12 Mart 2012, Pazartesi 08:22:29

ÖĞRENCİLERE 'UÇUŞ' DOPİNGİ...

Alanya ilçesinde bir araya gelen üniversitelerin havacılık kulübü üyeleri, uçuş eğitimi aldı. Ankara ve Konya'dan gelen yaklaşık 45 kişi Alanya'da bir araya geldi...
  • inadina havacilik yapacaksiniz bu ulkede arkadaslar. YP camiasini tkadirle ve hayranlikla izliyorum. Her yasaga, gumruge vergiye karsi kacak gocek ucuyorlar. Helal olsun.
Güneşli havayı fırsat bilen hava sporu tutkunları, Ankara ve Konya'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle bir süredir yapamadıkları eğitimlerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadı. Hacettepe Üniversitesi Havacılık Kulübü üyesi 25 kişi, Selçuk Üniversitesi Havacılık Kulübü üyesi 10 kişi ile Ankara'da bulunan özel irtifa uçuş
okulundan gelen 10 kişi başarılı bir eğitim geçirdi. Öğrencilerden bazıları ise uçuş aralarından denize girerek eğlenmeyi tercih etti.
 
İrtifa Hava Sporları ve Hacettepe Üniversitesi Havacılık Topluluğu eğitmenliğini yapan havacılık kulübü üyesi öğrencilerin öğretmeni Ümit Aydemir, spora başladığı Hacettepe üniversitesi öğrencilerine eğitim verdiğini belirterek, "kış aylarında Ankara ve iç Anadolu'da soğuk nedeniyle bir süredir eğitim yapamadık. Güney ve Batıyı tercih ediyoruz. Ankara'dan daha önce Alanya'ya gelenlerin tavsiyesi üzerine ilk kez Alanya'ya geldik. Atlayış noktasına ulaşmak için kullanılan güzergah çok rahat. Kış şartları bizleri engellemiyor sıcak bir iklim var. Rüzgarı karşılayan bir havası var. Sahil bölgeleri açısından gözde bir mekan olacaktır" dedi.
 
Konya Selçuk Üniversitesinde öğrenci olan ve Konya hava sporları ekibi adına konuşan Ömür Deniz Erdal da, "Konya'da her yer kar bu nedenle uçamıyoruz. Alanya'da güzel bir hava var. Uçuş, Alanya Kalesi ve kumsal çok güzel. Tekrar uçuş için geleceğiz" diye konuştu.

ÖĞRENCİLERE 'UÇUŞ' DOPİNGİ...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
inadina havacilik yapacaksiniz bu ulkede arkadaslar. YP camiasini tkadirle ve hayranlikla izliyorum. Her yasaga, gumruge vergiye karsi kacak gocek ucuyorlar. Helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000