28 Haziran 2013, Cuma 09:46:38

ÖLÜDENİZ SEMALARINDA EVLİLİK TEKLİFİ...

Muğla’nın Fethiye ilçesine bir grup arkadaşıyla tatile gelen İspanyol genç 2 yıldır arkadaşlık yaptığı kız arkadaşına Ölüdeniz semalarında doğum gününde afişli evlilik teklifinde bulundu.
  • heh he 2 çocuğu kucağına verince Milda, gelip aynı yerde Mayday vermede aynı yerde :))))
  • ben de böyle bir organizasyon düşünüyorum. bunun için destek alabileceğim birileri varsa yazabilirse sevinirim.

 Babadağ’dan yapılan uçuşun ardından 2 bin metreye kadar yükselen İspanyol turist daha önceden yaptırdığı afişi açarak diğer paraşütteki kız arkadaşına gökyüzünde afişle evlilik teklifinde bulundu. İngiliz genç Belcekız plajına inişte de afişi açınca duygusal ve renkli görüntüler oluştu.

Londra’da ayrı ayrı otellerde resepsiyon görevlisi olarak görev yapan İspanyol Roger Lopez (31), Letonyalı kız arkadaşı Milda Vigelyte ve bir grup arkadaşıyla 3 gün önce Ölüdeniz’e tatile geldiler. Roger Lopez kız arkadaşına gökyüzünde yamaç paraşütü yapmak istediğini söyledi. Diğer arkadaşlarıyla birlikte Focus yamaç paraşütü şirketinden tandem uçuş için rezervasyon yaptırdı. Milda Vigelyte tecrübeli pilot Cemal Övet ile, Roger Lopez de pilot Engin Sarıkaya ile uçmayı planladılar. Babadağ’a birlikte çıkan iki arkadaş Bin 700 metreden başarılı bir uçuş gerçekleştirdiler. Bir süre hava akımı nedeniyle iyice yükselen pilotlar yaklaşık 2 Bin metreye kadar çıkınca İspanyol Roger Lopez daha önceden yaptırdığı üzerinde “Milda will you marry me?” yazılı afişi açtı. Bu sırada karşı paraşütteki Milda Vigelyte duygulanıp gözyaşları arasında çığlıklar atarak “yes” diye bağırdı.

PARAŞÜT PİSTİNDE YÜZÜK TAKIP ŞAMPANYA PATLATILDI

Ölüdeniz semalarında gerçekleşen bu evlilik teklifinin ardından Milda Vigelyte pilotuyla beraber ilk olarak Belcekız plajına inerken birkaç dakika sonra Roger Lopez elinde afişle aynı noktaya iniş yaptı. Bu sırada erkek arkadaşının yaptığı evlilik teklifinden duygulanan Letonyalı genç kızın gözyaşlarını tutamayıp ağladığı görüldü. Birbirlerine sarılan çift uzun süre bu şekilde birlikte gözyaşı döktü. Roger Lopez kız arkadaşının önüne diz çöküp evlenme teklifini yenilerken tektaş yüzük taktı. Bu sırada paraşüt firması ilgililerinden Hakan Koral çift için şampanya patlattı. Çevredeki turistlerin ilgiyle izlediği anda çift birbirlerine bir kez daha sarılıp uzun uzun öpüştüler.

“BENİM İÇİN SÜRPRİZ OLDU”

Gökyüzünde evlenme teklifi alan Milda Vigelyte çok mutlu olduğunu söyleyerek “bugün benim doğum günümdü. Biz buraya tatile gelmiştik. Paraşüt keyfi yapalım dedik. İlk kez Ölüdeniz’e geliyoruz. Arkadaşım Roger Lopez gökyüzünde evlenme teklifini afişle yapınca kendimi tutamadım ağladım. Bu benim için büyük sürpriz oldu. Hayatım boyunca unutmayacağım. Belki düğünü de önümüzdeki yıl tatilde yine ölüdenizde yaparız.”dedi. Roger Lopez de “Tam 2 ay önce internetten nereye tatile gidebileceğimizi planlamıştım. Bu sırada Ölüdeniz Babadağ’dan uçabileceğimizi de öğrendim. İşte o gün bu evlilik teklifini yapmayı planlamıştım. Aileme de ilettim. Bugün gerçekleştirdim. Teklifimi kabul ettiği için çok mutluyum. Düğün için aileler karar verir ama Ölüdeniz’de olursa sevinirim" dedi. Yamaç paraşütü pilotları Cemal Övet ve Engin Sarıkaya ise “Biz de böyle bir anın yaşanacağını beklemiyorduk. Her şey Babadağ’da gerçekleşti. Roger Lopez uçmadan birkaç dakika önce kulağımıza sürpriz yapacağını söyledi. Gökyüzünde afiş açarak evlilik teklifinde bulundu. Biz de bu olaya şahit olduk.” diye konuştular.

ÖLÜDENİZ SEMALARINDA EVLİLİK TEKLİFİ...

Yorumlar

heh he ~ 11 yıl önce
heh he 2 çocuğu kucağına verince Milda, gelip aynı yerde Mayday vermede aynı yerde :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 11 yıl önce
ben de böyle bir organizasyon düşünüyorum. bunun için destek alabileceğim birileri varsa yazabilirse sevinirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000