11 Kasım 2011, Cuma 11:15:25

ONUR AIR REKLAM MI YAPTI YOKSA HATA MI?

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık, bu hafta bir iletişim eksikliğini ve acemice yapılan bir hatayı kaleme aldı...
  • söylemesi zor , anlatması zor ,en zoruda anlaması,kafası çalışmayan bir yönetimin daha ne kadar personel üzerinden para kazanarak ilerlemesi düşünülüyor bilmiyorum.en büyük şuçun kul hakkı olduğu bilindiği halle yönetimin her yıl hacı olduğu halde hala neden personelin hakkı yeniyor anlamak zor.personelin kendini anlatması dahada zor ,sözün özü hakmı haksızlıkmı?
  • sadece ayrılan pilotlardan değil 3 kuruşa çalıştırdığı hosteslerdende ayrıldı diye para alıyor.Avukata verip faiziyle alıyor hemde..EEEE böyle ayakta kalıyor işte.
  • Onurair in yaptığı bu hata inşallah sonunu getirmez. KKTC de istenmeyen havayolu ilan edilmişti. Şimdi de Türkiyede yaptığı hatalar ile aynı duruma düştü. Basiretsizlik ve 1970 li yılların yönetim tarzının sonucu budur.
  • ONUR HAVA YOLLARI, SİVİL HAVACILIK SEKTÖRÜNÜN EN BÜYÜK ŞİRKETİ DİYE HER PLATFORMDA KORUNUYOR ZATEN...BU FÜTURSUZLUKLA,DEPREMİDE REKLAMASYONU İÇİN KULLANIR,ONURDAN AYRILAN PİLOTLARIN HEPSİNDEN HARAÇTA ALIR...AIRPORT HABER DAHİL KİMSE BÜYÜTMÜYOR..ONUR GİTTİKÇE KÜÇÜLÜYOR.
  • onur air in reklam ve pazarlama müdürü hala yerınde mı ???
  • Olayı bu kadar büyütecek car anlamış değilim. Bu konuyu sürekli kaşıyarak kimler sebeplenmeye çalışıyor anlamış değilim. Airport haber bu kadar anlamsızca işlerle neden uğraşıyorki ?
  • belkide sonucunu tam kestiremeden insani bir tepki ile ağızdan çıkan lafın neticesi beklentilerin çok üzerine çıkınca durdurmuş ta olabilirler hemen kötü düşünmesek.
Van'ı sarsan 7.2'lik deprem sonrasında şehre akan yardımların bir kısmı da havacılık sektöründen gelmişti. Bireysel yapılan yardımların yanısıra şirketler de kurumsal olarak ellerinden geleni yapmıştı. Bunlardan biri de Türkiye'nin köklü şirketlerinden Onur Air oldu.
 
Onur Air, Van'a yapacağı deprem yardımını sosyal medyada duyurup Facebook'ta takipçisi olacak her bir kişi için yardım miktarını artıracağını duyurunca adeta internet üzerinde yer yerinden oynadı. Onur Air büyük tepki çekti. Kendisine reklam yaptığı tepkileri gelince de geri adım attı.
 
Peki Onur Air'ın bu duruma düşme nedeni ve geri adım attıracak olan tepkinin asıl nedeni neydi?
 
AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık bütün bu gelişmeleri köşesinden açık açık okuyucularına aktardı.
 
İşte yanıtlarını bulacağınız sorular:
 
Onur Air'ın bu duruma düşme nedeni tam olarak ne?
Twitter'da tavan yapan tepkilerin ardındaki gerçekler neler?
Onur Air'ın amacı gerçekten yardım mı yoksa reklam mı? 
Ali Kıdık'ın 'biliyorum' dediği gerçekler neler?
Bu bir hataysa asıl sorumlular kim ve bu sorumlular hatanın bedelini ödedi mi?


ONUR AIR REKLAM MI YAPTI YOKSA HATA MI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
söylemesi zor , anlatması zor ,en zoruda anlaması,kafası çalışmayan bir yönetimin daha ne kadar personel üzerinden para kazanarak ilerlemesi düşünülüyor bilmiyorum.en büyük şuçun kul hakkı olduğu bilindiği halle yönetimin her yıl hacı olduğu halde hala neden personelin hakkı yeniyor anlamak zor.personelin kendini anlatması dahada zor ,sözün özü hakmı haksızlıkmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sadece ayrılan pilotlardan değil 3 kuruşa çalıştırdığı hosteslerdende ayrıldı diye para alıyor.Avukata verip faiziyle alıyor hemde..EEEE böyle ayakta kalıyor işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Onurair in yaptığı bu hata inşallah sonunu getirmez. KKTC de istenmeyen havayolu ilan edilmişti. Şimdi de Türkiyede yaptığı hatalar ile aynı duruma düştü. Basiretsizlik ve 1970 li yılların yönetim tarzının sonucu budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ONUR HAVA YOLLARI, SİVİL HAVACILIK SEKTÖRÜNÜN EN BÜYÜK ŞİRKETİ DİYE HER PLATFORMDA KORUNUYOR ZATEN...BU FÜTURSUZLUKLA,DEPREMİDE REKLAMASYONU İÇİN KULLANIR,ONURDAN AYRILAN PİLOTLARIN HEPSİNDEN HARAÇTA ALIR...AIRPORT HABER DAHİL KİMSE BÜYÜTMÜYOR..ONUR GİTTİKÇE KÜÇÜLÜYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
onur air in reklam ve pazarlama müdürü hala yerınde mı ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Olayı bu kadar büyütecek car anlamış değilim. Bu konuyu sürekli kaşıyarak kimler sebeplenmeye çalışıyor anlamış değilim. Airport haber bu kadar anlamsızca işlerle neden uğraşıyorki ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
belkide sonucunu tam kestiremeden insani bir tepki ile ağızdan çıkan lafın neticesi beklentilerin çok üzerine çıkınca durdurmuş ta olabilirler hemen kötü düşünmesek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000