25 Ocak 2012, Çarşamba 15:10:15

"ONU BEN DE BİLMİYORUM"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılması planlanan üçüncü havaalanının hangi semte yapılacağını kendisinin de bilmediğini söyledi
  • arkadaslar anlasaniz ya, simdiden ihaleyi bile alacak insanlar belli olmustur.Acaba ulastirma bakaninin kac milyon ytle kari olacak??? lutfen uyumayin.hani zubuk zade misali bu ulkeye okul degil cami lazim demisti ya.(fuzulu isler bakani)
  • ne gerek var canım karada yer işgal etmeye, yapıverin deniz üzerine gitsin. florya sahili uygun mesela. hem ahl'yede yakın ....
  • Istanbul'a 3. havaalani, 3. kopru derken hedef Istanbul'un nufusunu 25-30 milyon yapip, Kahire, Mexico City, Karachi, Yeni Delhi vs gibi sehirlerle yaristirmak.Yapilacak en akilli is, Yesilkoy havaalaninin cevresindeki zihni sinir zamaninda birilerine peskes cekilmis, Dunya ticaret merkezi, mng hoteller vs gibi yapilar baska yerlere kaldirilarak, havaalaninin buyutulmesi.Daha once yayinlanan master plan Istanbul'a nefes aldirir gibi idi.
  • İstanbul a 3. hava limanı kadar gerksiz bir yatırım yok bence mevcut yeşilköy üzernde çalışılmalı 3.6 L/R pistleri parele kullanılacak bir pzisyona getirilmeli Florya Büyük şehir Tesisleri iptal edilip her iki pistte Uzatılmalı pist Uzatılmasında en engel görünen Tiren yolu ve kara yolları alttan tunel olarak geçile bilir.3. bir liman Hav yollarına katkıda bulunmaz THY ye hiçmi hiç hitab etmez Transfer yolcusuna zarar verir.
  • 41 -13-50 28-24-15 , 41-15-00 28-25-00 --------------akalan güneyi, kabakça doğusu. köylülere sorun , söylerler..
  • bilirsinizde rant sagliyacak adamlariniza soylersiniz ancak
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılması planlanan üçüncü havalimanının yerinin henüz netleşmediğini söyledi. Yıldırım, "Ölçümleri yapılıyor, birçok kriter var. Kriterleri sağlayan en uygun yere havalimanı yapılacak" dedi. 
 
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Deniz Ticaret Odası'nda katıldığı programın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İstanbul'a yapılacak üçüncü havalimanıyla ilgili sorular üzerine Yıldırım, "Türkiye'de havacılık çok hızlı gelişti. Son 9 yılda yolcu sayıları iç ve dış hatlarda 3 kat arttı. İç hatlardaki artış 4 katında üzerinde. 8.5 milyondan 58 milyona çıktık. Mevcut havalimanlarında özellikle İstanbul havalimanında ciddi sorunlar yaşıyoruz. 2023 hedeflerinde
İstanbul Avrupa yakasına yeni bir havalimanı zaten programımızda var" dedi.
 
Havalimanının nereye yapılacağının henüz netleşmediğini belirten Yıldırım, "Nereye yapılacağını ben de bilmiyorum" diye konuştu. Bakan Yıldırım, havalimanının Silivri'ye yapılacağı yönündeki söylentilerin hatırlatılması üzerine de, "Söylentilere göre iş yapamayız. Rüzgar ölçümleri yapılıyor, bir çok kriter var. Kriterleri sağlayan en uygun yere havalimanı yapılacak. Belli olduğu zaman zaten açıklarız" şeklinde konuştu.
"ONU BEN DE BİLMİYORUM"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaslar anlasaniz ya, simdiden ihaleyi bile alacak insanlar belli olmustur.Acaba ulastirma bakaninin kac milyon ytle kari olacak??? lutfen uyumayin.hani zubuk zade misali bu ulkeye okul degil cami lazim demisti ya.(fuzulu isler bakani)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne gerek var canım karada yer işgal etmeye, yapıverin deniz üzerine gitsin. florya sahili uygun mesela. hem ahl'yede yakın ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Istanbul'a 3. havaalani, 3. kopru derken hedef Istanbul'un nufusunu 25-30 milyon yapip, Kahire, Mexico City, Karachi, Yeni Delhi vs gibi sehirlerle yaristirmak.Yapilacak en akilli is, Yesilkoy havaalaninin cevresindeki zihni sinir zamaninda birilerine peskes cekilmis, Dunya ticaret merkezi, mng hoteller vs gibi yapilar baska yerlere kaldirilarak, havaalaninin buyutulmesi.Daha once yayinlanan master plan Istanbul'a nefes aldirir gibi idi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İstanbul a 3. hava limanı kadar gerksiz bir yatırım yok bence mevcut yeşilköy üzernde çalışılmalı 3.6 L/R pistleri parele kullanılacak bir pzisyona getirilmeli Florya Büyük şehir Tesisleri iptal edilip her iki pistte Uzatılmalı pist Uzatılmasında en engel görünen Tiren yolu ve kara yolları alttan tunel olarak geçile bilir.3. bir liman Hav yollarına katkıda bulunmaz THY ye hiçmi hiç hitab etmez Transfer yolcusuna zarar verir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
41 -13-50 28-24-15 , 41-15-00 28-25-00 --------------akalan güneyi, kabakça doğusu. köylülere sorun , söylerler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bilirsinizde rant sagliyacak adamlariniza soylersiniz ancak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000