06 Aralık 2012, Perşembe 17:29:03

ONLARA İNAT DEVAM EDECEĞİZ!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, hertürlü engellemelere rağmen havalimanı yapımına devam edeceklerini açıkladı...
  • Gerçekten söylenmesi gerekenler bunlar mıdır? Onlar yaksın biz yaparız ne demektir, hangi mantığa sığar. Kimden çıkıyor bunun bedeli. Milletten tabiki. Burada ki duruş, "Siz yakın inat değil biz yenisini yaparız" değil, "Sen benim milletimin malına nasıl zarar verirsin, kolaysa şimdi gel ve zarar ver" olmalıdır. Yazık etmeyin güzel Türkiyeme.
  • Havaalani mi yapacaklar bayrak diregi dikecekler?
  • 1923 de dikilen bayrağı sayenizde indirdilerde yine mi mağduru oynuyorsun akp? 2002 den beridir mağdursun, darbe diye yalanlarla içeriye attığınız insanların hesabını VERECEKSİNİZ! YOK ÖYLE İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ, DEVLETİN CEZA ÖDEMESİ. AKP LİLER ÖDEYECEK BEDEL. ÇOCUKLARINIZ, TORUNLARINIZ GİDECEK O MAHKEMEYE ŞİKAYETÇİ OLARAK. SONUNUZ ÇOK KÖTÜ.
  • Ülkede terör mü varmış? Yahu bizde atılan silahları açılım kutlamasındandır sanıyorduk...
  • Sayin Bakanim, Turk Telekom'da da ilerlemeyi engeleyen kisiler. Var. Oradaki Haci, TT'nin teknolojik altyapisinin gelismesini surekli engelliyor. Tum diger servis saglayicilari bu şahis nedeniyle TT'nin önüne geçiyor. Keyfiyet sizlerindir.Saygilarimla.
  • Bu yazacaklarım ulaştırma bakanının görevi değil ama, usul şöyledir: Devlet şikayet etmez, sitem etmez. Harekete geçer. Ve sonuç alır. Siz 10 yıldır iç güvenlik adına ne yaptınız? Buna cevap verin! Yok efenim dış desteği varmış, uzun soluklu imiş, kınıyorlarmış, terör odakları asla amaçlarına ulaşamayacakmış, mış mış... Sizin böyle konuşuyor halde kalmanız zaten onların amaçladıkları nokta. Bi anlayamadınız gitti şunu. Laf olsun padişahım'dan öte gitmez bu iş böyle davranıldıkça...
  • Neden hizmet gelmesini engelleyenler basın önünde aciklanmiyor. Neden herkes gelismemis bölge edebiyatı yapiyor da gelistirmek istemeyenler afişe edilmiyor. Neden ve kimler Hizmet götürmek için çabalayanlara engel olunuyor. Neden hizmet istemiyorlar?
  • Şırnak ve Bingöl'de zaten Türk bayrağı dikili değil mi ? Yanlış mı biliyorum ? Yoksa oraları da çoktan sattık da haberimiz mi yok ?

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, doğudaki şantiyelerin teröristler tarafından sürekli basıldığını, onlara inat havalimanı yapımlarının devam edeceğini söyledi. Yıldırım, ülkenin her karış toprağına Türk bayrağını dikeceklerini kaydetti.

Antalya'nın Kemer ilçesi Grand Haber Otel'de düzenlenen Türkiye Haber İş Sendikası 50. kuruluş yıl dönümü etkinliğine katılan Yıldırım, burada bakanlığının 10 yıllık süreçteki yatırımlarını anlattı. Türkiye'nin ulaşım ve iletişimde çağ atladığını kaydeden Yıldırım, Şırnak ve Bingöl'de yapımları devam eden havalimanı şantiyelerinin sürekli teröristler tarafından basıldığını ifade etti.

Teröre inat buraya yatırımlara devam edeceklerini belirten Yıldırım, "Masum insanları korkutan sindiren öldüren eli silahlı katilleri hiç kimse bize şirin göstermeye çalışmasın. Bu mücadeleyi de yapacağız, ama bir taraftan da bölgenin ülkenin her tarafındaki sorunlarını çözmek zorundayız. Hakkari'ye, Yüksekova'ya havalimanı yapıyoruz. Hafta yok ki şantiye basılmıyor, iş makineleri yakılmıyor. Onlara inat oraya da havalimanını yapacağız. Şırnak'a da Bingöl'e de bu ülkenin her karış toprağına bu ay yıldızlı bayrağı dikeceğiz. Hiç kimse heveslenmesin" diye konuştu. (Zaman)

ONLARA İNAT DEVAM EDECEĞİZ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Bizim paramız ~ 11 yıl önce
Gerçekten söylenmesi gerekenler bunlar mıdır? Onlar yaksın biz yaparız ne demektir, hangi mantığa sığar. Kimden çıkıyor bunun bedeli. Milletten tabiki. Burada ki duruş, "Siz yakın inat değil biz yenisini yaparız" değil, "Sen benim milletimin malına nasıl zarar verirsin, kolaysa şimdi gel ve zarar ver" olmalıdır. Yazık etmeyin güzel Türkiyeme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bayrak ~ 11 yıl önce
Havaalani mi yapacaklar bayrak diregi dikecekler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
prometheus ~ 11 yıl önce
1923 de dikilen bayrağı sayenizde indirdilerde yine mi mağduru oynuyorsun akp? 2002 den beridir mağdursun, darbe diye yalanlarla içeriye attığınız insanların hesabını VERECEKSİNİZ! YOK ÖYLE İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ, DEVLETİN CEZA ÖDEMESİ. AKP LİLER ÖDEYECEK BEDEL. ÇOCUKLARINIZ, TORUNLARINIZ GİDECEK O MAHKEMEYE ŞİKAYETÇİ OLARAK. SONUNUZ ÇOK KÖTÜ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Terör mü hani nerde ~ 11 yıl önce
Ülkede terör mü varmış? Yahu bizde atılan silahları açılım kutlamasındandır sanıyorduk...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TT ~ 11 yıl önce
Sayin Bakanim, Turk Telekom'da da ilerlemeyi engeleyen kisiler. Var. Oradaki Haci, TT'nin teknolojik altyapisinin gelismesini surekli engelliyor. Tum diger servis saglayicilari bu şahis nedeniyle TT'nin önüne geçiyor. Keyfiyet sizlerindir.Saygilarimla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kel alaka... ~ 11 yıl önce
Bu yazacaklarım ulaştırma bakanının görevi değil ama, usul şöyledir: Devlet şikayet etmez, sitem etmez. Harekete geçer. Ve sonuç alır. Siz 10 yıldır iç güvenlik adına ne yaptınız? Buna cevap verin! Yok efenim dış desteği varmış, uzun soluklu imiş, kınıyorlarmış, terör odakları asla amaçlarına ulaşamayacakmış, mış mış... Sizin böyle konuşuyor halde kalmanız zaten onların amaçladıkları nokta. Bi anlayamadınız gitti şunu. Laf olsun padişahım'dan öte gitmez bu iş böyle davranıldıkça...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden basin basilan santiyeleri yayinlamiyor ~ 11 yıl önce
Neden hizmet gelmesini engelleyenler basın önünde aciklanmiyor. Neden herkes gelismemis bölge edebiyatı yapiyor da gelistirmek istemeyenler afişe edilmiyor. Neden ve kimler Hizmet götürmek için çabalayanlara engel olunuyor. Neden hizmet istemiyorlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Şırnak ve Bingöl'de zaten Türk bayrağı dikili değil mi ? Yanlış mı biliyorum ? Yoksa oraları da çoktan sattık da haberimiz mi yok ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000