uçağı,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onurair ~ 11 yıl önce
eee ne alaka?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000