22 Ağustos 2012, Çarşamba 14:46:28

OKYANUS ALTINDA 75 YILLIK İZ!

Atlas Okyanusu’nu 1932’de uçakla tek başına geçen ilk kadın pilot olan Amelia Earhart’ın, 1937’de Pasifik’te kaybolan uçağına ait parçalar bulunmuş olabilir...
  • Çıkarılanlar belki bir müzeye konacak.Sana göre müzelerede gerek yok Titaniğide boşuna buldular.Topkapı sarayındaki 600 yıllık eserlerinde anlamı yok,Dumlupınar denizaltısınıda araştırmasınlar.Titaniği bulan,Karadenizde Nuh'un gemisini araştıran Ballard ve ekibi Suriyenin düşürdüğü F-4 uçağımızı buldu.Bu teknolojiye senin kafanla ulaşılmıyor.
  • Kendi tarihine de mi bu kafayla bakıyorsun.Geçmişi bilmeyen geleceği göremez.75 yil öncesinin küçük bir mevzusu dediğin Havacılık tarihinin en önemli olaylarından biri.Senden bir şey yapmanı isteyen mi var.Gölge etme başka ihsan istemez.
  • Bu haber eskidi ve ayrıca aynı ekip bu haberi verdikten 4-5 gün sonra yanıldıklarını ve buluntuların Earhart'la ilgisi olmadığını da bildirdi.
  • bugunun tonlarca sorunu , yarinin binlerce belirsizligini hallettik ,,, 75 yil oncesinin kucuk bir mevzusunu arastiriyorlar .. noolacaksa ? 75 yillik ucak kalintisi ne kadar yosun baglamistirin analizi yapilacak , herkes bilmeli

Atlas Okyanusu’nu uçakla tek başına geçen, daha sonra Pasifik Okyanusu üzerinde 1937’de kaybolan Amerikalı pilot Amelia Earhart’ın uçağının enkazını arama çalışmaları sırasında okyanusun altında, o uçağa ait olabileceği düşünülen parçalara rastlandı. Taraf'ta yer alan habere göre; Project Earhart ekibinin uçağın düşmüş olabileceği bölgede, Nikumaroro adası açıklarında çektiği yüksek çözünürlüklü videonun laboratuar analizlerinde okyanus dibine saçılmış “el yapımı objeler” tesbit edildi. Eğer bunların uçak parçaları olduğu kesinleşirse, burada başka kaza olmadığı için Earhart’ın uçağına ait oldukları kesinleşecek.

O'nun uçağına benziyor

Uluslararası Tarihî Uçak Kurtarma Ekibi (TIGHAR) Başkanı Richard Gillespie, “Denizaltı fotoğraflarında iniş takımlarına ait olabileceğini düşündüğümüz parçalar görüyoruz” diyerek, bunun “umut verici bir gelişme” olduğunu söyledi.

OKYANUS ALTINDA 75 YILLIK İZ!

Yorumlar

Cahil ~ 12 yıl önce
Çıkarılanlar belki bir müzeye konacak.Sana göre müzelerede gerek yok Titaniğide boşuna buldular.Topkapı sarayındaki 600 yıllık eserlerinde anlamı yok,Dumlupınar denizaltısınıda araştırmasınlar.Titaniği bulan,Karadenizde Nuh'un gemisini araştıran Ballard ve ekibi Suriyenin düşürdüğü F-4 uçağımızı buldu.Bu teknolojiye senin kafanla ulaşılmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sığ Düşünce ~ 12 yıl önce
Kendi tarihine de mi bu kafayla bakıyorsun.Geçmişi bilmeyen geleceği göremez.75 yil öncesinin küçük bir mevzusu dediğin Havacılık tarihinin en önemli olaylarından biri.Senden bir şey yapmanı isteyen mi var.Gölge etme başka ihsan istemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski haber ~ 12 yıl önce
Bu haber eskidi ve ayrıca aynı ekip bu haberi verdikten 4-5 gün sonra yanıldıklarını ve buluntuların Earhart'la ilgisi olmadığını da bildirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bugun yarin ~ 12 yıl önce
bugunun tonlarca sorunu , yarinin binlerce belirsizligini hallettik ,,, 75 yil oncesinin kucuk bir mevzusunu arastiriyorlar .. noolacaksa ? 75 yillik ucak kalintisi ne kadar yosun baglamistirin analizi yapilacak , herkes bilmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000