23 Ağustos 2011, Salı 13:45:08

ONUR AIR BAYRAMDA YÜZ BİNİ AŞTI

Onur Air bayramda 110.000 kişi taşıyacak.
  • Yüzbin yolcu taşımak önemli değil. Önemli olan nasıl hizmet verdiğindir. Kıbrısta kontuarlarda 1 saat sıra bekliyorsan, istersen beşyüzbin kişi taşı ne olacak ?
  • Halk reklamsız tercih ediyor.Güçlü, güvenilir sermayesi kuvvetli şirket.Birde halka arz edilse sürekli karlılığıyla yatırımcısına bolca kazandırır.
Onur Air, bayram tatili süresince filosundaki daha büyük kapasiteli uçakları kullanıp günde 3 bin ek koltuk sayısı artışıyla seferler düzenleyecek.

İstanbul Atatürk Havalimanı merkezli uçuşlar gerçekleştiren Onur Air, Ramazan Bayramı dönemindeki yoğun talebi karşılamak için iç hat uçuşlarında kullandığı 180 koltuk kapasiteli A320 tipi uçakları yerine söz konusu dönemde 220 koltuklu A321 tipi uçaklarıyla hizmet verecek. Böylece Onu Air iç hatlarda günde 3 bin koltukluk kapasite artışı gerçekleştirecek. 27 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasındaki bayram tatili süresince iç hatlarda 110 bin kişiyi taşımayı planlayan Onur Air’in uçuşları şimdiden birçok günde yüzde 95 doluluk oranına ulaştı.

Yolcuların en fazla ilgi gösterdiği uçuş noktaları iç hatlarda Antalya, Bodrum, İzmir, Dalaman ve Trabzon olurken dış hatlarda ise Kıbrıs ve Paris öne çıkıyor.
ONUR AIR BAYRAMDA YÜZ BİNİ AŞTI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Yüzbin yolcu taşımak önemli değil. Önemli olan nasıl hizmet verdiğindir. Kıbrısta kontuarlarda 1 saat sıra bekliyorsan, istersen beşyüzbin kişi taşı ne olacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Halk reklamsız tercih ediyor.Güçlü, güvenilir sermayesi kuvvetli şirket.Birde halka arz edilse sürekli karlılığıyla yatırımcısına bolca kazandırır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000