12 Kasım 2009, Perşembe 13:30:34

ONUR AIR MD’LERİ SATTI

Filosunda 9 adet MD tipi uçak bulunan Onur Havayolları, 4 adet MD-83 uçağını Karabük’teki HBM Demir Çelik şirketine sattı.
  • Yav bu Rafet Vergiliye güven olmaz. Adam şirketi HBM adına 4 uçak aldı. Niye aldığını hala söylemiyo. Yanında çakal yada sırtlan görüntülü adam gezdirmekle, adam dövdürmekle bu işler olmayı işte.
  • Başkanımız Rafet Vergili, bu konuya bir an önce açıklık getirmeli. Bu uçakların uyşturucu tarfiğinde kullanıldığı söyleniyor. Rafet Vergili bu uçakları nerede kullanıyor açıklamalı artık.
  • ellerinde kaldıysa birini de bana satsınlar abi...
  • md 83lerle uçmaya devam ediyor hala onur kim neyi sattı özellikle izmir hep md 83 rus uçakları vardı 70 model çok bi farkı yok herşet manual. kullanan bilir yada kokpitte uçan bir airbusa binin uzay mekiği gibi gelir md83ler ise sanayide yapılmış gibi motorlarından acaip sesler çıkıyor enson uçaktan indik takır takır birşey çarpıyordu kesinlikle normal değildi 100e yakın uçuş yaptım atlasın bombardier crj uçaklarının konforu uçuşu hız limitleri trübülansa girdiğinde sarsılmaması muhteşemdi. birde airbus büyükleri çok güzel konfor on numara her koltuk arkasında multi ekranlar diziler oyunlar filmler. ONUR AİRCİĞİM SAT MD 83LERİDE bizde daha huzurlu uçalım
  • tebrikler, başınıza bir kaza gelmeden md leri elinizden çıkardınız ya aydın kızıltanı ne zaman gözden çıkartıcaksınız güveninirliğiniz sarsılıyor!
  • en sonunda satabildi...
  • zor ariza yapan ucaklardi diye yazmis bir arkadasimiz.. Isparta kazasindan sonra neredeyse 6 ayda bir komplett tedavisi yapilacak diye söylediler. en erken check in e giren ucaga zor ariza yapan denirmi ? ne kadar mantikli konusuyorsun :)
  • Evet şimdi nolucak, Onur da tembel FO lar...Sınavlarınızı vermeden başka tipde de uçamazsınız. Aklınızı başınıza toplayın ve ders çalışmaya başlatın. benden söylemesi
  • ZOR ARIZA YAPAN UÇAKLARDI YİNEDE YENİLİKTE HAYIRVARDIR
  • bakımıda istanbulda mng teknik tarafından yapılıo.

Onur Havayolları, filo yapısını değiştirmek için düğmeye bastı. Şirket, MD tipi uçakların bir bölümünü filosundan çıkarıyor.

Özellikle iç hat operasyonlarında işleticiye büyük avantajlar sunan MD uçakları Türkiye’de uzun yıllardır kullanılıyor.

Bu uçakların Türkiye’deki en büyük kullanıcısı ise Onur Havayolları. Şirketin filosunda 5’i MD-88, 4’ü MD-83 olmak üzere 9 adet Mc Donnell Douglas (MD) tipi uçak bulunuyor.

Ancak Onur Hava Yolları, bu uçaklardan 4 adet MD-83’ü Karabük’teki bir şirkete sattı. Uçakları Karabük HBM Demir Çelik adlı şirket satın aldı.

Uçakların daha sonra Ukrayna’daki Chorsair adlı şirkete verileceği öğrenildi.

Filodan çıkarılan uçakların yerine ise Airbus tipi uçaklar alınacak. Bir adet Airbus 321 tipi uçak Aralık ayında filoya katılacak. Ocak ayından itibaren de 3 adet Airbus  320 tipi uçak filoya dahil edilecek.

Onur Air Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu bir süre önce, Avrupa Birliği tarafından karbon emisyonlarına getirilen sınırlama nedeniyle 2012 yılında yürürlüğe girecek yeni uygulama öncesi MD tipi uçakları filolarından çıkaracaklarını bunların yerine Airbus 320 ve Airbus 321 tipi uçaklar alacaklarını açıklamıştı.

©AirportHaber.com

ONUR AIR MD’LERİ SATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yav bu Rafet Vergiliye güven olmaz. Adam şirketi HBM adına 4 uçak aldı. Niye aldığını hala söylemiyo. Yanında çakal yada sırtlan görüntülü adam gezdirmekle, adam dövdürmekle bu işler olmayı işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Başkanımız Rafet Vergili, bu konuya bir an önce açıklık getirmeli. Bu uçakların uyşturucu tarfiğinde kullanıldığı söyleniyor. Rafet Vergili bu uçakları nerede kullanıyor açıklamalı artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ellerinde kaldıysa birini de bana satsınlar abi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
md 83lerle uçmaya devam ediyor hala onur kim neyi sattı özellikle izmir hep md 83 rus uçakları vardı 70 model çok bi farkı yok herşet manual. kullanan bilir yada kokpitte uçan bir airbusa binin uzay mekiği gibi gelir md83ler ise sanayide yapılmış gibi motorlarından acaip sesler çıkıyor enson uçaktan indik takır takır birşey çarpıyordu kesinlikle normal değildi 100e yakın uçuş yaptım atlasın bombardier crj uçaklarının konforu uçuşu hız limitleri trübülansa girdiğinde sarsılmaması muhteşemdi. birde airbus büyükleri çok güzel konfor on numara her koltuk arkasında multi ekranlar diziler oyunlar filmler. ONUR AİRCİĞİM SAT MD 83LERİDE bizde daha huzurlu uçalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tebrikler, başınıza bir kaza gelmeden md leri elinizden çıkardınız ya aydın kızıltanı ne zaman gözden çıkartıcaksınız güveninirliğiniz sarsılıyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
en sonunda satabildi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
zor ariza yapan ucaklardi diye yazmis bir arkadasimiz.. Isparta kazasindan sonra neredeyse 6 ayda bir komplett tedavisi yapilacak diye söylediler. en erken check in e giren ucaga zor ariza yapan denirmi ? ne kadar mantikli konusuyorsun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evet şimdi nolucak, Onur da tembel FO lar...Sınavlarınızı vermeden başka tipde de uçamazsınız. Aklınızı başınıza toplayın ve ders çalışmaya başlatın. benden söylemesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ZOR ARIZA YAPAN UÇAKLARDI YİNEDE YENİLİKTE HAYIRVARDIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bakımıda istanbulda mng teknik tarafından yapılıo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000