22 Temmuz 2008, Salı 07:29:32

Öger, Rusların mı oluyor?

Rus basını “Öger Tur Ruslara satıldı” haberleri geçiyor, ama Vural Öger ‘İş bitmedi’ dedi
  • Blue wongs yeniden yapilanma planlari ile atak yapacak olan bir sirket.Ruslarin buyuk olçude hisseleri var. Diger hisseler alman yoneticiye ait. Oger, çok basarili bir tour operator. Stratejik ortaklik yapilirsa, basarili olacagina inaniyorum. Ama umarim, tamamen satma gibi bir sey soz konusu degildir.
  • Yaklasik 1 sezon daha beklemenin yarari var,

Türkiye’nin en büyük tur operatörlerinden olan Öger Tur, Ruslarla ortaklığa gidiyor. Öger Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vural Öger, yaptığı açıklamada; Ruslarla yapılan görüşmelerin Öger Tur’un satılmasıyla ilgili değil, stratejik ortaklık çerçevesinde olduğunu söyledi. Bu görüşmelerin bazı çevrelerce “Öger Ruslar’a satılıyor” şeklinde yanlış değerlendirildiğini bildiren Öger, “Kesinlikle böyle bir şey yok. Ruslarla görüşmeler yaptığımız doğru. Ancak bu görüşmeler Öger Tur’un satışı ile ilgili değil, stratejik ortaklıkla ilgili” dedi. Görüşmeler yaptıkları şirketin, Almanlardan Blue Wings Hava Yolları şirketini satın alan Rus firması olduğunu da anlatan Öger, “Kimse kimseyi satın almıyor. Sadece stratejik bir ortaklık kuruluyor. Bu stratejik ortaklık da yeni bir havayolu şirketi ile yeni bir otel zincirleri kurulmasını öngörüyor” dedi.

Rus basını ise Öger Tur’un Rus şirkete satıldığı haberleri geçti.

Kaynak: Akşam

Öger, Rusların mı oluyor?

Yorumlar

Air ~ 16 yıl önce
Blue wongs yeniden yapilanma planlari ile atak yapacak olan bir sirket.Ruslarin buyuk olçude hisseleri var. Diger hisseler alman yoneticiye ait. Oger, çok basarili bir tour operator. Stratejik ortaklik yapilirsa, basarili olacagina inaniyorum. Ama umarim, tamamen satma gibi bir sey soz konusu degildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta ~ 16 yıl önce
Yaklasik 1 sezon daha beklemenin yarari var,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000