16 Eylül 2009, Çarşamba 08:41:53

Onur Air de bayramda ek sefer koydu

Onur Air, Bayram Haftası olarak değerlendirilen 18 - 22 Eylül 2009 tarihleri arasında Antalya, İzmir, Bodrum, Dalaman, Trabzon ve Diyarbakır hatlarında 16 ek sefer düzenleyeceğini açıkladı.
  • inşallah hep böle güzel haberlerle devam edicez.süper:)
  • Basarilariniz devamini dilerken , adiniz gibi onurlu calismalarin sonsuza dek surer insallah.
  • Sevgilli onurhava yollari sizlerden KARS halki olarak tekrar Karsa uccmanizi istiyoruz. Sizler karsi iyi biliyorsunuz Kars potansiyelini iyi biliyorsunuz. Sizler Karsa uctugunuzda 3 ucus vardi simdi 1 rakibiniz olacak
  • Onur air her güzel şeyi hakediyor.Yolu açık kazancı bol olsun.
  • her yere gidiyorsunuz hatta ek sefer bile koyuyorsunuz URFA ya niye gelmiyorsunuz

Ramazan Bayramı tatili süresince günde ortalama 40 iç hat seferi yapacaklarını söyleyen Onur Air yetkilileri, en yoğun seferlerin Antalya, Bodrum, İzmir, Diyarbakır, Trabzon ile Adana hatlarında gerçekleşeceğini söylediler. Onur Air’in en çok talep alan hattı ise kültür turları kapsamında Diyarbakır. Bayram tatilinde yazın son döneminin keyfini çıkarmak isteyenler ise Antalya, Bodrum ve İzmir uçaklarını günler öncesinden doldurdu.
 
Bayram haftasında günde ortalama 7 bin yolcu taşıyacak olan Onur Air, söz konusu günlerde havalimanı girişlerinde kuyruklar oluşabileceğinden yolcuların uçaklarına yetişememe gibi mağduriyet yaşamamaları için uçuş saatinden en az 1,5 saat önce havalimanında bulunmalarını ve havalimanına bağlantı veren yolların yoğunluğu nedeniyle toplu taşıma araçlarının kullanılmalarını öneriyor. 

Öte yandan şirketten yapılan açıklamada, Adana hattında filosundaki büyük uçaklarla sefer yapacak olan Onur Air’in tüm hatlardaki doluluk oranının bugün itibariyle yüzde 85’i bulduğu belirtildi.

Onur Air de bayramda ek sefer koydu

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
inşallah hep böle güzel haberlerle devam edicez.süper:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Basarilariniz devamini dilerken , adiniz gibi onurlu calismalarin sonsuza dek surer insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sevgilli onurhava yollari sizlerden KARS halki olarak tekrar Karsa uccmanizi istiyoruz. Sizler karsi iyi biliyorsunuz Kars potansiyelini iyi biliyorsunuz. Sizler Karsa uctugunuzda 3 ucus vardi simdi 1 rakibiniz olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Onur air her güzel şeyi hakediyor.Yolu açık kazancı bol olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
her yere gidiyorsunuz hatta ek sefer bile koyuyorsunuz URFA ya niye gelmiyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000