21 Eylül 2010, Salı 13:14:19

Öger Türk Tur'dan acentalara anket

Öger Türk Tur gelecek yaz çalışmalarına erken başladı. Bu sene Öger Türk Tur bileti satan 1500 acentaya müşteri memnuniyet formu göndererek kalite çıtasını yükseklere taşımayı hedefliyor.
  • ÖGER İLK ÖNCE ACENTELER İÇİN KOMİSYON ÖDEME SİSTEMİNİ DÜZELTMELİDİR. BİLETİ SAT,PARAYI ÖDE,AYIN SONUNU BEKLE FATURA GÖNDER VE SANA KOMİSYON GELMESİNİ BEKLE... ACENTE ARTIK ANINDA KASASINA KOMİSYONU ÖDEYENE SATIYOR..zORUNLU OLDUĞUMDA ÖGERE SATIYORUM.BU SİSTEMDE ÇALIŞAN SADECE ÖGER VE ATLASJET KALDI BU İKİ ŞİRKETİN YETKİLİLERİNİN DİKKATİNE.
  • Sanırım Öğer Türk Tur öncelikle acentalara Türkçe eğitimine başlamalı. Kusura bakmayın ama ne yazdığınızı pek anlayamadık ? İsterseniz Almanca yazın biz buradan tercüme ettiririz.
  • sayin bay ve bayan öger türk tur hic bir zaman kapanmaz cünku arkamisda sayin vural ögerbey ve selim ates bey ama omur sirketler batabilir ve sizi yolda kalabilirsin bildiniz gibi bu sene air-dus yolcualrini gördük yolcular magdur kaldi ama sayin vural bey tesekkür ederim air-dus bati hemen yolculari getirdi bunu kim yapar size soruyorum ve pegasus tesekkürler sayin ali sabanci tesekkür ediyorum i
  • Hani kapanıyordu Öğer Türk Tur. ?
  • 2011 yaz programında Denizli/Çardak Hava Alanına Uçacağını duyurma,oldukça isabetli.Almanyanın en az 2 şehirinden uçmalı.Çünki yurt dışı çalışan işçi ve sanayi müşterisi ve çevre illerride karasanız iki taraf içinde yararı oldukça büyük.Tebrik R:V
  • öger türk tur kapanmadi.Kapanan firma herhalde acentesiyle anket yapip onlarin fikirlerini dikkate almaz degilmi.?
  • Kapanmadı mı bu öger hala ?
  • Eger 2011 de Sivas ucuslari baslarsa bu sefer kesin Kayseri´den daha fazla ucus ve daha fazla yolcu olur.
  • sivas ucuslari 2011 yaz icin programa alinacakmis.
  • bu anket sonuçları uygulanırsa yazın hergün sivastan yurtdışı seferi olur

Türkiye'nin yurtdışındaki en büyük tur operatörlerinden olan Öger Türk Tur gelecek sene için çalışmalara başladı.

Yapılan çalışmalar kapsamında Öger Türk Tur bileti satan 1500 acentaya gönderdiği "Müşteri Memnuniyet Anket Formu" ile firma operasyonlarda kalite ve güveni arttırmayı hedefliyor. 

Öger Türk Tur acentalara gönderdiği müşteri memnuniyet formunda şu şekilde seslendi. "Yolcularımıza ve sizlere daha iyi hizmet anlayışıyla gelecek yaz sezonu çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Hedefimiz çağdaş ve akılcı bir hizmetle, kaliteli, kazançlı bir program hazırlamak ve müşterilerimize sunmaktır. Bu amaçla aşağıdaki anketi sizlerin dikkatine sunuyoruz. Katılımınızla hizmet ve kalite çıtasını yükseltmedeki katkılarınıza şimdiden teşekkür eder, başarılar ve bol kazançlar dileriz"

Öger Türk Tur'dan acentalara anket

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
ÖGER İLK ÖNCE ACENTELER İÇİN KOMİSYON ÖDEME SİSTEMİNİ DÜZELTMELİDİR. BİLETİ SAT,PARAYI ÖDE,AYIN SONUNU BEKLE FATURA GÖNDER VE SANA KOMİSYON GELMESİNİ BEKLE... ACENTE ARTIK ANINDA KASASINA KOMİSYONU ÖDEYENE SATIYOR..zORUNLU OLDUĞUMDA ÖGERE SATIYORUM.BU SİSTEMDE ÇALIŞAN SADECE ÖGER VE ATLASJET KALDI BU İKİ ŞİRKETİN YETKİLİLERİNİN DİKKATİNE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sanırım Öğer Türk Tur öncelikle acentalara Türkçe eğitimine başlamalı. Kusura bakmayın ama ne yazdığınızı pek anlayamadık ? İsterseniz Almanca yazın biz buradan tercüme ettiririz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sayin bay ve bayan öger türk tur hic bir zaman kapanmaz cünku arkamisda sayin vural ögerbey ve selim ates bey ama omur sirketler batabilir ve sizi yolda kalabilirsin bildiniz gibi bu sene air-dus yolcualrini gördük yolcular magdur kaldi ama sayin vural bey tesekkür ederim air-dus bati hemen yolculari getirdi bunu kim yapar size soruyorum ve pegasus tesekkürler sayin ali sabanci tesekkür ediyorum i

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hani kapanıyordu Öğer Türk Tur. ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
2011 yaz programında Denizli/Çardak Hava Alanına Uçacağını duyurma,oldukça isabetli.Almanyanın en az 2 şehirinden uçmalı.Çünki yurt dışı çalışan işçi ve sanayi müşterisi ve çevre illerride karasanız iki taraf içinde yararı oldukça büyük.Tebrik R:V

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
öger türk tur kapanmadi.Kapanan firma herhalde acentesiyle anket yapip onlarin fikirlerini dikkate almaz degilmi.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kapanmadı mı bu öger hala ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Eger 2011 de Sivas ucuslari baslarsa bu sefer kesin Kayseri´den daha fazla ucus ve daha fazla yolcu olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sivas ucuslari 2011 yaz icin programa alinacakmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu anket sonuçları uygulanırsa yazın hergün sivastan yurtdışı seferi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000