14 Ekim 2009, Çarşamba 11:16:48

Onur Air, Facebook'ta da uçuruyor

Onur Air, dünyanın en yaygın sosyal iletişim ağı Facebook internet sitesinde kurumsal sayfa hazırlayan ilk Türk havayolu şirketi oldu. Onur Air, sayfanın açılışına özel “50 kişiye bedava uçak bileti kampanyası” düzenliyor.
  • facebook a cevap... eee cocukların vıtamınlerı eksıkse,kusura bakmayın ama bızım yapabılecegımız bır sey yok malesef :))cocuklara ınsanların nasıl kendını vurdugunu,arabalarla otoyollarda nasıl surat yapıldıgı gıbı olumsuz taraflarını paylastırabılıyorsanız bunun gıbı sosyal kolaylık saglayan bır yapılanmayıda ovmenız gerekır.gelecek nesıllere yanı sızın tabırınızle cocuklara yapıcı olmayı ogretınkı alkıs alalım ozaman.buyrun daha ıyısını yapmak sızın elınızde.
  • zıhnıyet te cevap... sızın bu zıhnıyet dedıgınız sırketın yonetıcılerı,muhasebecılerı,bılet satıs elemanları,pılotları ve benım gıbı kabın memurları sayesınde turkıyenın en buyuk fılosuna sahıp,en cok ıc hat yolcusu tasıyan,Turkıye ye en cok turıst getıren,krız zamanın da bıle memurunu ucretsız ızın yerıne yıllık ızın ve ya maasını aksatmadan veren tek ozel havayolu sırketı oldugunu bılıyormuydunuz
  • Türkiyenin THY'den sonra en büyük filosuna sahip bir havayolu reklam harcaması yapmamak için kırk takla atıyor... Topu topu 3-5 noktaya uçan Atlasjet bile nasıl reklam yapıyor. atın at gözlükleriniz atın. Onur Havayollarının zihniyeti değiştirmesi lazım logoyu, rengi değil...
  • 50 bilete dünya kadar reklam yaptı adamlar. 50 bilet taş çatlasın 3,5 - 4 bin lira ama reklam paha biçilemez. Bunu ilk yapanın da Onur Air olmasına şaşırmadım desem yalan olur.
  • Çocuklar oynuyor artık facebookla...:))

Türkiye’nin en büyük özel havayolu şirketi Onur Air bir ilke imza atarak dünyanın bir numaralı sosyal iletişim ağı Facebook sitesine özel kurumsal sayfa hazırladı. www.facebook.com/onurair adresinde yayınlanan sayfa ile Onur Air, Facebook’ta kurumsal olarak yer alan ilk Türk havayolu şirketi oldu. Uçak filosu, uçuş noktaları, kampanya ve yenilikler gibi bilgiler içeren şirketin kurumsal Facebook sayfası sürekli güncel tutulacak.

50 adet bedava bilet

Onur Air kurumsal Facebook sayfasının açılışına özel bir kampanya düzenledi. Buna göre www.facebook.com/onurair adresindeki Onur Air sayfasına hayran olarak kampanyaya katılan ve en fazla puan toplayan ilk 15 Facebook kullanıcısı ile onların seçecekleri birer arkadaşı hediye uçak bileti kazanacak. Ayrıca kampanyaya katılan her 500. kişi de Onur Air’den bedava uçak bileti kazanacak.

Onur Air, Facebook'ta da uçuruyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
facebook a cevap... eee cocukların vıtamınlerı eksıkse,kusura bakmayın ama bızım yapabılecegımız bır sey yok malesef :))cocuklara ınsanların nasıl kendını vurdugunu,arabalarla otoyollarda nasıl surat yapıldıgı gıbı olumsuz taraflarını paylastırabılıyorsanız bunun gıbı sosyal kolaylık saglayan bır yapılanmayıda ovmenız gerekır.gelecek nesıllere yanı sızın tabırınızle cocuklara yapıcı olmayı ogretınkı alkıs alalım ozaman.buyrun daha ıyısını yapmak sızın elınızde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
zıhnıyet te cevap... sızın bu zıhnıyet dedıgınız sırketın yonetıcılerı,muhasebecılerı,bılet satıs elemanları,pılotları ve benım gıbı kabın memurları sayesınde turkıyenın en buyuk fılosuna sahıp,en cok ıc hat yolcusu tasıyan,Turkıye ye en cok turıst getıren,krız zamanın da bıle memurunu ucretsız ızın yerıne yıllık ızın ve ya maasını aksatmadan veren tek ozel havayolu sırketı oldugunu bılıyormuydunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türkiyenin THY'den sonra en büyük filosuna sahip bir havayolu reklam harcaması yapmamak için kırk takla atıyor... Topu topu 3-5 noktaya uçan Atlasjet bile nasıl reklam yapıyor. atın at gözlükleriniz atın. Onur Havayollarının zihniyeti değiştirmesi lazım logoyu, rengi değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
50 bilete dünya kadar reklam yaptı adamlar. 50 bilet taş çatlasın 3,5 - 4 bin lira ama reklam paha biçilemez. Bunu ilk yapanın da Onur Air olmasına şaşırmadım desem yalan olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Çocuklar oynuyor artık facebookla...:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000