11 Kasım 2010, Perşembe 10:54:29

ÖGER TÜRK TUR'DAN GURBETÇİLERE ÖZEL FIRSATLAR

41 yıldan bu yana Almanya’dan Türkiye’ye gurbetçi taşıyan Öger Türk Tur, kış programında yolcularına birçok yeniliği sunuyor. İşte Öger Türk Tur’un kış tarifesiyle ilgili yaptığı o açıklama...
  • Herr Yücel arkadaşım ÖGER bir Türk şirketidir, Alman değil.Adı ÖGER TÜRK TUR'dur.Sahibi VURAL ÖGER'dir.Yazdıklarımda Almanca bir kelime görebiliyormusun ?Yada bilmeden çamur atan rakip firma acentasımısın?
  • Almanyada göğsümüzü kabartan bir firma.Gercekten ilkeli bir firma.Boş konusmasın kimse.Parası olmayan binmesin.Bedava tasıyan birini bulsun o yazan arkadasım.Helal hoş olsun.Oger....Karamandan Hakan ben.
  • 41 yıldır gurbetçi taşıyormuş ? Sanki bedava taşıyor.
  • artik cag degisiyor insanlar evlerinden internet araciligi ile bilet aliyor. yeni nesil acenta yerine internetten direkt bilet temin etmeyi tercih ediyor..ve tercih edenler cogalacak bundan emin olun. yani otelli, paket turlar satmaya agirlik vermesi lazim bilhasa almanyada ki acentalar. bir kisimi icin bu zor olabilir. inanin acentalarin bazilari dil sorunu ceckecektir..almancayi hatta türkceyi cok iyi konusamayan lar bile var.. eskiden di o yaz tarihi faksla sirkete kayit nosu gelsin yaz bileti sat yolcuya..al parani
  • bu sene dusseldorf dan bursa ya direk ucmanin keyfini yasamistik. tesekkürler ÖGER. yaz bursa biletlerimizi de simdiden temin etmenin mutlulugunu yasiyoruz.
  • Öger önce acenteler icin komisyon ödeme sistemini düzeltsin. Bileti sattiktan sonra parayi öde, ayin sonunu bekle, fatura gönder ...bir ara komisyon gelir artik ... Acente kasasina aninda giren, komisyonu ödeyen Sunekpress, Pegasus, THY satiyor...siz uyuyun hala....
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • bu iş boyle 3-4 sene daha gider sonrasinda artik eski nesil iyice ortadan kaybolduktan sonra interneti iblen fiyat araştirmasi yapan ve acentalarin gzounun içine bakmayan yeni gencler hangisinin fiyati daha ucuzsa onunla giderler. oyle saf gibi ögere para kaptirmazlar
  • Pegasus ve Germanwings gibi sirketler, bileti 3 kurus ucuza verip; Ucakda ikrama ücret alarak, opsion süresini uzatarak, fazla yük ü önceden satarak. Cesitli daleverelerle müsterilerini yolunmus kaza cevirdi. Bak Öger de ne güzel. Her sey dahil. Iste budur.
  • Öger Türk Tur'da olmasa şu gurbetçilerin hali nice olacak. Anadolu'yu Almanya'ya bağladınızda millet rahat rahat uçuyor. Geçenlerde Sabiha Gökçen'den Almanya'ya uçuyorum. Birde baktım kıyamet kopuyor pegasusun bilet satışında. Gaziantep2ten gelen uçakları rötar yapmış Almanya'ya bağlantısı olan yolcular uçağı kaçırmış. Pegasusta yolculara sorumluluk kabul etmeyız diyor. Kavga kıyametten sonra yolcular Öger'den bilet alıp uçtular. Ucuz etin yağnisi misali. Ucuz diye alınıyor aktarmalı uçuş sonra havalimanlarında perişanlık, stres diz boyu.
“Öger Türk Tur 41. kuruluş yıl dönümünde 1969 senesinden bugüne dek nesilleri anavatanımıza ilkelerimiz dogrultusunda güvenli ve konforlu bir şekilde götürmenin mutluluğunu ve gururunu yaşamaktadır. 
 
41. senemizde yolcu ve acentamıza sunduğumuz “Kış 2010/2011 uçuş programımız” hedef aldığımız bu “güven” ve “konfor” ilkelerinin göstergesidir. Uçuşlar, Almanya'nin 11 kentinden Türkiye'mizin 12 kentine planlanmıştır. Viyana, Amsterdam ve Zürih şehirlerinden Istanbul (Sabiha Gökçen ) ve Izmir’e olmak üzere Almanya dışından da karşılıklı seferlerimiz başlamıştır. Bu geniş uçus yelpazesi ile yolcularımıza fazlasıyla seçenekler sunarak seyahat alışkanlığını arttırmak ve acentelerimize alternatifler yaratmak amacındayız. 
 
Uçuş partnerlerimiz havacılık sektörünün güvenilir havayolu şirketleri olmakla birlikte bu uçuslarımızda yolcularımıza bir kez daha Öger Türk Tur farkını tattırmak arzusundayız. Uçuşlarımızda “ücretsiz ikram”, “büyük ve çocuk yolcularımıza 30kg”, “bebek yolcularımıza ise 10kg serbest bagaj hakkı” tanınmıştır.. 
 
Kış 2010 / 2011 ucuş programımız günlük İstanbul (Sabiha Gökçen ) ve İzmir hatlarının yanı sıra; İstanbul (Atatürk), Ankara, Samsun, Trabzon, Elazığ, Malatya, Adana, Gaziantep, Kayseri ve her gün olma üzere Antalya uçuslarını kapsamakta olup yolcularımızın hizmetine sunulmuştur. 
 
Web sitemiz www.ogerfly.com yolcularımızın ve acentalarımızın ihtiyaclarına modern ve işlevsel bir şekilde cevap vermek için düzenlenmiştir. Sitemize kış ucus programımızın yoğun akışı ile beraber yaz uçuşlarımız da dahil edilmiştir. Yaz seyahatlerini şimdiden planlamak isteyen sevgili yolcularımızın acentelerimiz veya sitemiz üzerinden rezervasyonlarını yapmaları mümkündür.
 
Hedefimiz yolcularımızı memnun ederek ismimizle bütünlesen güven ve konfor ilkelerini daimi kılmaktır.”
ÖGER TÜRK TUR'DAN GURBETÇİLERE ÖZEL FIRSATLAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 13 yıl önce
Herr Yücel arkadaşım ÖGER bir Türk şirketidir, Alman değil.Adı ÖGER TÜRK TUR'dur.Sahibi VURAL ÖGER'dir.Yazdıklarımda Almanca bir kelime görebiliyormusun ?Yada bilmeden çamur atan rakip firma acentasımısın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Almanyada göğsümüzü kabartan bir firma.Gercekten ilkeli bir firma.Boş konusmasın kimse.Parası olmayan binmesin.Bedava tasıyan birini bulsun o yazan arkadasım.Helal hoş olsun.Oger....Karamandan Hakan ben.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
41 yıldır gurbetçi taşıyormuş ? Sanki bedava taşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
artik cag degisiyor insanlar evlerinden internet araciligi ile bilet aliyor. yeni nesil acenta yerine internetten direkt bilet temin etmeyi tercih ediyor..ve tercih edenler cogalacak bundan emin olun. yani otelli, paket turlar satmaya agirlik vermesi lazim bilhasa almanyada ki acentalar. bir kisimi icin bu zor olabilir. inanin acentalarin bazilari dil sorunu ceckecektir..almancayi hatta türkceyi cok iyi konusamayan lar bile var.. eskiden di o yaz tarihi faksla sirkete kayit nosu gelsin yaz bileti sat yolcuya..al parani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu sene dusseldorf dan bursa ya direk ucmanin keyfini yasamistik. tesekkürler ÖGER. yaz bursa biletlerimizi de simdiden temin etmenin mutlulugunu yasiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öger önce acenteler icin komisyon ödeme sistemini düzeltsin. Bileti sattiktan sonra parayi öde, ayin sonunu bekle, fatura gönder ...bir ara komisyon gelir artik ... Acente kasasina aninda giren, komisyonu ödeyen Sunekpress, Pegasus, THY satiyor...siz uyuyun hala....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu iş boyle 3-4 sene daha gider sonrasinda artik eski nesil iyice ortadan kaybolduktan sonra interneti iblen fiyat araştirmasi yapan ve acentalarin gzounun içine bakmayan yeni gencler hangisinin fiyati daha ucuzsa onunla giderler. oyle saf gibi ögere para kaptirmazlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pegasus ve Germanwings gibi sirketler, bileti 3 kurus ucuza verip; Ucakda ikrama ücret alarak, opsion süresini uzatarak, fazla yük ü önceden satarak. Cesitli daleverelerle müsterilerini yolunmus kaza cevirdi. Bak Öger de ne güzel. Her sey dahil. Iste budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öger Türk Tur'da olmasa şu gurbetçilerin hali nice olacak. Anadolu'yu Almanya'ya bağladınızda millet rahat rahat uçuyor. Geçenlerde Sabiha Gökçen'den Almanya'ya uçuyorum. Birde baktım kıyamet kopuyor pegasusun bilet satışında. Gaziantep2ten gelen uçakları rötar yapmış Almanya'ya bağlantısı olan yolcular uçağı kaçırmış. Pegasusta yolculara sorumluluk kabul etmeyız diyor. Kavga kıyametten sonra yolcular Öger'den bilet alıp uçtular. Ucuz etin yağnisi misali. Ucuz diye alınıyor aktarmalı uçuş sonra havalimanlarında perişanlık, stres diz boyu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000