16 Şubat 2012, Perşembe 11:02:17

ÖNCE SPANAIR SONRA MALEV ŞİMDİ DE...

Danimarka, Norveç ve İsveç hükümetleri 1946 yılında ortaklaşa kurdukları Scandinavia Hava Yolları'ndaki (SAS) hisselerini satmayı planlıyor.
  • YAKINDA THY GLOBALY iFLAS
  • avrupadaki mudurleri ve istasyon sefleri x5 e binerse batmasi normaldir.Umarim ayni hatayi yapmayiz.......
  • TK ALSIN, ONLAR ALIŞKINLAR ZARAR ETMEYE NASIL OLSA.
  • BU BATIK ŞİRKETLER LİSTESİNE THY Yİ DE EKLENEBİLİR YAKINDA.ÇÜNKÜ BU KADAR KÖTÜ,BERBAT BİR YÖNETİMLE VE 1 MILYAR TL Yİ AŞAN ZARARIYLA ARTIK FİLMİN FİNAL BÖLÜMÜNE,YOLUN SONUNA GELİNDİ.KISACA ÖZETLERSEK GLOBALLY FOS.
  • zaten gecen ay isten cikarmalar yapmislardi, ama kendi sonlarini hazirliyorlar, bu kadar sacma bir fiyat planlamasi olamazdi ve yasayamazdi.
  • 3 DEVLET. DANIMARKA NORVEÇ ISVEÇ Bu devletler aptalmı ? SAS en eski havayollarından ve zararını 3 devlet kaldıramadı ise, THY nın 1 milyar TL lik zararını Turk Devleti nasıl kaldıracak ? Neden ve niye bu anlamsızca zararı karşilayacak.Bir bilen varmı.
Avrupayı kasıp kavuran mali kriz hükümetleri radikal kararlar almaya zorluyor. Danimarka, Norveç ve İsveç hükümetleri 1946 yılında ortaklaşa kurdukları Scandinavia Hava Yolları'ndaki (SAS) hisselerini satmayı planlıyor. İskadinavya'nın önde gelen ekonomi gazetelerinden Dagens Industri'nin haberine göre; SAS'ın satışı için önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek. Gazeteye göre her üç hükümetin temsilcileri de mali danışmanlarına olası müşterilerle irtibata geçmeleri talimatını verdi.

Avrupa'da yaşanan ekonomik krizle birlikte son dönemde yükselişe geçen petrol fiyatları hava yolu şirketlerine zor günler yaşatıyor. İspanyol havacılık şirketi Spanair'in iflasını etmesi ve bir süredir ciddi ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya kalan Macar Hava Yolları da (Malev) ise seferlerini durdurma kararı almasının ardından Kuzey Avrupa'nın en büyük havayolu şirketi olan İskandinav Hava Yolları (SAS)'ın da satışa çıkarılacağı söylenmeye başladı. İsveç'te yayınlanan saygın ekonomi gazetesi Dagens Industri, SAS'ın yarısına sahip olan Norveç, İsveç ve Danimarka hükümetlerinin hisselerini satışa çıkacağını yazdı.

Merkezi İsveç'in başkenti Stockholm'de olan İskandinav Havayolları'nın (SAS) 2007 yılından beri sürekli zarar ediyordu.
ÖNCE SPANAIR SONRA MALEV ŞİMDİ DE...

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
YAKINDA THY GLOBALY iFLAS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
avrupadaki mudurleri ve istasyon sefleri x5 e binerse batmasi normaldir.Umarim ayni hatayi yapmayiz.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TK ALSIN, ONLAR ALIŞKINLAR ZARAR ETMEYE NASIL OLSA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BU BATIK ŞİRKETLER LİSTESİNE THY Yİ DE EKLENEBİLİR YAKINDA.ÇÜNKÜ BU KADAR KÖTÜ,BERBAT BİR YÖNETİMLE VE 1 MILYAR TL Yİ AŞAN ZARARIYLA ARTIK FİLMİN FİNAL BÖLÜMÜNE,YOLUN SONUNA GELİNDİ.KISACA ÖZETLERSEK GLOBALLY FOS.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
zaten gecen ay isten cikarmalar yapmislardi, ama kendi sonlarini hazirliyorlar, bu kadar sacma bir fiyat planlamasi olamazdi ve yasayamazdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
3 DEVLET. DANIMARKA NORVEÇ ISVEÇ Bu devletler aptalmı ? SAS en eski havayollarından ve zararını 3 devlet kaldıramadı ise, THY nın 1 milyar TL lik zararını Turk Devleti nasıl kaldıracak ? Neden ve niye bu anlamsızca zararı karşilayacak.Bir bilen varmı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000