23 Eylül 2008, Salı 14:27:56

Ölüm, 200 km. hızla geldi!

Kadın, 200 kilometre hızla evinin çatısına çarpıp yatak odasına düşen cesedi görünce dehşete kapıldı.
  • YABANCI NICK LI VATANDAS.. SEN IYIMISIN ..ALLAH DA ANLASILAN SENIN DUSUNMENI ISTEMEDIGI ICIN SANA AKIL VERMEMIS SENDE KONUSUYORSUN..
  • Uzucu ama gercek !!! Ama Allah insanin ucmasini isteseydi ona kanat veriridi.

Almanya'nın Ludwigsburg kentinde büyük bir trajedi yaşandı. Avukat Bernhard S. beş arkadaşıyla birlikte uçaktan  paraşüt atlamak için yola çıktı.

Dört arkadaşları önden atladı. Son olarak ise 35 yaşındaki avukat atladı. Seyirciler aşağıda çocuklarıyla birlikte paraşütle atlayanları izliyordu. Ancak Bernard S'nin paraşütü tutukluk yapınca, seyirciler bir trajediyi izlemek zorunda kaldı.

Gökyüzünde paraşütünü açmak için çaresizce çırpınan genç adam 200 kilometre hızla bir binanın çatısına çarpıp evin içine düştü. Yatak odasında büyük bir gürültü sesi duyan kadın, o yöne koştuğunda korkunç bir manzarayla karşılaştı. 35 yaşındaki genç adam yere düştüğünde can vermişti. Kadın derhal  yardım için görevlileri aradı ancak geç kalmıştı.

Ölüm, 200 km. hızla geldi!

Yorumlar

ESKI TOPRAK ~ 16 yıl önce
YABANCI NICK LI VATANDAS.. SEN IYIMISIN ..ALLAH DA ANLASILAN SENIN DUSUNMENI ISTEMEDIGI ICIN SANA AKIL VERMEMIS SENDE KONUSUYORSUN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YABANCI ~ 16 yıl önce
Uzucu ama gercek !!! Ama Allah insanin ucmasini isteseydi ona kanat veriridi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000