13 Eylül 2010, Pazartesi 11:12:58

Öger Türk Tur'dan sürpriz atak

Türkiye’deki birçok noktayı ilk kez uçakla tanıştıran Öger Türk Tur, bu kez Almanya’dan Çorlu ve Denizli’ye sefer düzenlemek için harekete geçti.
  • gercekten oger gazipasaya ucarsa iyi tutar,cunku anamur gazipasa ve alanya nin buna ihtiyaci var zaten alanya 1milyon turist agirliyor 30 binde yerlesik yabanci var bence iyi tutar
  • bugün almanya dan elazig a 4 saat 10 dakika da direk uctum. ilk defa aktarmasiz ucmanin keyfini cocuklarim ile yasama imkani suna ÖGER TÜRK TUR a ve onun biletini satan acentesine tesekkür ederim.
  • ÖGER TUR GAZİPAŞA' YA gelecek diye bir söylenti var ama ne derece doğru bilemiyorum.
  • insallah degilimdir.thy ile istanbul aktarmali biraz zaman aliyordu ama hic yoktan iyiydi.insallah vural öger bu isi yaparda direkt ucariz.
  • Vural Öger kendisine ait şirketlerden Öger Tours'u Thomas Cook'a sattı. Öger Türk Tur halen kendisine ait ve faaliyette..
  • Konyanin ne eksigi var? Tüm o illerden üstündür konya
  • bu Ogertur'un tamamı Thomas Cook'a satılmadı mı? Neden hala Vurak Oger'in fotografı var?
  • sivasın ve sivaslının suçu nedir.yurt dışında yaşayan sivaslıların sayısını bilmiyorlarmı acaba .neden bizleri kayseriye indiriyorsunuz.bu işin içinde başka şeyler var galiba sayın öğer tur artık sivas ve sivaslının sesine kulak ver bizleri kayseriye uçmak tan kurtar

2010 / 2011 kış programını satışa açan ve önümüzdeki yaz dönemi anlaşmalarını bitirmek üzere olan Avrupa’nın en büyük Türk uçak seyahat şirketi Öger Türk Tur’dan müjdeli bir haber geldi.

 

Öger Türk Tur Genel Müdürü Selim Ataş, 2011 yaz programı için planlanan Atatürk Havalimanı, Sabiha Gökçen, İzmir, Ankara, Adana, Hatay, Gaziantep, Kayseri, Samsun, Trabzon, Diyarbakır, Elazığ, Malatya, Erzurum, Kars, Zonguldak, Antalya, Bodrum ve Dalaman’a yapılacak seferlere ek olarak Tekirdağ/Çorlu ve Denizli/Çardak Havaalanları’na da doğrudan uçuşlar planlandığını kaydetti.

 

Çorlu ve Denizli seferlerinin önümüzdeki yaz dönemi için başlatılması planlanıyor. Almanya’dan bu havaalanlarına getirilecek yolcular ücretsiz otobüs servisleriyle komşu illere ulaştırılacak.

 

Öger Türk Turk Genel Müdürü Selim Ataş, her iki havaalanına sefer başlatılması için görüşmelerin yoğun olarak sürdürüldüğünü bildirdi.

©AirportHaber.com

Öger Türk Tur'dan sürpriz atak

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
gercekten oger gazipasaya ucarsa iyi tutar,cunku anamur gazipasa ve alanya nin buna ihtiyaci var zaten alanya 1milyon turist agirliyor 30 binde yerlesik yabanci var bence iyi tutar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bugün almanya dan elazig a 4 saat 10 dakika da direk uctum. ilk defa aktarmasiz ucmanin keyfini cocuklarim ile yasama imkani suna ÖGER TÜRK TUR a ve onun biletini satan acentesine tesekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ÖGER TUR GAZİPAŞA' YA gelecek diye bir söylenti var ama ne derece doğru bilemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
insallah degilimdir.thy ile istanbul aktarmali biraz zaman aliyordu ama hic yoktan iyiydi.insallah vural öger bu isi yaparda direkt ucariz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Vural Öger kendisine ait şirketlerden Öger Tours'u Thomas Cook'a sattı. Öger Türk Tur halen kendisine ait ve faaliyette..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Konyanin ne eksigi var? Tüm o illerden üstündür konya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu Ogertur'un tamamı Thomas Cook'a satılmadı mı? Neden hala Vurak Oger'in fotografı var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sivasın ve sivaslının suçu nedir.yurt dışında yaşayan sivaslıların sayısını bilmiyorlarmı acaba .neden bizleri kayseriye indiriyorsunuz.bu işin içinde başka şeyler var galiba sayın öğer tur artık sivas ve sivaslının sesine kulak ver bizleri kayseriye uçmak tan kurtar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000