09 Aralık 2018, Pazar 12:00:20

Oneworld bir şirketi daha bünyesine kattı

Star Alliance ve Sky Team ile birlikte dünyanın en büyük üç havayolu ittifakından biri olan Oneworld, bir havayolunu daha bünyesine kattı.
  • Seferleri günde ikiye çıkarlarsa, ya da Afrika'nın diğer noktalarına ve Güney Amerika'ya uygun bağlantı kuracak şekilde tarifelerinizi ayarlarlarsa kullanılacak bir şirket. Özellikle Güney Amerika fiyatları çok uygun bir şirket ama İstanbul'dan aktarma saatleri rezalet
  • Qatar bu ittifaktan çıkarsa hiç şaşırmayacapım
  • Adamlar isini gercekten guzel yapiyor gelecekte adini daha guzel yerlerde duyabiliriz bu sirketin ozellikle verdigi dreamliner siparisleri ile yolunuz acik olsun
  • Süper

Star Alliance ve Sky Team ile birlikte dünyanın en büyük üç havayolu ittifakından biri olan Oneworld, bir havayolunu daha bünyesine kattı.

Fas’ın bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Royal Air Maroc, Oneworld'ün ilk Afrikalı üyesi oldu. Oneworld'ün New York'taki yönetim kurulu toplantısı sırasında, ittifakın 13 üyesiyle buluşan Royal Air Maroc yöneticileri tüm üyelere katkılarından dolayı teşekkür etti.

Royal Air Maroc, ittifaka 2012 yılında katılan Qatar Airways'ten sonra Oneworld'e katılan ilk havayolu şirket oldu.

Oneworld'ün son üyesinin bölgesel yan kuruluşu olan Royal Air Maroc Express'in de 2020'nin ilk yarısından itibaren ittifak üyeleriyle kod paylaşımı sağlayacağı açıklandı.

UÇUŞ YAPILAN NOKTA SAYISI 1084'E ÇIKTI

Oneworld Yönetim Kurulu Başkanı, Qantas Grup CEO'su Alan Joyce, kendisinin ve meslektaşlarının “Royal Air Maroc gibi bir havayolu şirketini ittifak bünyesine katmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Royal Air Maroc’un ittifaka katılmasıyla birlikte, Oneworld portföyündeki toplam destinasyon sayısını 187 ülkeye çıkarırken uçuş yapılan nokta sayısı ise bin 84'e ulaştı.

Royal Air Maroc CEO'su Abdelhamid Addou, Oneworld'ün Afrika'daki kanatları olmaktan dolayı onur duyduklarını ifade etti.

Oneworld bünyesinde, toplam üyesi Royal Air Maroc ile 14'e yükselirken ittifakta yer alan diğer şirketler ise şu şekilde:

American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Finnair, Iberia, Japan Airlines, LATAM, Malaysia Airlines, Qantas, 
Qatar Airways, Royal Jordanian, S7 Airlines, SriLankan Airlines

©AirportHaber.com

Oneworld bir şirketi daha bünyesine kattı

Yorumlar

İstanbul ~ 5 yıl önce
Seferleri günde ikiye çıkarlarsa, ya da Afrika'nın diğer noktalarına ve Güney Amerika'ya uygun bağlantı kuracak şekilde tarifelerinizi ayarlarlarsa kullanılacak bir şirket. Özellikle Güney Amerika fiyatları çok uygun bir şirket ama İstanbul'dan aktarma saatleri rezalet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
QR ~ 5 yıl önce
Qatar bu ittifaktan çıkarsa hiç şaşırmayacapım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kalite ~ 5 yıl önce
Adamlar isini gercekten guzel yapiyor gelecekte adini daha guzel yerlerde duyabiliriz bu sirketin ozellikle verdigi dreamliner siparisleri ile yolunuz acik olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harika ~ 5 yıl önce
Süper

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000