26 Haziran 2010, Cumartesi 12:53:51

ONUR AIR KAPTANI VEFAT ETTİ!

Onur Havayolları'nda görev yapan Kaptan Pilot Erhan Şen, solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti...
  • Eniştemi çok özlüyorum. Çok şey öğretti bana hem abi hem baba gibiydi. Çocukken teyzeme misafirliğe giderdik ve bizimle saatlerce bilgisayarda araba yarışı oynardı, İngilizce çalıştırırdı. Sürekli ilgilisi üstümüzde olurdu. “İnsanları sevin” derdi.. çünkü o çok sever ve değer verirdi. Asla haksızlığa gelemez hakkı yenen insana duyarsız kalmazdı. Hep örnek oldu ve ömrümün sonuna kadarda olacak. İyi ki tanıdım. Ruhu şad olsun. Güzel uyusun.
  • SABIRLAR DİLİYORUM KARDEŞİM...
  • Seni çok özledim baba. Bizim yaşayamadığımız güzel anları, burada seninle yaşayabilmiş olanlardan okuyorum hep, üzülüyorum, mutlu oluyorum.. Güler yüzünle beni karşıladığın bir anı bile yaşamak için, zamanı geri alıp her şeyi daha mutlu yaşayabilmek için neler vermezdim. Seninle gülerek kavuşacağız, sana en çok benzeyen, bununla da gurur duyan oğlun...
  • Nasıl bir vefasızmışım ki Erhan ŞEN Hoca'mın vefatini iki yıl sonra öğreniyorum. Nasıl aklı başında birisi değilmişim ki bana bunu söyleyen devre arkadaşıma bile "İsim benzerliğidir" deyip konduramıyorum, inanamıyorum. Kendi kendime yazıklar olsun sana diyorum. Kendisini tanımayanlar için kısa bir hatıramı paylaşmak isterim. İzmir/ÇİĞLİ'de T-37'de öğretmen pilot kuralarında rahmetlinin ismini çektim. Burada yok, babasının cenazesine gitti dediler. Üç-dört gün sonra geldi. Filodaki öğretmen pilotlar başsağlığı diliyorlardı. Gözleri dolu doluydu. "Nerde benim yeni çaylak teğmenlerim" diye sorunca, bir tanesi bu diye işaret etmişlerdi. Bir insan babasını kaybetmişken, yüzü güler mi? "Bu işi birlikte halledeceğiz" demişti. Dilerim hakkını helal eder. E. Hv. Plt. Yb. Ferhat EROL
  • Canım hocam T*37 yi ve havacılığı sevmeyi seninle öğrendim.İzmirden Konyaya gittiğinde resmen öksüz kaldım sahipsiz kaldım. Senin yolunda senin gibi öğretmen oldum senden öğrendiklerimi küçüklerime öğretmeye çalıştım. Seni hiç ama hiç unutmadım.Hocam senin hakkında sayfalarca saatlerce yazabilirim. Senin vefat haberini çok ama çok geç aldım ve bu son 1 yıl içinda aldığım içimi en çok acıtan haber oldu. Nur içinde yat canım hocam eminim oradakilere de öğretecek çok şeyin vardır.
  • Böylesine sevilen bir adamın eşi olduğum için gururluyum. Acımız çok büyük, yürek burkan bir acı. Sözün bittiği yerdeyiz. Saygıyla taziye gönderen herkese teşekkür ederim. NEVAL ŞEN
  • annemden sonra senin olum haberinle yine tazelendi acilarim,nemutluki sana arkanda bukadar sevenin varmis.dualarimiz hepseninle.Ailene sabirlar diliyorum cok buyuk bi aci bu basina gelmeyen anlayamaz.Mekanin cennet,yattigin yer nurlarla dolsun.onurairkabinamiri i.n.
  • biricik bacanagım erken gittin ALLAH mekanını cennet eylesin.ben baldızın ve yigenlerin hepimiz seni çok özleyecegiz.yorum yazan bazı arkadaşları saygıya örf ve adetlere davet ediyorum.
  • İnsanın boğazı nasıl düğümlenir, yutkunamaz, dün gece, haberi okuduğumda anladım. Ağlamak, keşke geri getirse seni. Ağladım, ama nafile. Sen, daha güzel bir dünyaya gittin. Mekanın Cennet olsun! Allah gani gani rahmet etsin! Güle güle Komutan! ESB/H.E.
  • Bir günden bir güne ne birini kırdın, ne o dudağının kenarındaki gülümseme gitti...Bazı gidişler gerçekten çok zamansız, çok erken..Seni hep gülümseyerek anacağız, seni seviyoruz güzel kaptan..Mekanın zaten cennettir:)

Onur Air MD filosu kaptan pilotlarından Erhan Şen, solunum yetmezliği yüzünden hayatını kaybetti. 51 yaşında vefat eden kaptan pilot Erhan Şen'in cenazesinin bugün saat 17.10'da İstanbul Gürpınar Mezarlığı'nda toprağa verileceği açıklandı.

Onur Air Yönetimi de Kaptan Pilot Erhan Şen'in vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı. İşte o mesaj:

"Şirketimizin MD pilotlarından ERHAH ŞEN'i beklenmedik bir anda kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, mesai arkadaşlarına, havacılık camiasına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyor ve acılarını paylaşıyoruz.

Onur Air Yönetimi"

AirportHaber Ailesi olarak bizler de Kaptan Pilot Erhan Şen'e Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

 

ONUR AIR KAPTANI VEFAT ETTİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (107)

Yağız Aydoğan ~ 10 ay önce
Eniştemi çok özlüyorum. Çok şey öğretti bana hem abi hem baba gibiydi. Çocukken teyzeme misafirliğe giderdik ve bizimle saatlerce bilgisayarda araba yarışı oynardı, İngilizce çalıştırırdı. Sürekli ilgilisi üstümüzde olurdu. “İnsanları sevin” derdi.. çünkü o çok sever ve değer verirdi. Asla haksızlığa gelemez hakkı yenen insana duyarsız kalmazdı. Hep örnek oldu ve ömrümün sonuna kadarda olacak. İyi ki tanıdım. Ruhu şad olsun. Güzel uyusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BT ~ 1 yıl önce
SABIRLAR DİLİYORUM KARDEŞİM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F.Ş ~ 3 yıl önce
Seni çok özledim baba. Bizim yaşayamadığımız güzel anları, burada seninle yaşayabilmiş olanlardan okuyorum hep, üzülüyorum, mutlu oluyorum.. Güler yüzünle beni karşıladığın bir anı bile yaşamak için, zamanı geri alıp her şeyi daha mutlu yaşayabilmek için neler vermezdim. Seninle gülerek kavuşacağız, sana en çok benzeyen, bununla da gurur duyan oğlun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferhat EROL ~ 12 yıl önce
Nasıl bir vefasızmışım ki Erhan ŞEN Hoca'mın vefatini iki yıl sonra öğreniyorum. Nasıl aklı başında birisi değilmişim ki bana bunu söyleyen devre arkadaşıma bile "İsim benzerliğidir" deyip konduramıyorum, inanamıyorum. Kendi kendime yazıklar olsun sana diyorum. Kendisini tanımayanlar için kısa bir hatıramı paylaşmak isterim. İzmir/ÇİĞLİ'de T-37'de öğretmen pilot kuralarında rahmetlinin ismini çektim. Burada yok, babasının cenazesine gitti dediler. Üç-dört gün sonra geldi. Filodaki öğretmen pilotlar başsağlığı diliyorlardı. Gözleri dolu doluydu. "Nerde benim yeni çaylak teğmenlerim" diye sorunca, bir tanesi bu diye işaret etmişlerdi. Bir insan babasını kaybetmişken, yüzü güler mi? "Bu işi birlikte halledeceğiz" demişti. Dilerim hakkını helal eder. E. Hv. Plt. Yb. Ferhat EROL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Canım hocam T*37 yi ve havacılığı sevmeyi seninle öğrendim.İzmirden Konyaya gittiğinde resmen öksüz kaldım sahipsiz kaldım. Senin yolunda senin gibi öğretmen oldum senden öğrendiklerimi küçüklerime öğretmeye çalıştım. Seni hiç ama hiç unutmadım.Hocam senin hakkında sayfalarca saatlerce yazabilirim. Senin vefat haberini çok ama çok geç aldım ve bu son 1 yıl içinda aldığım içimi en çok acıtan haber oldu. Nur içinde yat canım hocam eminim oradakilere de öğretecek çok şeyin vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Böylesine sevilen bir adamın eşi olduğum için gururluyum. Acımız çok büyük, yürek burkan bir acı. Sözün bittiği yerdeyiz. Saygıyla taziye gönderen herkese teşekkür ederim. NEVAL ŞEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
annemden sonra senin olum haberinle yine tazelendi acilarim,nemutluki sana arkanda bukadar sevenin varmis.dualarimiz hepseninle.Ailene sabirlar diliyorum cok buyuk bi aci bu basina gelmeyen anlayamaz.Mekanin cennet,yattigin yer nurlarla dolsun.onurairkabinamiri i.n.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
biricik bacanagım erken gittin ALLAH mekanını cennet eylesin.ben baldızın ve yigenlerin hepimiz seni çok özleyecegiz.yorum yazan bazı arkadaşları saygıya örf ve adetlere davet ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İnsanın boğazı nasıl düğümlenir, yutkunamaz, dün gece, haberi okuduğumda anladım. Ağlamak, keşke geri getirse seni. Ağladım, ama nafile. Sen, daha güzel bir dünyaya gittin. Mekanın Cennet olsun! Allah gani gani rahmet etsin! Güle güle Komutan! ESB/H.E.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir günden bir güne ne birini kırdın, ne o dudağının kenarındaki gülümseme gitti...Bazı gidişler gerçekten çok zamansız, çok erken..Seni hep gülümseyerek anacağız, seni seviyoruz güzel kaptan..Mekanın zaten cennettir:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000