17 Aralık 2010, Cuma 15:42:54

Onur Air, 2011 hedefini belirledi...

Onur Air, filosundaki MD operasyonlarını Airbus'lara kaydırıyor.
  • Tukuazın cidde de elinde patlayan 2 uçagını aldı onur air, tabii o kadar insanın parasını faize yatırınca herşeyin parası çıkar :))
  • Onur A ir 'in başarısı, büyümesi ve talepleri karşılaması gurur verici.Vitrininde çalışan insanları da geliştirse..Herşeyiyle bir bütün olan hizmet anlayışında daha çok yol katedebilir.Hedefleri arasında bu durumu da ele almalıdır.Herkesin iyi hizmet almaya hakkı var.Seyhatlerimde zaman zaman dikkatimi çekiyor,pilotlar ve özellikle hotesler,vücut dillerinden anlaşılıyor,çalışma şartları iyi değil.Toplam kaliteden ödün verilmemelidir.
  • internet üzerinden yurtdışı biletlerini alamıyoruz.bunu düzenlemeliler.. antalyadan direk yurtdışına yaptığı seferlerde aynı şekilde düzenleme yapmalılar..
  • 10 Airbu hakkında bilgisi olan varmı? Herhangi bir bilgisi olan paylaşırsa mutlu olurum. Teşekkürler...
  • Cankut Bey Onur Air in bu günlere gelmesi için gösterdiğiniz gayretlerinizden dolayı size teşekkür ederiz. Fakat sizden pilotlar olarak ricamız, arkadan gelen genç pilot kardeşlerimize daha uygun koşullarda tip eğitimi ve mesleki eğitim verilmesine önayak olmanızdır. Geçenlerde Onur Air de tip eğitimi alarak mesleğe başlamak isteyen bir kardeşimizden 36000 euro tip parası istendiğini ve iş garantisi verilmediğini duydum. Daha önce Onur Air de line da release olamadan ayrılmak zorunda bırakılan bir kaç arkadaşımız da halen muzdarip durumda bulunmaktadır. Lütfen şirketinizdeki bazı insanların "eğittiğimiz adam THY ye kaçıp gidiyor" zihniyetinden sıyrılmalarını sağlayın buna Türk gençlerinin ihtiyacı var. Saygılarımla
  • Cankut Bey' itebrik ederim.
  • yahu daha bitmedimi bu MD muhabbeti ??
  • Sanırım geçen haftaydı bu konuyla ilgili Onur'dan açıklama gelmişti; MD uçakların hepsini Rusya'ya sattığını onların da Ortadoğu'da başka bir havayoluna sattığıyla ilgili,yanlış mı anladım acaba?
  • Onur Air İzmir-Diyarbakır ve İzmir-Trabzon seferlerine başladı ve İzmir base seferlerini arttırabilir . İç hatlarda karlı olacağını öngördüğü her uçuşu Onur Air yapar . Eğer büyümüyorsa ortamı müsait görmüyor demektir.
  • Yurt içinde yeni hatlar açılcak mı ? Onur'un iç hatlara açılma politikası olduğunu zannetmiyorum ama yinede bilen varsa yazsın lütfen..

Onur Air Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu şirket olarak 2011 yılı hedefleri içerisinde filodaki uçakların bazılarının değiştirilmesi ve uçak sayısının artırılmasına odaklandıklarını söyledi. Bolukçu; "Gerek yolcularımızın isteklerine cevap verebilmek gerekse yakıt maliyetlerini azaltmak amacıyla sezonun rahatlığından da faydalanarak filomuzdaki MD tipi uçaklarımızın bazılarını uçuştan çektik. Bunun yerine bu aydan itibaren operasyonumuzu filomuza katıldıkça yeni alacağımız Airbus uçaklarıyla takviye edeceğiz" dedi. Bolukçu, MD'lerin yıllardır ağırlıklı olarak iç hatlarda uçtuğunu ve Airbus konfigürasyona geçilmesi için de düşük sezonun fırsat olarak değerlendirildiğini sözlerine ekledi.

Şahabettin Bolukçu bir soru üzerine "MD tipi uçaklarımızı satmak ya da başka şekilde değerlendirmek konusunu günü geldiğinde, ihtiyaç belirlendiğinde karar vereceğiz. Şu anda bu uçakları satmak için herhangi bir firmayla görüşmede bulunmuyoruz. Yakıt giderleri emsallerine göre bir miktar fazla olan bu uçaklarımızla ilgili kararımızda yeni yıldaki petrol fiyat beklentileri belirleyici olacaktır" diye cevapladı.

Onur Air'in uzun yıllardır ağırlıklı olarak iç hat operasyonlarında kullandığı MD-88 tipi uçaklar kendisine ait. Bakım maliyetleri bakımından ekonomik olmasına rağmen yakıt giderleri Airbus'lara göre daha fazla olan bu uçakların rantabl kullanılması için şirketin bir yıl öncesinden planlayarak iç hat yolcusuna farklı alternatif sunmayı amaçlıyordu. Onur Air filosuna birkaç ay içerisinde 10 civarında yeni Airbus katılacağı da edinilen bilgiler arasında.
 

Onur Air, 2011 hedefini belirledi...

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
Tukuazın cidde de elinde patlayan 2 uçagını aldı onur air, tabii o kadar insanın parasını faize yatırınca herşeyin parası çıkar :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Onur A ir 'in başarısı, büyümesi ve talepleri karşılaması gurur verici.Vitrininde çalışan insanları da geliştirse..Herşeyiyle bir bütün olan hizmet anlayışında daha çok yol katedebilir.Hedefleri arasında bu durumu da ele almalıdır.Herkesin iyi hizmet almaya hakkı var.Seyhatlerimde zaman zaman dikkatimi çekiyor,pilotlar ve özellikle hotesler,vücut dillerinden anlaşılıyor,çalışma şartları iyi değil.Toplam kaliteden ödün verilmemelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
internet üzerinden yurtdışı biletlerini alamıyoruz.bunu düzenlemeliler.. antalyadan direk yurtdışına yaptığı seferlerde aynı şekilde düzenleme yapmalılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
10 Airbu hakkında bilgisi olan varmı? Herhangi bir bilgisi olan paylaşırsa mutlu olurum. Teşekkürler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cankut Bey Onur Air in bu günlere gelmesi için gösterdiğiniz gayretlerinizden dolayı size teşekkür ederiz. Fakat sizden pilotlar olarak ricamız, arkadan gelen genç pilot kardeşlerimize daha uygun koşullarda tip eğitimi ve mesleki eğitim verilmesine önayak olmanızdır. Geçenlerde Onur Air de tip eğitimi alarak mesleğe başlamak isteyen bir kardeşimizden 36000 euro tip parası istendiğini ve iş garantisi verilmediğini duydum. Daha önce Onur Air de line da release olamadan ayrılmak zorunda bırakılan bir kaç arkadaşımız da halen muzdarip durumda bulunmaktadır. Lütfen şirketinizdeki bazı insanların "eğittiğimiz adam THY ye kaçıp gidiyor" zihniyetinden sıyrılmalarını sağlayın buna Türk gençlerinin ihtiyacı var. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cankut Bey' itebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yahu daha bitmedimi bu MD muhabbeti ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sanırım geçen haftaydı bu konuyla ilgili Onur'dan açıklama gelmişti; MD uçakların hepsini Rusya'ya sattığını onların da Ortadoğu'da başka bir havayoluna sattığıyla ilgili,yanlış mı anladım acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Onur Air İzmir-Diyarbakır ve İzmir-Trabzon seferlerine başladı ve İzmir base seferlerini arttırabilir . İç hatlarda karlı olacağını öngördüğü her uçuşu Onur Air yapar . Eğer büyümüyorsa ortamı müsait görmüyor demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yurt içinde yeni hatlar açılcak mı ? Onur'un iç hatlara açılma politikası olduğunu zannetmiyorum ama yinede bilen varsa yazsın lütfen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000