07 Ağustos 2009, Cuma 10:32:31

Onur Air bileti cep'te!

Onur Air, cep telefonundan güvenli ve hızlı bir şekilde uçak bileti alınmasını sağlıyor...o
  • onur air bana yer air
  • Dost aci söyler, acentalar bu internet denilen mucize buluş nedeniyle BİTECEK. Bugun olmazsa 5 yıl sonra. Dolayısıyla oturup sızlanmak yerine ekmeğinizi nasıl uzun soluklu kılarsınız ona kafa yorun. Gidişat iyi değil acentalar için ancak bu işten yolcu karlı çıkacak. Acentaların Allah yardımcısı olsun...
  • BANKALARA TANINAN KOLAYLIKLAR,NETTEN UCUZA SATMA,MİLLERLE BEDAVA DERKEN BUDA BAŞLADI,YA KARDEŞİM MADEMKİ SİZ KENDİ İŞİNİZİ SATIŞINIZI GÖRECEKSİNİZ NE DİYE ACENTELİKLER VERİP İNSANLARI ENAYİ YERİNE KOYUYORSUNUZ??SÖZÜM SADECE ONUR A DEĞİL TÜM FİRMALARA..O KADAR TEMİNAT YATIRAN ACENTELER ENAYİMİ, YANİ ? AMA SUÇ SİZDE DEĞİL.BU KADAR DAYATMALARINIZA KARŞI HALA GREVE GİTMEYEN SATIŞIKESMEYEN TOPLU TEPKİ YAPMAYAN ACENTELERDE VE BU ACENTELERİ SİZLERE PEŞKEŞ ÇEKEN TURSAB TA ...DEVAM EDİN BAKALIM ...GÜN GELİR DEVRAN DÖNER...AMA FENA DÖNER...
  • Bu arada kaç bilet satıyor diyen durumdan bi haber zatın yorum üzerine şöyle bir hesaplama yaptım. 6 Agustos 09 Perşembe günü Onur Air'in Türkiye genelinde sattığı içhat bileti 5,5 bin - 6 bin arasında olmalı, doluluk oranı ise % 80 - 85 arasında.
  • Samsung ile OK. Elinize sağlık. 15 TL cepte.
  • Zorunuza gitmesin.OnurAir Turkiyenin en buyuk ve en kaliteli ozel havayolu sirketidir..Ister Kabul edin ister etmeyin..Istatistikler, filo sayisi, calisan sayisi hepsi En Buyuk olan OnurAir e cikar..
  • bilmeden yorum yapma 17 yılda ölümlü kaza sıfır. Fazla söze gerek yok
  • Cehalet dolu, Akil yoksunu insan..Cehalet fiskiran yazilar yazmak ancak senin gibi ayni zamanda saygidanda yoksun insanlara has bir olgu.. 1992 den bu yana Turkiyenin en buyuk Ozel Havayolu olan gerek Ucak Sayisi gereksede Ucurdugu insan olarak en buyuk Ozel havayolu olan ve bunu 17 senedir elinde tutan, IATA, IOSA, ISO belgeleri olan bir havayolu nasil oluyorda senin tabirlerinin icine giriyor ? Bak Bakayim senin "4ever" dedigin firma son 17 yilda neler yapmis.. Sonrada camur attigin firmaya bak bakalim 17 yilda kac tayyaresini dusurmus..
  • onurun kaç yolcusu varmışta,demekki hepsini cepten satmışta..Satmış işte rahatsızmı oldun?oturda bir taşınan yolcu sayısını incele,belki ardından sukut etmenin faydasını bize yaşatırsın..
  • bence onur air turkiye'nin en iyi özel havayoları.benim için kalite ve fiyat çok iyi.cep'ten bilet alamk için bizim işimiz kolaylaştırıyor.

Onur Air’in hayata geçirdiği yeni uygulama sayesinde artık hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde cep telefonundan uçak bileti satın alınabiliyor. Bu uygulamayı kullananlara 15 TL hizmet bedeli avantajı sağlayan şirketin sloganı da ilginç; “Cep’ten uçak bileti al, 15 TL cebinde kalsın”.

Türkiye’nin en büyük özel havayolu şirketi Onur Air’in yeni uygulamasına göre cep telefonuyla günün 24 saati uçak bileti alınabiliyor.

Uygulamayı destekleyen Iphone, Blackberry, HTC, Samsung üçüncü nesil cep telefonlarından internete bağlanıp www.onurair.com.tr adresine giren kişiler Onur Air’in özel olarak tasarlanan kurumsal sitesi üzerinden anında uçak biletlerini satın alabiliyorlar. Üstelik uçak biletini cep telefonlarından alacak Onur Air müşterileri 15 TL hizmet bedeli ödemiyor. Cep telefonuna özel bu indirim sayesinde sistemin hayata geçirildiği ilk gün yüzlerce biletin cepten satıldığı açıklandı.

Onur Air

Onur Air bileti cep'te!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 15 yıl önce
onur air bana yer air

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Dost aci söyler, acentalar bu internet denilen mucize buluş nedeniyle BİTECEK. Bugun olmazsa 5 yıl sonra. Dolayısıyla oturup sızlanmak yerine ekmeğinizi nasıl uzun soluklu kılarsınız ona kafa yorun. Gidişat iyi değil acentalar için ancak bu işten yolcu karlı çıkacak. Acentaların Allah yardımcısı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BANKALARA TANINAN KOLAYLIKLAR,NETTEN UCUZA SATMA,MİLLERLE BEDAVA DERKEN BUDA BAŞLADI,YA KARDEŞİM MADEMKİ SİZ KENDİ İŞİNİZİ SATIŞINIZI GÖRECEKSİNİZ NE DİYE ACENTELİKLER VERİP İNSANLARI ENAYİ YERİNE KOYUYORSUNUZ??SÖZÜM SADECE ONUR A DEĞİL TÜM FİRMALARA..O KADAR TEMİNAT YATIRAN ACENTELER ENAYİMİ, YANİ ? AMA SUÇ SİZDE DEĞİL.BU KADAR DAYATMALARINIZA KARŞI HALA GREVE GİTMEYEN SATIŞIKESMEYEN TOPLU TEPKİ YAPMAYAN ACENTELERDE VE BU ACENTELERİ SİZLERE PEŞKEŞ ÇEKEN TURSAB TA ...DEVAM EDİN BAKALIM ...GÜN GELİR DEVRAN DÖNER...AMA FENA DÖNER...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu arada kaç bilet satıyor diyen durumdan bi haber zatın yorum üzerine şöyle bir hesaplama yaptım. 6 Agustos 09 Perşembe günü Onur Air'in Türkiye genelinde sattığı içhat bileti 5,5 bin - 6 bin arasında olmalı, doluluk oranı ise % 80 - 85 arasında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Samsung ile OK. Elinize sağlık. 15 TL cepte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Zorunuza gitmesin.OnurAir Turkiyenin en buyuk ve en kaliteli ozel havayolu sirketidir..Ister Kabul edin ister etmeyin..Istatistikler, filo sayisi, calisan sayisi hepsi En Buyuk olan OnurAir e cikar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bilmeden yorum yapma 17 yılda ölümlü kaza sıfır. Fazla söze gerek yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Cehalet dolu, Akil yoksunu insan..Cehalet fiskiran yazilar yazmak ancak senin gibi ayni zamanda saygidanda yoksun insanlara has bir olgu.. 1992 den bu yana Turkiyenin en buyuk Ozel Havayolu olan gerek Ucak Sayisi gereksede Ucurdugu insan olarak en buyuk Ozel havayolu olan ve bunu 17 senedir elinde tutan, IATA, IOSA, ISO belgeleri olan bir havayolu nasil oluyorda senin tabirlerinin icine giriyor ? Bak Bakayim senin "4ever" dedigin firma son 17 yilda neler yapmis.. Sonrada camur attigin firmaya bak bakalim 17 yilda kac tayyaresini dusurmus..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
onurun kaç yolcusu varmışta,demekki hepsini cepten satmışta..Satmış işte rahatsızmı oldun?oturda bir taşınan yolcu sayısını incele,belki ardından sukut etmenin faydasını bize yaşatırsın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bence onur air turkiye'nin en iyi özel havayoları.benim için kalite ve fiyat çok iyi.cep'ten bilet alamk için bizim işimiz kolaylaştırıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000