30 Ekim 2008, Perşembe 08:08:49

'On Business' Türkiye'de

British Airways, Türkiye’deki küçük ve orta büyüklükte işletmelere özel On Business programını Türkiye'de de başlattı.

On Business, seyahat eden eleman sayısı en az 3 olan firmaların, seyahat bütçelerini en iyi şekilde kullanabilmeleri için, puan kazanabilmelerini sağlamak üzere tasarlanmış bir program. Firmaların kazandığı bu puanlar, ilave uçuşlar almak veya kabin sınıfını yükseltmek amacı ile kullanılabiliyor.

Programın hedefi, kurumsal programlardan istifade edemeyen küçük ve orta büyüklükte ki işletmelerin seyahat gereksinimlerine destek olmak. Havayolunun Executive Club programı ile paralel olarak hareket ermek sureti ile, British Airways uçuşlannda, hem yönetim hem de seyahat eden yöneticiler BA Milleri ve kart seviye puanları kazanmaya devam edecek.

Türkiye Ticaret Müdürü Ayşim Arda: "On Business, bütçe konusunda dikkatli hareket eden küçük işletmeler ve bu işletmelerdeki sık seyahat eden çalışanlar için ideal bir programdır. Şirketlerde, çalışanlarını daha fazla göreve gönderebilmek sureti ile istifade edebilecekler; örneğin, müşteriyi bir kez daha ziyaret etme fırsatı olabilir veya daha uzun seyahatlerde çalışanlar bir üst sınıfta uçabilir. Öte yandan seyahat eden çalışan da, BA millerini kazanmaya devam eder. Bekleme salonları ve diğer münferit seyahat avantajlarından da yararlanır” dedi.

On Business programına katılmayı arzu eden firmalar, internet üzerinde www.ba.com/onbusiness adresinden kayıt yaptırabilecekler. Puan toplama ve kullanmaya ek olarak On Business üyeleri, kendilerine özel On Business promosyonlarından da istifade edebilecek.

'On Business' Türkiye'de

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000