11 Mart 2010, Perşembe 08:18:36

Öger: "Türkiye satışları yüzde 24 arttı"

Öger Group Yönetim Kurulu Başkanı Vural Öger, ITB Berlin Fuarı'nda 2010 yılına ilişkin ilk verileri değerlendirdi. Öger, Türkiye'nin 2010 yazında en gözde destinasyon olacağını belirtirken Öger Tour'un Türkiye satışlarının yüzde 24 arttığını bildirdi.
  • Şirketi satıyor pazarlama içinde bu yöntemi kullanıyor.
  • öger turun hatay ucusları hakkında bılgısı olan?
  • onun için mi şirketi Thomas cook'a satıyorsunuz

Turizmdebusabah.com adlı internet sitesinin haberine göre; ITB Berlin Fuarı'nın ilk günü turizm profesyonellerinin buluşma noktası oldu. Öger Group Yönetim Kurulu Başkanı Vural Öger, fuarın ilk günüyle ilgili yaptığı değerlendirmede "Fuarın ilk üç günü profesyonellerin buluşma noktası oluyor. Dünyanın dört bir tarafından otelciler, tur operatörleri, uçak şirketleri, acenteler geliyor ve burada bir araya geliyor. Önemli iş görüşmeleri gerçekleşiyor. Ancak fuara gelen ziyaretçi sayısına göre herhangi bir ülkenin yaz aylarında nasıl olup olmayacağını kestiremeyiz" dedi.

Türkiye'nin 2010 yılındaki yükselen grafiği ve pazar paylarına ilişkin de görüş belirten Vural Öger, "Genel olarak Türkiye şu an Alman piyasasında ortalama yüzde 20'lerde bir artış gösteriyor. Bu bizde de diğerlerinde de mevcut. Bunun perde arkasında pek çok sebep bulunuyor. Yunanistan'daki karışıklıklar, fiyatların pahalı olması, servis kalitesinin Türkiye kadar iyi olmaması... Dolayısıyla Akdeniz çanağında Türkiye, bu sene en fazla artışa ulaşacak destinasyon olarak görünüyor.

Öger Tur olarak geçen seneye göre çok daha iyi bir yıl geçirdiklerini de kaydeden Vural Öger, bu yıl için yüzde 24'leri bulduklarını belirtti.

Öger: "Türkiye satışları yüzde 24 arttı"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Şirketi satıyor pazarlama içinde bu yöntemi kullanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
öger turun hatay ucusları hakkında bılgısı olan?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
onun için mi şirketi Thomas cook'a satıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000