04 Haziran 2010, Cuma 15:00:37

ONUR AIR FİLOSUNDAKİ UÇAK SAYISI 27 OLDU

2010 yılı içerisinde bir adet Airbus A321 ve iki adet de A320 uçağını filosuna katan Onur Air bu yılın üçüncü A320 tipi uçağını da Haziran’ın ilk haftasında Türkiye’ye getirdi. Yurt dışı uçuşlarında kullanılmak üzere alınan A320 ile Onur Air’in uçak sayısı 27’ye yükseldi.
  • 300 ler de mdler de görevlerini layıkıyla yerine getiriyor merak etmeyin, yaş ömrüne üretici karar verir şirketler de buna uyar, kar getiriyorsa neden çıkarsın filodan, mdleri filodan çıkarmasının nedeni eski olması değil yeni çıkacak gürültü yönetmeliğidir,yoksa taş gibi uçaklardır
  • Türk sivil havacılığımız için güzel haberler bunlar, Ne kadar uçak getirilirse, Şirketler ne kadar çok kar ederse o kadar istihdam oluşur ve daha fazla insan ekmek yer. Lütfen bu durumları takdir ile karşılamak gerekirken şirketlerin gayretlerine ve başarılarına gölge düşürmeyelim. Emniyetli uçuşlar.
  • Onur benim takdir ettiğim havayolu şirketlerinden.Daha iç hat larda başka havayolu yokken onlar ilk defa iç hatta sefere başladılar.. Sonra yeni yetmeler başladı. Sessiz, sakin, mütevazi, sağlam, güvenilir bir şekilde gidiyorlar show yapmadan. Bence sektörde sessiz sakin, yavaş yavaş merdivenleri çıkan firmalarda olsun ve bağırıp çağıran, amuda kalkan künde yapan benim param gökden tepsi ile iniyor limiti yok en büyük benim diyen 1,5 milyar dolarlık uçak siparişi veren de olsun derim..
  • Türkiyenin en büyük özel havayoluna hayırlı olsun.CB birileri gibi artistlik yapmıyor.Uçak kanadının üstüne yatıp veya uçak motorunun içine kafasını sokupta medyaya poz vermiyor. Yaradılışında artistlik yok adamın.Ama işini dört dörtlük yapıyormu derseniz yapıyor.Bakalım artistlerin işi nereye kadar gidecek.Toplaya,toplaya piyasada artist bırakmadınız yaa.
  • havacılığın kurdudur onur air nce eleyip sık dokumadan iş yapmaz md yi beğemeyen insanların bu uçaklara bine gibi bi zorunluluğu yoktur ülkemizde birsürü havayolu war md sadece onur air de kaldı sanırım we şu ellerinde olan md 88 ler 96 da fabrikasından sıfır olarak alınan uçaklar orda burda uçup haşat olup ülkemize gelenler gibi düşünmeyin a300 lerde arabistan için çok karlı 3 aylık operasyonda 1 yıllık kiralarını çıkarıyorlar nie elinden çıkarsınki operasyonel ömrü dolmadıysa sonuçta ticari şirket ...
  • Selam, Bende Almanya Türkiye hattinda 1 defa MD ile Uctum. Rahat Ucak bir tarafta 3 bir tarafta 2 Koltuk Sirali. Ama Canimi SIKAN olay ise Ucak'ta Kafa Üstü Raflarin oldugu yerden SIVI asagiya Damliyor idi.Hostes'e söyledigimizde ise Ucak belli bir irtifaya Kadar Kabin icine DIS yüzeyden siziyormus.Sasirdik!!!Bilinen Olaymis ve Normal imis. Buda bir Tecrübe idi. Saygilar
  • Md serilerini 2010 sonunda tamamen elinden çıkarcak Onur Air bakalım başka ne mazeret bulacaksınız Onur Air'e
  • Md'ler hep full gidio en kötü sayım 100ün altına düşmüyor. Türk halkı MDyi seviyor,bir kere herkes sizin gibi model nedir bilmiyor.Fiyatına bakıp uçuyor.Onurairin kendi malı olan mdler sorunsuz uçuyor kimsenin şüphesi olmasın.
  • md'lerin ne kötülüğünü gördünüz? türk zihniyetini bırakın artık, ABD'de yaşasanız sürekli md serisine binseniz sesiniz çıkacak mı yine acaba?
  • DIŞ HATTA UÇURACAKSAN İSTER GİT A380 GETİR ..ÇOKTA UMRUMDA SANKİ...YERLİNİ KÜLÜSTÜR MD LERLE UÇUR GAVURA FİRST KLASS ...DEVAM ET BAKALIM..İÇ HATLARDA YOLCU SAYIN HERGÜN AZALIYOR HABERİN OLSUN...

180 koltuklu yeni A320 uçağıyla birlikte Onur Air’in koltuk kapasitesi  5 bin 946 oldu. Kuyruk tescili TC-OBH olarak belirlenen filonun 27’nci uçağının yurt dışı seferlerde kullanılacağını belirten Onur Air yetkilileri yaz sezonunun turizm ve havacılık sektörleri açısından çok yoğun geçeceğini söylediler.

19 ülkeye sefer düzenliyor

İç hatlarda 12 noktaya sefer düzenleyen Onur Air’in havayolu yolcu taşımacılığı hizmetinin büyük bölümünü yurt dışı uçuşları oluşturuyor. Hem uçak sayısı hem de koltuk kapasitesi bakımından Türkiye’nin en büyük özel havayolu şirketi olan Onur Air günümüzde Almanya, Avusturya, Belçika, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fransa, Hollanda, İngiltere, İran, İrlanda, İspanya, İsviçre, İtalya, Polonya, Portekiz, Slovakya, Slovenya ve Suriye olmak üzere tam 19 ülkeden ülkemize turist getiriyor.

En fazla uçuş İngiltere ve Fransa’ya

20 ülkede 67 uçuş noktasına sefer düzenleyen Onur Air bu yıl en fazla turisti İngiltere ve Fransa’dan getirecek. Onur Air İngiltere’nin 19, Fransa’nın ise 13 farklı meydanına uçuş gerçekleştiriyor.

Uçak sayısı 30 olacak

Onur Air’in filosu yeni gelen A320 ile birlikte 6 adet A300, 9 adet A321, 7 adet A320 ve 5 adet de MD-88 tipi olmak üzere 27 uçaktan oluşuyor. Şirket önümüzdeki günlerde filosuna 3 adet çift koridorlu A330 daha ekleyecek. Onur Air A330’larla birlikte uçak sayısını 30’a, koltuk kapasitesini ise 7 bin 18’e çıkaracak.
 

ONUR AIR FİLOSUNDAKİ UÇAK SAYISI 27 OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 14 yıl önce
300 ler de mdler de görevlerini layıkıyla yerine getiriyor merak etmeyin, yaş ömrüne üretici karar verir şirketler de buna uyar, kar getiriyorsa neden çıkarsın filodan, mdleri filodan çıkarmasının nedeni eski olması değil yeni çıkacak gürültü yönetmeliğidir,yoksa taş gibi uçaklardır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türk sivil havacılığımız için güzel haberler bunlar, Ne kadar uçak getirilirse, Şirketler ne kadar çok kar ederse o kadar istihdam oluşur ve daha fazla insan ekmek yer. Lütfen bu durumları takdir ile karşılamak gerekirken şirketlerin gayretlerine ve başarılarına gölge düşürmeyelim. Emniyetli uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Onur benim takdir ettiğim havayolu şirketlerinden.Daha iç hat larda başka havayolu yokken onlar ilk defa iç hatta sefere başladılar.. Sonra yeni yetmeler başladı. Sessiz, sakin, mütevazi, sağlam, güvenilir bir şekilde gidiyorlar show yapmadan. Bence sektörde sessiz sakin, yavaş yavaş merdivenleri çıkan firmalarda olsun ve bağırıp çağıran, amuda kalkan künde yapan benim param gökden tepsi ile iniyor limiti yok en büyük benim diyen 1,5 milyar dolarlık uçak siparişi veren de olsun derim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiyenin en büyük özel havayoluna hayırlı olsun.CB birileri gibi artistlik yapmıyor.Uçak kanadının üstüne yatıp veya uçak motorunun içine kafasını sokupta medyaya poz vermiyor. Yaradılışında artistlik yok adamın.Ama işini dört dörtlük yapıyormu derseniz yapıyor.Bakalım artistlerin işi nereye kadar gidecek.Toplaya,toplaya piyasada artist bırakmadınız yaa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
havacılığın kurdudur onur air nce eleyip sık dokumadan iş yapmaz md yi beğemeyen insanların bu uçaklara bine gibi bi zorunluluğu yoktur ülkemizde birsürü havayolu war md sadece onur air de kaldı sanırım we şu ellerinde olan md 88 ler 96 da fabrikasından sıfır olarak alınan uçaklar orda burda uçup haşat olup ülkemize gelenler gibi düşünmeyin a300 lerde arabistan için çok karlı 3 aylık operasyonda 1 yıllık kiralarını çıkarıyorlar nie elinden çıkarsınki operasyonel ömrü dolmadıysa sonuçta ticari şirket ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Selam, Bende Almanya Türkiye hattinda 1 defa MD ile Uctum. Rahat Ucak bir tarafta 3 bir tarafta 2 Koltuk Sirali. Ama Canimi SIKAN olay ise Ucak'ta Kafa Üstü Raflarin oldugu yerden SIVI asagiya Damliyor idi.Hostes'e söyledigimizde ise Ucak belli bir irtifaya Kadar Kabin icine DIS yüzeyden siziyormus.Sasirdik!!!Bilinen Olaymis ve Normal imis. Buda bir Tecrübe idi. Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Md serilerini 2010 sonunda tamamen elinden çıkarcak Onur Air bakalım başka ne mazeret bulacaksınız Onur Air'e

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Md'ler hep full gidio en kötü sayım 100ün altına düşmüyor. Türk halkı MDyi seviyor,bir kere herkes sizin gibi model nedir bilmiyor.Fiyatına bakıp uçuyor.Onurairin kendi malı olan mdler sorunsuz uçuyor kimsenin şüphesi olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
md'lerin ne kötülüğünü gördünüz? türk zihniyetini bırakın artık, ABD'de yaşasanız sürekli md serisine binseniz sesiniz çıkacak mı yine acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DIŞ HATTA UÇURACAKSAN İSTER GİT A380 GETİR ..ÇOKTA UMRUMDA SANKİ...YERLİNİ KÜLÜSTÜR MD LERLE UÇUR GAVURA FİRST KLASS ...DEVAM ET BAKALIM..İÇ HATLARDA YOLCU SAYIN HERGÜN AZALIYOR HABERİN OLSUN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000