09 Aralık 2018, Pazar 09:17:10

Öğrencilere havacılık sektörünü anlattılar

Dünya Sivil Havacılık Günü kapsamında Bağcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Sivil Havacılık Günü ve Ülkemizde Sivil Havacılık Faaliyetleri" konulu bir panel düzenlendi.
  • Gençlere torpil bulun mu desinler? Iyi işleri desteklemek lazım. Tecrübeli katılımcılar söz konusu. Gençlerin torpil dışında sordukları sorular ve cevapları olmuştur. Emeğe saygı göstermek gerek.
  • uted neredesin sen ya, yaşıyor musun? uted'e yakın bütün teknisyenler ilerledi resmen.
  • Torpil varsa istediğiniz yere girersiniz ama torpil yoksa alakasız adamları sizin yerinize alırlar bu kadar net kimse kimseyi kandırmasın gençlerimize doğruları aktarın

7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü kapsamında Bağcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Sivil Havacılık Günü ve Ülkemizde Sivil Havacılık Faaliyetleri" konulu bir panel düzenlendi.

SHGM tarafından SHY 147 kapsamında tanınan ilk okul olan Bağcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki panele Uçak Teknisyenleri Derneği (UTED) Başkanı Necdet Aksaç, Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) Başkanı Kaptan Pilot Mehmet Ayhan Günal ve Akademi Havacılık Kabin Eğitim Müdürü ve Havayolları Emekli Kabin Memurları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Semra Dereli Civelekhan katıldı.

Panelin Açılış konuşmasını Okul Müdürü Arkın Polat Yaptı. Panelistler, havacılık sektörünün nasıl bir iş kolu olduğu, çalışma şartları, havacılık eğitimi alan kişilerin sektöre nasıl hazırlanacağı, kariyer planları ve kendi alanları ile ilgili deneyimlerini paylaştılar. Panelistlerin oldukça ilgi çeken konuşmalarının ardından uçak bakım bölümü öğrencileri tarafından sorulan soruları yanıtlanarak günün anısına plaket takdimi yapıldı. Panelin sonunda öğrenciler ilgiyle dinledikleri konuşmacılarla hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Öğrencilere havacılık sektörünü anlattılar

Yorumlar

havacı gençler ~ 5 yıl önce
Gençlere torpil bulun mu desinler? Iyi işleri desteklemek lazım. Tecrübeli katılımcılar söz konusu. Gençlerin torpil dışında sordukları sorular ve cevapları olmuştur. Emeğe saygı göstermek gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uted ~ 5 yıl önce
uted neredesin sen ya, yaşıyor musun? uted'e yakın bütün teknisyenler ilerledi resmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil ~ 5 yıl önce
Torpil varsa istediğiniz yere girersiniz ama torpil yoksa alakasız adamları sizin yerinize alırlar bu kadar net kimse kimseyi kandırmasın gençlerimize doğruları aktarın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kardeş şişirme adamı ~ 5 yıl önce
Başına gelenleri torpile bağlama. Hele bir bak aynada ne görecesin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000