17 Eylül 2011, Cumartesi 13:30:33

ONLAR İÇİN UÇTULAR...

Türk Hava Kuvvetleri'nin 100'üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle çekilen, yapımcılığını Fida Film'in, yönetmenliğini Ömer Vargı'nın üstlendiği 'Anadolu Kartalları' filminin çekimleri, görkemli sahnelerle tamamlandı...
  • Anadolu Kartalı'na harcadığımız teri, emekleri ve bedelleri helal ediyoruz. Zaten var olan askeri havacılık gücünü ve teknolojimizi 1000'e katladı. Umarım filmde de Anadolu Kartalı'nın görkemi vurgulanabilmiştir. Yetiştirdiklerimiz de kendilerinin yerine 4 kişi yetiştirmeden ayrılmasınlar, medya maymunu değil, savaş pilotu olsunlar.
  • altin cocugun vardi,siyah beyaz zamanindan kalma.kimbilir kac kez izlemisimdir.topgun a kadar baska yoktu.ama eminim demir kartal serilerinden iyi olur)).
  • Ben fazla yasli biri degilim Sanirim turk yapimi olarak havacilik ve savas pilotlari uzerine ilk film insallah daha fazla çekilir amerikan ve benzeri flm izlemekten biktik bizimde boyle flmlerimizin olmasi gayet guzel olacak bu flmi hazirlayan çeken yoneten herkeze binlerce tesekkurler
Filmdeki Hava Harp Okulu mezuniyet sahnesi, İstanbul'da bulunan Hava Harp Okulu'nda, mezuniyet töreninin bire bir uygulanmasıyla çekildi. Dünyaca ünlü hava akrobasi grubu Türk Yıldızları ve yüzüncü yılın simgesi olan SOLOTÜRK de, filmin önemli sahneleri için İstanbul Boğazı üzerinde görkemli bir uçuş gerçekleştirdi. Film, 28 Ekim'de tüm Türkiye ve Avrupa'da vizyona girecek. 
ONLAR İÇİN UÇTULAR...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Anadolu Kartalı'na harcadığımız teri, emekleri ve bedelleri helal ediyoruz. Zaten var olan askeri havacılık gücünü ve teknolojimizi 1000'e katladı. Umarım filmde de Anadolu Kartalı'nın görkemi vurgulanabilmiştir. Yetiştirdiklerimiz de kendilerinin yerine 4 kişi yetiştirmeden ayrılmasınlar, medya maymunu değil, savaş pilotu olsunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
altin cocugun vardi,siyah beyaz zamanindan kalma.kimbilir kac kez izlemisimdir.topgun a kadar baska yoktu.ama eminim demir kartal serilerinden iyi olur)).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben fazla yasli biri degilim Sanirim turk yapimi olarak havacilik ve savas pilotlari uzerine ilk film insallah daha fazla çekilir amerikan ve benzeri flm izlemekten biktik bizimde boyle flmlerimizin olmasi gayet guzel olacak bu flmi hazirlayan çeken yoneten herkeze binlerce tesekkurler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000