01 Mart 2011, Salı 15:07:10

ONLARI DA TAILWIND TAHLİYE ETTİ

Libya’dan kaçan Çin vatandaşları İstanbul’da…
  • arkadas o personel eylemcilerin elindeki bolgeden geldi. neyle geldikleri degil cok sukur turkiye ye gelmis olmalari onemli! arkadasin dedigi gibi neden hep karalamak icin ugrasiliyor!
  • Tailwind hava yollarını tebrik ederiz...Nedendir bilinmez ama ne zaman tailwind ile ilgili olumlu bi haber çıksa mutlaka karalayıcı,iftiralarla dolu çirkin yorumlar yapılıyor! Camiada güzel bi şey yapıldığında hiç tebrik,teşekkür edilmez?Nedir bu kin Nedir bu nefret? kişiselleştirilmiş hesaplarınızı lütfen burda görmeye kalkmayın!komik oluyoo...
  • allahın suyunu evine bile para ile alıyor ve çeşmeden akanı içemiyorsan , ayrıca yoldan geçerken su ihtiyacını ancak para karşılığı giderebilirken , uçakta niye bedava içesin ki??? sanki yurdumun her köşe başında çeşmeler akarmış da herkes suyu bedava tüketebilirmiş gibi,"allahın suyu" diye konuyu hafifletmiyor musunuz ,şaka gibi!!!
  • Tailwind kendi personelini niye feribotlarla getiriyor peki?
  • Tailwind'in daha once de Turk yolcuları tasidigi haberde yaziyor. Okumadan yorum yapmayın bence.
  • hala daha anlayamadin dimi bu yapilan operasyonlarin hepsi para karşiliği yapiliyor. thy da ilk başlarken sadece biletli yolcularini aldi.parasiz biletsiz olanlar sadece ve sadece gemilerle geldiler. ucakla gelenlerin ise butun paralari dişişleri tarafinda thy ye kuruş kuruş odendi. uzeirnde turk bayragi olan butun firmalarimiz thy nin yaptiği rahatlikla yapardi sen merak etme. .al değnesin sen..takunyaci.
  • Tailwind Tripoliden Türk yolcularıda ülkemize getirdi,Tailwind yolcularına ücretli ikram satmaz.Tabiki üzerinde Türk bayrağı var 200 türk ailesi bu şirket üzerinden yaşamını idame ettiriyor.
  • tebrikler tailwind.. turkiyenin gururu olmaya devam ediyorsun.. her zaman en on sıradasın..
  • Türkleri THY ve İDO, Çinlileri TW... Peki bu kadar mı? Lafa ya da mamaya geldimi "bizim uçakların üzerinde de Türk bayrağı var, biz de bayrak taşıyıcıyız" deyip parsayı toplamaya meraklı olan diğerleri, Türk vatandaşlarının hayatı tehlikeye girdiğinde nerde peki? Allah'ın suyunu bile "misafir"lerine parayla veren zihniyetten fazla şey mi bekliyoruz acaba?
  • Aman sigortalara dikkat edelim, Libya icin ilave sigorta gerekiyor. Aman atlamayalim.
Libya’da mahsur kalan 500 Çin vatandaşı, Tailwind Havayolları’yla İstanbul’a geldi. Tailwind Havayolları bugün yapacağı ilave 6 seferle 1000 Çin vatandaşının daha İstanbul’a ulaşımını sağlayacak.

Libya’daki karışıklığın başlamasından bu yana ülkede mahsur kalan yabancılar birer birer ülkeden ayrılmaya devam ediyor. 28 Şubat 2011 tarihinde Tailwind Havayolları’nın düzenlediği 3 seferle yaklaşık 500 Çin vatandaşı gece saatlerinde İstanbul’a geldi. Uçuşlar Libya’nın Sebha şehrinden İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na gerçekleşti.

Geçtiğimiz günlerde önce binin üzerinde Türk yolcusunu daha sonra da Amerikan Vatandaşını ülkemize taşıyan Tailwind Havayolları, bugün de Sebha şehrinden yapacağı 6 uçuşla yaklaşık 1000 Çin Vatandaşının Türkiye’ye ulaşımını sağlayacak.



ONLARI DA TAILWIND TAHLİYE ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
arkadas o personel eylemcilerin elindeki bolgeden geldi. neyle geldikleri degil cok sukur turkiye ye gelmis olmalari onemli! arkadasin dedigi gibi neden hep karalamak icin ugrasiliyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tailwind hava yollarını tebrik ederiz...Nedendir bilinmez ama ne zaman tailwind ile ilgili olumlu bi haber çıksa mutlaka karalayıcı,iftiralarla dolu çirkin yorumlar yapılıyor! Camiada güzel bi şey yapıldığında hiç tebrik,teşekkür edilmez?Nedir bu kin Nedir bu nefret? kişiselleştirilmiş hesaplarınızı lütfen burda görmeye kalkmayın!komik oluyoo...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
allahın suyunu evine bile para ile alıyor ve çeşmeden akanı içemiyorsan , ayrıca yoldan geçerken su ihtiyacını ancak para karşılığı giderebilirken , uçakta niye bedava içesin ki??? sanki yurdumun her köşe başında çeşmeler akarmış da herkes suyu bedava tüketebilirmiş gibi,"allahın suyu" diye konuyu hafifletmiyor musunuz ,şaka gibi!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tailwind kendi personelini niye feribotlarla getiriyor peki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tailwind'in daha once de Turk yolcuları tasidigi haberde yaziyor. Okumadan yorum yapmayın bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hala daha anlayamadin dimi bu yapilan operasyonlarin hepsi para karşiliği yapiliyor. thy da ilk başlarken sadece biletli yolcularini aldi.parasiz biletsiz olanlar sadece ve sadece gemilerle geldiler. ucakla gelenlerin ise butun paralari dişişleri tarafinda thy ye kuruş kuruş odendi. uzeirnde turk bayragi olan butun firmalarimiz thy nin yaptiği rahatlikla yapardi sen merak etme. .al değnesin sen..takunyaci.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tailwind Tripoliden Türk yolcularıda ülkemize getirdi,Tailwind yolcularına ücretli ikram satmaz.Tabiki üzerinde Türk bayrağı var 200 türk ailesi bu şirket üzerinden yaşamını idame ettiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tebrikler tailwind.. turkiyenin gururu olmaya devam ediyorsun.. her zaman en on sıradasın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türkleri THY ve İDO, Çinlileri TW... Peki bu kadar mı? Lafa ya da mamaya geldimi "bizim uçakların üzerinde de Türk bayrağı var, biz de bayrak taşıyıcıyız" deyip parsayı toplamaya meraklı olan diğerleri, Türk vatandaşlarının hayatı tehlikeye girdiğinde nerde peki? Allah'ın suyunu bile "misafir"lerine parayla veren zihniyetten fazla şey mi bekliyoruz acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aman sigortalara dikkat edelim, Libya icin ilave sigorta gerekiyor. Aman atlamayalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000