03 Ekim 2011, Pazartesi 12:50:19

ÖGER TÜRK TUR YİNE BİR İLK PEŞİNDE

Türkiye’de uçtuğu nokta sayısını gün geçtikçe artıran Öger Türk Tur, yeni açılacak bir havaalanına daha ilk uçağı indirmek için harekete geçti. Öger Türk Tur’un yeni hedefi hangi havaalanı oldu?
  • bu kadar dırek sefer planlıyarak vatandaslarına bu ımkanları tanıyan ve uctugu her havalımanına canlılık getıren sırketın sahıbı sn. Vural Öger, fenerbahcelı genel müdürü sn. Selım Atas ve tüm ekibine canı gönülden tesekkür ederız.
  • Çok güzel haber bekliyoruz... K.Z.
  • yaz sezonunda köln düseldorf munih hannover seferleri başlıyor büyük ihtimalle düseldorf ve köln yaz kış devam edecek
  • Öger Türk TUR insallah 2012 YAZ Sezonunda Denizli seferlerinide baslatir.Denizli'li Yolcular Mecburiyetten Antalya ve izmir Hava Limanlarini kullaniyor.Keza Türk Hava Yollarida Sezonda birbirini karsilayan Seferler koymuyor.Koyuncada Sezon sonu kimseye bildirmeden Ansizin yapiyor.Sonuc Seferler iptal falan falan.Yapin Zamaninda Aciklama verin Reklami bakin ne oluyor.Yarim Agizla Gönülsüz is yapmayin.Yaparsa Öger yapar Denizli seferlerini bekliyoruz. Saygilar
  • ÖGER TÜRK TUR İLKLERİN ŞİRKETİ.HAYIRLI OLSUN..
  • cok güzel bir haber umarim seferler baslar istanbula gitme derdinden kurtuluruz.
Öger Türk Tur, Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin son hazırlıkları tamamlayarak uçuşa açılması için son aşamaya geldiği Kocaeli Cengiz Topel Havaalanı’na uçmak için kolları sıvadı. Öger Türk Tur ile Kocaeli Körfez Havaalanı yetkilileri arasında görüşmeler başlarken, havaalanının uçuşa hazır hale getirilmesinden sonra Almanya’dan ilk seferin yapılacağı bildirildi.
 
2 bin 990 metre uzunluğunda  ve 30 metre eninde piste sahip olan Kocaeli Cengiz Topel Havaalanı, C kategorisinde bulunuyor. Boeing 737-300, 400, 800 ve Airbus 319, 320 gibi kanat açıklığı 36 metrenın altındakı uçakların rahatlıkla iniş kalkış yapabileceği havaalanı İstanbul’a 110, Ankara’ya 342, Bursa’ya 132, Sakarya’ya 66 ve Bolu’ya 151 kilometre uzaklıkta olması sebebiyle oldukça iyi bir konumda bulunuyor.
 
Öger Tur, 29 Haziran 1976’da Almanya’dan İzmir’e yurtdışından sefer düzenleyen şirket olmuştu.  O dönem İstanbul dışında Türkiye’de hiç bir noktaya dış hat uçuşu bulunmuyordu. Öger Türk Tur, bilindiği gibi Almanya’dan Türkiye’de, İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökcen, İzmir, Ankara, Adana, Kayseri, Gaziantep, Malatya, Elazığ, Trabzon, Samsun, Zonguldak, Bursa, Erzurum, Sivas ve Hatay’a sefer düzenliyor. 

©AirportHaber Özel
ÖGER TÜRK TUR YİNE BİR İLK PEŞİNDE

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
bu kadar dırek sefer planlıyarak vatandaslarına bu ımkanları tanıyan ve uctugu her havalımanına canlılık getıren sırketın sahıbı sn. Vural Öger, fenerbahcelı genel müdürü sn. Selım Atas ve tüm ekibine canı gönülden tesekkür ederız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çok güzel haber bekliyoruz... K.Z.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yaz sezonunda köln düseldorf munih hannover seferleri başlıyor büyük ihtimalle düseldorf ve köln yaz kış devam edecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öger Türk TUR insallah 2012 YAZ Sezonunda Denizli seferlerinide baslatir.Denizli'li Yolcular Mecburiyetten Antalya ve izmir Hava Limanlarini kullaniyor.Keza Türk Hava Yollarida Sezonda birbirini karsilayan Seferler koymuyor.Koyuncada Sezon sonu kimseye bildirmeden Ansizin yapiyor.Sonuc Seferler iptal falan falan.Yapin Zamaninda Aciklama verin Reklami bakin ne oluyor.Yarim Agizla Gönülsüz is yapmayin.Yaparsa Öger yapar Denizli seferlerini bekliyoruz. Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ÖGER TÜRK TUR İLKLERİN ŞİRKETİ.HAYIRLI OLSUN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cok güzel bir haber umarim seferler baslar istanbula gitme derdinden kurtuluruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000