19 Şubat 2009, Perşembe 12:33:22

ÖGER: "ŞİRKETİN AİLEMDE OLMASI GÜZEL BİR DUYGU"

Öger Tours’un Rus milyarder Aleksander Lebedev'e satılması girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasını değerlendiren Vural Öger, ''Şirketin, tümüyle ailenin elinde olduğunu bilmek güzel bir duygu” dedi.
  • Atlas :Jetin satilmasi sivil havaciliga bir darbedir. Ets tur ucaklarin ön güvdesinde 9001 ve tüv cikartmalariniacilen kaldirsin... öger'in vermis oldugu kaliteyi yolcu ve personele geri versin...
  • hatalar insanlar için.bir hata yaptınız atlasjet satıldı.asıl KEŞKE atlasjet te sizde kalsaydı.çünkü kalitesi tescilli bu kuruluşu ne hale geldiğini hep beraber görmekteyiz

Vural Öger, kızı Nina Öger için ''Böyle bir kızı bana hediye ettiği için Tanrıya şükrediyorum” diye konuştu.  

Öger Tours'un sahibi Vural Öger, şirketin tümüyle ailesi tarafından yönetilmesinin güzel bir duygu olduğunu söyledi.

Öger, Almanya’da yayınlanan Die Welt gazetesinde yer alan bir röportajında, şirketinin Rus milyarder Aleksander Lebedev'e satılması girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasıyla ilgili olarak, ''Şirketin, tümüyle ailenin elinde olduğunu bilmek güzel bir duygu. Çalışanların heyecanı da benim için çok mutlu olduğum bir gelişme. Onların bu kadar motive olduklarını hiç görmedim. Başarılı çalışmamız bizim en büyük sermayemiz'' dedi.

"Kızım Nina çok başarılı"

Vural Öger, Kızı Nina Öger ile birlikte şirketi mükemmel bir şekilde yönettiğini, kızının satış ve pazarlama bölümlerinden, kendisinin de stratejiden sorumlu olduğunu belirterek, ''Böyle bir kızı bana hediye ettiği için tanrıya şükrediyorum. Kendisinden ve çalışmalarından gurur duyuyorum. Çok ciddi ve kendine güvenen bir kadın oldu. Para kazanmak için çok ağır şekilde çalışılması gerektiğini biliyor'' şeklinde konuştu.

"Herşeye açığız"

Lebedev'in Alpstream adlı şirketinden geçen yaz bir teklif aldıklarını ve kızı Nina Öger'in bu şirketle görüşmeler yaptığını ifade eden Öger, uzun süren görüşmelerden sonra anlaşmaya vardıklarını, noterde bir ön sözleşme imzaladıklarını, ancak belirlenen tarihte bir ödeme yapılmadığını, ödeme için yeni bir süre vermelerine rağmen bunun da kullanılmadığını, bunun üzerine sözleşmenin fesh edildiğini kaydetti.

Ödeme yerine şartlar değiştirilmiş olarak kendilerinin kabul edemeyecekleri yeni bir teklif sunulduğunu ve bu nedenle görüşmelere son verdiklerini ifade eden Öger, ''Alpstream şirketine gelecekte bir satış olabilir mi?'' şeklindeki soruya karşılık olarak da, ''Biz her şeye açığız. Görüşme yaptığımız şartların dışında kendi hisselerimi vermem'' diye yanıt verdi.

"Parlamentoya aday olmayacağım, şirketle ilgileneceğim"

Öger, Avrupa Parlamentosu için de bir daha aday olmayacağını ve kendisine zaman ayıracağını, şirkette de çalışmalarını sürdüreceğini kaydetti.

Nina Öger de, şirket satışıyla ilgili olarak durumun açıklığa kavuşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şimdi görüşmeler nedeniyle yapamadıkları projeleri gerçekleştirebileceklerini söyledi.

ÖGER: "ŞİRKETİN AİLEMDE OLMASI GÜZEL BİR DUYGU"

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Atlas :Jetin satilmasi sivil havaciliga bir darbedir. Ets tur ucaklarin ön güvdesinde 9001 ve tüv cikartmalariniacilen kaldirsin... öger'in vermis oldugu kaliteyi yolcu ve personele geri versin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hatalar insanlar için.bir hata yaptınız atlasjet satıldı.asıl KEŞKE atlasjet te sizde kalsaydı.çünkü kalitesi tescilli bu kuruluşu ne hale geldiğini hep beraber görmekteyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000