19 Mayıs 2008, Pazartesi 08:18:25

Onlar, sektörün en yeni renkleri...

Türk Sivil Havacılık sektörüne yeni soluk getirecek olan Turkuaz Airlines geçtiğimiz haftasonu ilk kez görücüye çıktı..Turkuaz Havayolları'nın kabin memuru üniformaları davetlilerden tam not aldı...
  • Sevgili Rumuz, bu yazdıklarına sen inanıyormusun? Uçuş İşl. Bşk.nın, daha önce yöneticilik tecrübesi var mı, tabii ki bir yerden başlaması lazım ama bu hiçbir zaman start up bir şirket olmamalı, gelelim kaliteye en son nerede görev yapmış ve o şirket şu an ne durumda, Kabin Hizmetler, başında kim var? Birilerine yalakalık yapmak için böyle durumlara düşmeniz çok ayıp.Amacınız kendinize bir iş imkanı yaratmak ise bunun için farklı yolları denemelisiniz. herneyse ben Turkuaz'a başarılar diliyorum. nasıl olsa bugüne kadar kurulan şirketlerin hemen hepsi bir süre sonra ya el değiştirdi ya da yönetim. Turkuaz'ın el değiştirmeyeceği kesin ama yöneticiler değişmeye mahkum.
  • Turkuaz Havayollarına bende iyiki geldiniz demek istiyorum. Yolcuya aslında insana vereceğiniz önem şimdiden almak istediğiniz yada aldığınız uçakların yeniliğiyle kendini belli ediyor. Ayrıca bugüne kadar şahit olduğumuz tüm o zevksizlik abidesi üniformalardan sonra bu şık tasarım ve renk uyumundan dolayı sizi tebrik ederim. Sektörün dinamiklerini değiştireceğiniz bakış açınızdan belli oluyor.Bugüne kadar ince eleyip sık dokuyan bir şirket yöneticisinin Uçuş işletme, Kabin ve Kalite den sorumlu yöneticileri seçerkende gerekli titizliği gösterdiğinden eminim. Belki bu titizlik neden Fatih GÜNER' in yönetim kadrosunda olmadığının cevabıdır.
  • Sayın aero Turk tecrübenize hayran oldum:) sanırım siz de bu kadar haberdar olduğunuz sektördeki firmalardan birinde üst düzey yöneticisiniz,herkesi de çok iyi tanıyorsunuz ve havacılık sektöründeki rekabete ortak olacak bir firmaya santrayı gösteriyorsunuz,maçı kazanması için taktikler vermeye devam ediyorsunuz.. Sizi tanımayı çok isterdim,ne olur bu yomlardan bizi mahrum bırakmayın..Arkadaşlar iyi şanslar ve yola devam bu tür önyargılı ve kötü niyetli insanlar sizi yıldırmasın,hepimiz kader arkadaşıyız..
  • Sayın Bilen,felaketi istemekle dilemek arasında bir yerdesiniz,bence açıp size sorsunlar gerçi çok bilen çok yanılır derler ama...BUnca parayı verip kendilerine yeni uçak aldıklarına göre elbet sizden daha iyi bildikleri bir şey vardır...kolay gelsin Turkuaz,yolun engelsiz ve kötülerden,kötülüklerden uzak olsun,evlatlarımız da sana emanet..
  • Turkuan Havayollarına aramıza hoşgeldin demek istiyorum ancak Hidayet Bey şirketin özellikle Kalite ve Uçuş İşletme departmanlarını revize etmelidir. Sayın Fatih GÜNER sektörde önemli birisidir onun tecrübelerinden muhakkak istifade etmeli ve kendisine yönetim kadrosunda bir görev vermelidir. Aman Uçuş İşletme, Kalite ve Kabin'e dikkat. Uçuş İşletme Bşk. iyi bir kaptan olabilir ama yöneticilik vasıfları henüz gelişmemiş daha çok toy bu sektörde ufacık hatalar büyük yaralar açar. Benden söylemesi.
  • Aynen Golden gibi olabilir sonları! Hostes üniformaları harika ama uçak yok ortada. Anlaştıkları Tur Operatörüne bir sorun bakalım, o ne diyecek üniformalar hakkında!!!
  • tamam haklisiniz gorunus onemli hosteslerde guzel olsun falan ama unutmayalim gorunusten çok fonksiyonalite onemli.. (uçus emniyeti ve serviste kalite anlaminda soyledim; yanlis anlasilmasin)
  • Üniformalar şık ve sıradışı(Zevk ve bakışa kişiye göre değişir ama cidden öyle),kızların saçları düğüne gider gibi(Önemli olan mesleklerinde kendilerini nasıl donattıkları olsa da alımlı,akıllı ve hoş görünüyorlar),yöneticiler öyle,birileri çok iyi birileri çok kötü demek yerine yepyeni bir havayoluna sektörde iyiler de var kötülerde,ağzı olan konuşuyor yalan ,yanlış farketmez,siz size gerekenleri anlayıp,dinleyip tecrübe olarak yanınıza alın çelme takmak isteyenleri görmemezlikten gelin yolunuza devam edin demek lazım.İş kişinin aynasıdır,bekleyip görelim..Yani kıssadan hisse detaylara takılıp,suyu bulandırmaya çalışmak yerine iyi şeyler yapmanızı dileriz,YOLUNUZ AÇIK OLSUN, DİYECEK KADAR CENTİLMEN OLUNMALI..
  • Yorumunuz...HAYIRLI UĞURLU OLSUN KIZLAR GÜZEL
  • formalarr superr dıorumm cokk guzel ve kalıtelı olmuss hosteslerde aynı sekılde..sarısın olanınn endemınaabayıldımm vee durusunaa cok asil..dıer arkadastaa cok hos.tebrık edıorumm sızı ..butun ucuslarımda tercıhım kesınlıkle turkuaz olucaktır.şimdiden hyırlısı olsun..

İşte göklere yeni bir renk katacak Turkuaz Havayolları'nın Kabin Memurları:

Turkuaz Airlines

Turkuaz Airlines

Turkuaz Airlines

©AirportHaber.com

Onlar, sektörün en yeni renkleri...

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Kırmızı Kart ~ 16 yıl önce
Sevgili Rumuz, bu yazdıklarına sen inanıyormusun? Uçuş İşl. Bşk.nın, daha önce yöneticilik tecrübesi var mı, tabii ki bir yerden başlaması lazım ama bu hiçbir zaman start up bir şirket olmamalı, gelelim kaliteye en son nerede görev yapmış ve o şirket şu an ne durumda, Kabin Hizmetler, başında kim var? Birilerine yalakalık yapmak için böyle durumlara düşmeniz çok ayıp.Amacınız kendinize bir iş imkanı yaratmak ise bunun için farklı yolları denemelisiniz. herneyse ben Turkuaz'a başarılar diliyorum. nasıl olsa bugüne kadar kurulan şirketlerin hemen hepsi bir süre sonra ya el değiştirdi ya da yönetim. Turkuaz'ın el değiştirmeyeceği kesin ama yöneticiler değişmeye mahkum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Turkuaz Havayollarına bende iyiki geldiniz demek istiyorum. Yolcuya aslında insana vereceğiniz önem şimdiden almak istediğiniz yada aldığınız uçakların yeniliğiyle kendini belli ediyor. Ayrıca bugüne kadar şahit olduğumuz tüm o zevksizlik abidesi üniformalardan sonra bu şık tasarım ve renk uyumundan dolayı sizi tebrik ederim. Sektörün dinamiklerini değiştireceğiniz bakış açınızdan belli oluyor.Bugüne kadar ince eleyip sık dokuyan bir şirket yöneticisinin Uçuş işletme, Kabin ve Kalite den sorumlu yöneticileri seçerkende gerekli titizliği gösterdiğinden eminim. Belki bu titizlik neden Fatih GÜNER' in yönetim kadrosunda olmadığının cevabıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
euroturk ~ 16 yıl önce
Sayın aero Turk tecrübenize hayran oldum:) sanırım siz de bu kadar haberdar olduğunuz sektördeki firmalardan birinde üst düzey yöneticisiniz,herkesi de çok iyi tanıyorsunuz ve havacılık sektöründeki rekabete ortak olacak bir firmaya santrayı gösteriyorsunuz,maçı kazanması için taktikler vermeye devam ediyorsunuz.. Sizi tanımayı çok isterdim,ne olur bu yomlardan bizi mahrum bırakmayın..Arkadaşlar iyi şanslar ve yola devam bu tür önyargılı ve kötü niyetli insanlar sizi yıldırmasın,hepimiz kader arkadaşıyız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANNE ~ 16 yıl önce
Sayın Bilen,felaketi istemekle dilemek arasında bir yerdesiniz,bence açıp size sorsunlar gerçi çok bilen çok yanılır derler ama...BUnca parayı verip kendilerine yeni uçak aldıklarına göre elbet sizden daha iyi bildikleri bir şey vardır...kolay gelsin Turkuaz,yolun engelsiz ve kötülerden,kötülüklerden uzak olsun,evlatlarımız da sana emanet..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AeroTURK ~ 16 yıl önce
Turkuan Havayollarına aramıza hoşgeldin demek istiyorum ancak Hidayet Bey şirketin özellikle Kalite ve Uçuş İşletme departmanlarını revize etmelidir. Sayın Fatih GÜNER sektörde önemli birisidir onun tecrübelerinden muhakkak istifade etmeli ve kendisine yönetim kadrosunda bir görev vermelidir. Aman Uçuş İşletme, Kalite ve Kabin'e dikkat. Uçuş İşletme Bşk. iyi bir kaptan olabilir ama yöneticilik vasıfları henüz gelişmemiş daha çok toy bu sektörde ufacık hatalar büyük yaralar açar. Benden söylemesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilen ~ 16 yıl önce
Aynen Golden gibi olabilir sonları! Hostes üniformaları harika ama uçak yok ortada. Anlaştıkları Tur Operatörüne bir sorun bakalım, o ne diyecek üniformalar hakkında!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
check ~ 16 yıl önce
tamam haklisiniz gorunus onemli hosteslerde guzel olsun falan ama unutmayalim gorunusten çok fonksiyonalite onemli.. (uçus emniyeti ve serviste kalite anlaminda soyledim; yanlis anlasilmasin)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 16 yıl önce
Üniformalar şık ve sıradışı(Zevk ve bakışa kişiye göre değişir ama cidden öyle),kızların saçları düğüne gider gibi(Önemli olan mesleklerinde kendilerini nasıl donattıkları olsa da alımlı,akıllı ve hoş görünüyorlar),yöneticiler öyle,birileri çok iyi birileri çok kötü demek yerine yepyeni bir havayoluna sektörde iyiler de var kötülerde,ağzı olan konuşuyor yalan ,yanlış farketmez,siz size gerekenleri anlayıp,dinleyip tecrübe olarak yanınıza alın çelme takmak isteyenleri görmemezlikten gelin yolunuza devam edin demek lazım.İş kişinin aynasıdır,bekleyip görelim..Yani kıssadan hisse detaylara takılıp,suyu bulandırmaya çalışmak yerine iyi şeyler yapmanızı dileriz,YOLUNUZ AÇIK OLSUN, DİYECEK KADAR CENTİLMEN OLUNMALI..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Yorumunuz...HAYIRLI UĞURLU OLSUN KIZLAR GÜZEL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
papatya ~ 16 yıl önce
formalarr superr dıorumm cokk guzel ve kalıtelı olmuss hosteslerde aynı sekılde..sarısın olanınn endemınaabayıldımm vee durusunaa cok asil..dıer arkadastaa cok hos.tebrık edıorumm sızı ..butun ucuslarımda tercıhım kesınlıkle turkuaz olucaktır.şimdiden hyırlısı olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000