07 Nisan 2009, Salı 08:36:33

Öğrenci pilot uçağı çaldı!

Öğrenci pilotun Kanada'da havaalanından çaldığı tek motorlu uçakla ABD'nin Missouri eyaletine indiği bildirildi.
  • arkadaşımızı yine adımızı dünyay duyurdugu için tebrik ediyorum...allah iniş takımlarına zeval vermesin....başarılarını devamını dilerim...ne çıkarsa yine bizden çıkıyor degilmi?
  • Ucagi calan Yavuz Burke isminde bir Türk. 2008 de Kanada vatandasligina gecmis. Kanada, Thunder Bay kentindeki Confederation College de pilotaj ögrencisi.

Amerikan Federal Havacılık İdaresi yetkilisi Laura Brown, Cessna 172 tipindeki uçağın Wisconsin eyaletinde savaş uçakları F-16'ların takibine girmesi üzerine Missouri'nin Ellsinore bölgesinde toprak yola inmek zorunda kaldığını söyledi.

Brown, uçağı çaldıktan sonra ABD'deki üç eyaletin üzerinden geçen öğrenci pilotun uçuş sırasında havacılık görevlileriyle hiç bağlantı kurmadığını ifade etti.

Olay nedeniyle Wisconsin Madison'daki hükümet binasının (Wisconsin Capitol) önlem olarak boşaltıldığı kaydedildi.

Amerikalı yetkililer, olayın faili olduğu tahmin edilen 31 yaşındaki Adam Dylan Leon'un Ellsinore'nin güneydoğusunda yakalandığını söyledi.

Askeri yetkililer, 4 koltuklu Cessna'nın Kanada'nın Ontario eyaletindeki Thunder Bay'dan çalındığını açıkladı.

Öğrenci pilot uçağı çaldı!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşımızı yine adımızı dünyay duyurdugu için tebrik ediyorum...allah iniş takımlarına zeval vermesin....başarılarını devamını dilerim...ne çıkarsa yine bizden çıkıyor degilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ucagi calan Yavuz Burke isminde bir Türk. 2008 de Kanada vatandasligina gecmis. Kanada, Thunder Bay kentindeki Confederation College de pilotaj ögrencisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000