10 Ekim 2010, Pazar 08:48:51

'Ölüme uçuş' saniye saniye kaydedildi! (VİDEO)

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki İranlı turistin hayatını kaybettiği yamaç paraşütü kazası, amatör kamerayla kaydedildi.
  • bu görüntüler başka bir kazaya ait ve sözkonusu kazadan 1 gün sonra çekilmiştir.
  • Bu görüntülerden paraşütçünün sudan çabuk çıkartıldığı gibi bir izlenim ediniliyor. Havada bayılma veya kalp krizi olamaz mı? Suya düşerken yardım teknesi çok yakın boğulma ihtimali çok zayıf ama o mesafede sporcuya geç müdahale edilmiş ise bu da beceriksizlik olur. Yazık olmuş...

Fethiye'ye bağlı Ölüdeniz beldesi Babadağı'nda, önceki gün akşamüstü tek başına uçuş yaptığı sırada denize düşerek hayatını kaybeden İranlı turist Loghman Afkhamı'ın (37), geçirdiği kaza anının bir vatandaş tarafından görüntülendiği ortaya çıktı.

Amatör kamerayla kaydedilen kaza görüntülerinde, baygın olduğu izlenimi veren İranlı turisttin paraşütünün kontrolsüz bir şekilde denize düşmesi, jandarma ile su sporları görevlilerinin turisti bir bota alarak karaya çıkarma anları yer alıyor.

Bu arada, Afkhamı'ın otopsisinin Fethiye Devlet Hastanesinde yapıldığı belirtildi. Turistin, ölüm nedeninin boğulma olarak kayda geçtiği ve cenazenin ülkesine gönderilmesi için konsolosluk yetkilileri ile temasa geçildiği bildirildi.

'Ölüme uçuş' saniye saniye kaydedildi! (VİDEO)

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bu görüntüler başka bir kazaya ait ve sözkonusu kazadan 1 gün sonra çekilmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu görüntülerden paraşütçünün sudan çabuk çıkartıldığı gibi bir izlenim ediniliyor. Havada bayılma veya kalp krizi olamaz mı? Suya düşerken yardım teknesi çok yakın boğulma ihtimali çok zayıf ama o mesafede sporcuya geç müdahale edilmiş ise bu da beceriksizlik olur. Yazık olmuş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000