23 Ekim 2012, Salı 07:48:26

OLYMPIC AIR İLE UÇACAKLAR

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda perşembe günü AEL Limassol ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, Kıbrıs Rum Kesimi'ne gitmek için Yunan havayolu şirketi Olympic Airlines’ten uçak kiraladığı belirtildi.
  • Rezilbahçe kafilesi Mersin'den feribotla KKTC oradan da Rum kesimine geçse daha şık olmaz mıydı? Böyle bir girişime T.C. hükümeti de destek olurdu sanki. Amaaan şikeciler Yunan ile anlaşmış zaten yakışır.

 

Türkiye, Güney Kıbrıs Rum Kesimi’ni tanımadığı için Fenerbahçe, 25 Ekim’de oynanacak maç için bu ülkeye uçakla direkt gidemeyecek. Uçuşa izin verilmemesi nedeniyle, Sarı-Lacivertliler, ilk kez sponsorları olan havayolu şirketi haricinde bir şirketle uçmak zorunda kalacak.
 
Kafile önce Rodos Adası’na uçacak. Burada pasaport kontrolünden geçtikten sonra tekrar uçağa binecek olan Sarı-Lacivertliler, buradan Güney Kıbrıs’a ulaşacak.
 
Trabzonspor da 2005 yılında Anorthosis Famagusta ekibi ile karşılaşmak için Rum kesimine giderken önce Türk uçağı ile Atina’ya gitmiş daha sonra da Atina’dan Yunan tescilli bir uçakla da Larnaka’ya geçmişti.
 
Aynı şekilde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Rum takımı da aynı uygulamayı Türkiye’ye gelişinde yapacak. 
OLYMPIC AIR İLE UÇACAKLAR

Yorumlar

Feribot ~ 12 yıl önce
Rezilbahçe kafilesi Mersin'den feribotla KKTC oradan da Rum kesimine geçse daha şık olmaz mıydı? Böyle bir girişime T.C. hükümeti de destek olurdu sanki. Amaaan şikeciler Yunan ile anlaşmış zaten yakışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000